nasıl anlaşılır

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
merhaba,
üniversitede okuyan bir erkek memleketine çok sık gidip geliyorsa -bulduğu boşlukta gidiyor- (memleketi ile okuduğu şehir yakın) ve kızlarla da pek konuşmuyorsa (arkadaş grubu da kızlarla pek konuşmuyor) sevgilisi vardır denilebilir mi?
birinden hoşlanıyorum ve çocuğun durumu bu. sevgilisi var mı yok mu öğrenmeyi çok istiyorum. ona göre vazgeçeceğim yada devam edeceğim ama bilmiyorum ki var mı yok mu? ona da hayatta soramam
bir erkeğin sevgilisi olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Bizim vardı öyle biri. Evet sevgilisi vardı. Ama 2.sınıfta ayrıldıar. Ay çocuk bir açıldı pir açıldı sende ne cevherler varmış dedik valla.

Kendiniz sormak istemiyorsanız çocuğun yakın bir arkadaşından falan öğrenmeye çalışın.

Aynı sınıftaysanız laf atarak sorun şaka yollu.

Hiç mi ortak arkadaş yok . Ben gider sorardım var dersede kivirirdim konuyu... yoksa ne ala tanışmış olursunuz

Şöyle ki arkadaşım ama merhaba merhaba arkadaşlığı bizimkisi.
konuşmalarından halinden tavrından pek yokmuş gibi geldi ama bu kadar sık memleketine gitmesi kafamda soru işareti uyandırdı. Acaba memleketinde mi kız arkadaşı var diye.

Laf arasında söyleyin, senin sevgilin memleketinden galiba ne güzel sürekli gidiyorsun diye . Varsa yoksa çıkar ortaya

Dogru soru;bir erkegin dogru soyleyip soylemedigi nasil anlasilir olamaliydi..
Bu kadar hafiyelik ve cikarima gerek yok,soracaksin..
Verdigi yanittan sonra dusuneceksin;var mi yok mu?..Dogru mu soyluyor,yalan mi..

Anneci olma olasılığı 0 çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…