- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
Hiç mi ortak arkadaş yok . Ben gider sorardım var dersede kivirirdim konuyu... yoksa ne ala tanışmış olursunuzmerhaba,
üniversitede okuyan bir erkek memleketine çok sık gidip geliyorsa -bulduğu boşlukta gidiyor- (memleketi ile okuduğu şehir yakın) ve kızlarla da pek konuşmuyorsa (arkadaş grubu da kızlarla pek konuşmuyor) sevgilisi vardır denilebilir mi?
birinden hoşlanıyorum ve çocuğun durumu bu. sevgilisi var mı yok mu öğrenmeyi çok istiyorum. ona göre vazgeçeceğim yada devam edeceğim ama bilmiyorum ki var mı yok mu? ona da hayatta soramam
bir erkeğin sevgilisi olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Laf arasında söyleyin, senin sevgilin memleketinden galiba ne güzel sürekli gidiyorsun diye . Varsa yoksa çıkar ortayaŞöyle ki arkadaşım ama merhaba merhaba arkadaşlığı bizimkisi.
konuşmalarından halinden tavrından pek yokmuş gibi geldi ama bu kadar sık memleketine gitmesi kafamda soru işareti uyandırdı. Acaba memleketinde mi kız arkadaşı var diye.
Hayır görmedim hatta telefonu çok eline almıyor gibiTelefonu sürekli elinde ve mesajlaşma mimikleri oluşuyor mu yüzünde
Hayır görmedim hatta telefonu çok eline almıyor gibi
Sevgilisi olsa daha iyiydi bu kadar ana kuzusu da çekilmezBence çocuk dümdüz aile kuzusu günahına giriyorsun
Bence çocuk dümdüz aile kuzusu günahına giriyorsun
Şunu yazmıştım ben de. Anasına gideceğine sevgilisine gitsin belki ayrılırdı anadan ayrılamaz da böylesiSevgilisi olsa daha iyiydi bu kadar ana kuzusu da çekilmez
Anneci olma olasılığı 0 çünkümerhaba,
üniversitede okuyan bir erkek memleketine çok sık gidip geliyorsa -bulduğu boşlukta gidiyor- (memleketi ile okuduğu şehir yakın) ve kızlarla da pek konuşmuyorsa (arkadaş grubu da kızlarla pek konuşmuyor) sevgilisi vardır denilebilir mi?
birinden hoşlanıyorum ve çocuğun durumu bu. sevgilisi var mı yok mu öğrenmeyi çok istiyorum. ona göre vazgeçeceğim yada devam edeceğim ama bilmiyorum ki var mı yok mu? ona da hayatta soramam
bir erkeğin sevgilisi olup olmadığı nasıl anlaşılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?