- Konu Sahibi hayaltoprak
Merhaba kızlar,
uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen, üye olup derdimi yazma cesaretini henüz gösterebildim.
2 yıldır yakın arkadaşım olan Özcan ile yaklaşık 6 aydır birlikteyiz.
Arkadaş olduğumuz süre boyunca beni sık sık arayan, mesajlar atan, bazen sabaha kadar telefonda konuşan adam sevgili olduğumuz süre boyunca gün günden değişti, ilgisizleşti.
Aramasam aramıyor, günde attığı mesaj sayısı 3ü nadiren geçiyor.
Kendimden ödün vermekten çok sıkıldım.
Asıl mesele aynı bölümde hatta aynı sınıfta olmamız dolayısı ile ayrılsam da yüzyüze bakmak zorunda kalacağımız gerçeği.
Dün görüşmek için sözleştik ama kendisinden 17.30 a kadar haber alamadım, çok sinirlendim, aramamaya karar verdim.
Dünden beri aramadığım sevgilim bana yalnızca 3 mesaj attı ve 1 kere aradı.
Son mesajını sabah 9 da attı ve hala ses yok.
O kadar umursamaz ki, her şey normalmiş gibi sen yoksa beni umursamıyor musun diye sormuş, kendisi çok umursuyormuş gibi..
Aynı zamanda eskiden yakın arkadaşım olan bir kız alenen sevgilime sarkıyor ve sevgilim bunu görmezden geliyor.
Tüm bunlara dayanacak sabrım var mı bilmiyorum, ne yapmalıyım?
Konuşmak işe yaramıyor, seni seviyorum ama benim tavrım bu, çok arayıp sormam diyor.
Aynı zamanda bana gün geçtikçe bağladığını belirtiyor anlamış değilim...
uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen, üye olup derdimi yazma cesaretini henüz gösterebildim.
2 yıldır yakın arkadaşım olan Özcan ile yaklaşık 6 aydır birlikteyiz.
Arkadaş olduğumuz süre boyunca beni sık sık arayan, mesajlar atan, bazen sabaha kadar telefonda konuşan adam sevgili olduğumuz süre boyunca gün günden değişti, ilgisizleşti.
Aramasam aramıyor, günde attığı mesaj sayısı 3ü nadiren geçiyor.
Kendimden ödün vermekten çok sıkıldım.
Asıl mesele aynı bölümde hatta aynı sınıfta olmamız dolayısı ile ayrılsam da yüzyüze bakmak zorunda kalacağımız gerçeği.
Dün görüşmek için sözleştik ama kendisinden 17.30 a kadar haber alamadım, çok sinirlendim, aramamaya karar verdim.
Dünden beri aramadığım sevgilim bana yalnızca 3 mesaj attı ve 1 kere aradı.
Son mesajını sabah 9 da attı ve hala ses yok.
O kadar umursamaz ki, her şey normalmiş gibi sen yoksa beni umursamıyor musun diye sormuş, kendisi çok umursuyormuş gibi..
Aynı zamanda eskiden yakın arkadaşım olan bir kız alenen sevgilime sarkıyor ve sevgilim bunu görmezden geliyor.
Tüm bunlara dayanacak sabrım var mı bilmiyorum, ne yapmalıyım?
Konuşmak işe yaramıyor, seni seviyorum ama benim tavrım bu, çok arayıp sormam diyor.
Aynı zamanda bana gün geçtikçe bağladığını belirtiyor anlamış değilim...
Son düzenleme: