nasıl anlatsam ki...aşk konusunda yardım

hayaltoprak

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
7
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar,
uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen, üye olup derdimi yazma cesaretini henüz gösterebildim.
2 yıldır yakın arkadaşım olan Özcan ile yaklaşık 6 aydır birlikteyiz.
Arkadaş olduğumuz süre boyunca beni sık sık arayan, mesajlar atan, bazen sabaha kadar telefonda konuşan adam sevgili olduğumuz süre boyunca gün günden değişti, ilgisizleşti.
Aramasam aramıyor, günde attığı mesaj sayısı 3ü nadiren geçiyor.
Kendimden ödün vermekten çok sıkıldım.
Asıl mesele aynı bölümde hatta aynı sınıfta olmamız dolayısı ile ayrılsam da yüzyüze bakmak zorunda kalacağımız gerçeği.
Dün görüşmek için sözleştik ama kendisinden 17.30 a kadar haber alamadım, çok sinirlendim, aramamaya karar verdim.
Dünden beri aramadığım sevgilim bana yalnızca 3 mesaj attı ve 1 kere aradı.
Son mesajını sabah 9 da attı ve hala ses yok.
O kadar umursamaz ki, her şey normalmiş gibi sen yoksa beni umursamıyor musun diye sormuş, kendisi çok umursuyormuş gibi..
Aynı zamanda eskiden yakın arkadaşım olan bir kız alenen sevgilime sarkıyor ve sevgilim bunu görmezden geliyor.

Tüm bunlara dayanacak sabrım var mı bilmiyorum, ne yapmalıyım?
Konuşmak işe yaramıyor, seni seviyorum ama benim tavrım bu, çok arayıp sormam diyor.
Aynı zamanda bana gün geçtikçe bağladığını belirtiyor anlamış değilim...

Son düzenleme:
Adamın tarzı da bu olabilir yani.
İnsanlar farklı.
Belki de ilgiyi sizden bekliyor.

Bazı ilişkiler arkadaşken güzel derler. Çünkü kendi çevremden de biliyorum arkadaşken mükemmel olan çiftler bir ilişkiye başlayınca büyüsünü yitiriyor maalesef.
Bir yandan da "bazı erkeklerin ilgisi elde edinceye kadardır, o sizi elde görüyor olabilir" demek geliyor içimden.

Değil aynı sınıfta, aynı evde de yaşasanız yürümüyorsa yürümüyordur.

Son düzenleme:
-onun tavrı- böyleyse; tavrıyla kalsın o zaman..
insan sevildiğini hissetmek, görmek ister..
nereye kadar sabır gösterebilirsin ki bu duruma..:19:

adam yapısının böyle olduğunu söylemiş, kabul edebiliyorsan devam et yoksa ayrıl. çünkü hiç değişmiyor bu ilgisiz tipler nasıl başlarsa öyle gidiyor

insanı çileden cıkarıyor böyle tipler.. inan yaptıklarının da farkındalar, sorunca da abartıyosun,büyütüyosun oluyor..
hıııır

Taviz vermeni gerektirecek bir durum yok,
bazı erkekler elde edene kadar ilgi gösterirler.
Yol ver gitsin.

Aynen... Yol ver gitsin.. Aynı sınıfta olman hiç sorun değil, dimdik durursun,yokmuş gibi davranırsın,rahat ol,gülücükler saç..oohh!! Çatlasın,kıskançlıktan delirsin :27: :27:
kaybeden o..

aşamalar şöyledir:

önce bekledin aramasını
:31:

yine bekledin
:97:

aramadı
:110:

dayanamadın sen aradın artık
:102:

ilgisiz konuştu ve kapattınız
:14:

ve günler böyle devam etti
:ssz:

sonunda ayrılmaya karar verdin
:5:

ilk günler çok kötüydün
:84:

sonra anladın ki hayat ondan ibaret değil
:93:

başka ilgi alanları buldun kendine
:6:

okudun
:68:

araştırdın
:126:

güzelleştin
:12:

artık çok daha iyiydin
:128:

ve nihayet layık olduğun güzellikleri bulmak için yola çıktın
:10:

dilerim hayat herkese güzellikler getirsin..

ayrılmayı düşünmüyor değilim ama hep aklıma geliyor açıkcası acı çekmekten çok korkuyorum o olmazsa daha fazla mutsuz olacakmışım gibi çok üzücü ve hala arayıp sormaması da cabası :((((((

ayrılmayı düşünmüyor değilim ama hep aklıma geliyor açıkcası acı çekmekten çok korkuyorum o olmazsa daha fazla mutsuz olacakmışım gibi çok üzücü ve hala arayıp sormaması da cabası :((((((

önce yokluğuna dayanamam gibi gelir, ama sonra varlığı yokluğundan daha çok acı verecek. çünkü varken yok! belki sizinkisi toparlanır, bilmiyorum. ben kendi tecrübemden hareketle konuştum..

ooo daha cicim aylarindasiniz yani herseyin daha farkli olacagi zamanlar..

hadi ben gibi 8 yillik iliskinde ara sira bunlar oluyor desen anlardim

sonucta ilk zamanki gibi insan dit dit mesaj atmiyor saatlerce konusmuyor

ama henüz hersey yeniyken bir daha düsünün

suanda mutsuz olurum diyorsunuz ama ilerde aliskanliga dönünce daha kötü olur

daha önceden de birbirimizi tanığımız için arkadaslığımız bir alışkanlık saffasında zaten girdiğim her ortamda olucak okuduğum yer küçük bi yer okul dışında da karşılaşıcaz ve dahada kötüsü aynı yerde oturuyoruz il olarak her halukarda görücem ve gördükçede eriycem mutsuz olucam o bunları takıcak bi insan bile değil :/ bundan önceki sevgilimde çok arayan sürekli arayıp sık boğaz eden beni canımdan bezdirendi ... bu ilişkimde onun özcanın rahat olması benim hoşuma gidiyordu meğerse vurdumduymazlıkmış yeni yeni fark ediyorum .. :((

Aynen... Yol ver gitsin.. Aynı sınıfta olman hiç sorun değil, dimdik durursun,yokmuş gibi davranırsın,rahat ol,gülücükler saç..oohh!! Çatlasın,kıskançlıktan delirsin :27: :27:
kaybeden o..

bencede öyle ben sınıftan biriyle çıkmıştım lisede dershanede de çıktım aynı şekilde ayrılınca konuşmadım görmezden geldim hiçte umrum olmadı valla kendi düşünsün rahatsız olursa yolunu değiştirsin benim umrumda olmuyodu yokmuş gibi davranıyodum hiçte düşündüğüm gibi rahatsızlık verici bi durum olmamıştı

ayrıca o çocuğu da sepetle gitsin onun gibi bi oduna kalacak değilsin canım kendi değerini bil

Adamın tarzını sevsinler.
Madem aramamak sormamak adamın tarzıydı affedersiniz ama bu odun neden olayın adı koyulmadan önce kızın etrafında pervane olmuş sabahlara kadar aramış etmiş?Üstelik yıllardır da beraber değiller yani..Senin sevgilin "cool" olmak için yanlış zaman seçmiş kardeş.

Bırak arama sorma umrunda değil miyim diye sorarsa "birden tarz değişikliğine gitmeye karar verdim" dersin.

En nefret ettiğim şey; ertesi gün buluşalım diye bir önceki günden sözleşip sonra arayıp sormayanlar. Bütün gününü paşa hazretlerinin keyfi gelsin de buluşun diye rezil etmek zorunda değilsin. Bırak gez dolaş çok isteyen adam bir yolunu bulur senin planlarına dahil olur. Bence siz çok yüz vermişsiniz.

Aynı sınıftaysan da boşver ne yapıcaksın yani adam sana vakit ayırsın, lütuf edip senle iki kelam etsin, az vakit geçirsin diye o caaaaanım üniversite yıllarını boşa harcama. Ormanlar kütük dolu ama sen illa tarzı olan bir kütüğü barındırmak istiyorsan mudo'da da çok şahane kütükler var üstelik hepsinin tarzı ezelden belli; bildiğin meşe!.
$mudp.webp

kendinize zaman verin.arayıp,sormayın bir süre,aradığında mümkün olduğunca cevap vermeyin,mesaj atmayın.bu süre zarfında erkek arkadaşınızın tavrını,kendi hislerinizi süzgeçten geçirin.kesin kararınızı ondan sonra verirsiniz..

Back
X