- 17 Şubat 2016
- 1.112
- 224
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Borcun olmasa da toplam kartların limiti var borçlu borçsuz farketmezüst üste borç ödemediğiniz oldu mu ?
aa evet, haklısın.Borcun olmasa da toplam kartların limiti var borçlu borçsuz farketmez
Gelirimiz 50 bin tl.Kredi kartını taksit için kullanacağım.Benimde 4 tane kredi kartım var.2 sini kapatmak istiyorum.Limitlerim 1300 tl ve 3bin tl.Ve bu iki kartında yillik ödemesi var.Ve iptal etmek icin aradığımda bonus verip kapatmamak icin ikna ediyorlar.3 bin karta bin tl lik kullanım ücreti kesmişler.Neymiş 700 civarı nakit yükleme yaparmış.Bu şekilde hiçbir karti kapatamadim.Geliriniz ne kadar? Neden bu kadar çok kart kullanıyorsunuz?
Toplam 4 kartın limiti 66 bin falan yapıyor.Ama az degil mi?Borcun olmasa da toplam kartların limiti var borçlu borçsuz farketmez
Evet.Maalesef ödemeyi takip etmediğimiz icin günü 1 2gun geçip ödedim hepüst üste borç ödemediğiniz oldu mu ?
Eksi hesaplarda dahil buna ben şoyle bi yüz bin gibi hesapladimToplam 4 kartın limiti 66 bin falan yapıyor.Ama az degil mi?
Evet 100 e yakin sanırım.Eksi hesabı ödedikçe limit düşürüyorum kullanmamak için.Ama eşimin arkadaşının kredi karti limiti 300 bin mesela.Eksi hesaplarda dahil buna ben şoyle bi yüz bin gibi hesapladim
Valla neye göre veriyorlar bilmiyorum bunu ama ben düzenli öderim ve düzenli limitim artarEvet 100 e yakin sanırım.Eksi hesabı ödedikçe limit düşürüyorum kullanmamak için.Ama eşimin arkadaşının kredi karti limiti 300 bin mesela.
Bende artik düzenli ödemeye calisiyorum.Ve hiç kullanmıyorum.Valla neye göre veriyorlar bilmiyorum bunu ama ben düzenli öderim ve düzenli limitim artar
Az mi borçkeşke o kadar borcum ve limitim olsaydııııı
benim batacağımı düşünerek yanlışlıkla çok limit verdiler ve gerçekten battımAz mi borç
Normalde kapatacaktik.Eşim bunların yillik ödemesi yok dedi.Ondan bıraktık.Ya ben yukarıda da yazdım.Benim de kredi kartlarim var.1300 tl limitli.Yillik ödemesi var.Ve kisir döngüye girdim.Tam kapatmaya arıyorum puan veriyorlar 1 yil daha kullan diyorlar.Kapatamadim bir turlutüm kredi kartlarını kapatıp 1 tane bırakırsanız limiti yükselir. takibi zor olmuyor mu böyle?
Ne kadar borç var.Beni bu kadarı daraltiyor.Aman şu esneklerden kurtulayimda tövbe bir dahabenim batacağımı düşünerek yanlışlıkla çok limit verdiler ve gerçekten battım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?