Nasıl aşacağım bütün bunları

msahin312

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
43
70
3
Anlatacak kimsem olmadığı için buradan yeni üyelik açtım. Psikolojik olarak da çökmüş durumdayım. 1,5 senelik ilişkim yeni bitti. Ama çok yoğun, çok zor bir ilişkiydi, çok hırpalandım. O kadar çok taviz verdim, fedakarlık yaptım ki, ben diye bir şey kalmadı artık, kendimi tanıyamıyorum. Bunun üzerine verilip tutulmayan sözler, yalanlar. Bu süreç içinde de cinsel birliktelik yaşadık defalarca, üstelik gebe kaldım, kürtaj oldum. Evleneceğiz diye diye oyalayıp durdu beni ama hiçbir şey yapmadı o yolda. Bekledim durdum bende. Çok tartıştık, beni beğenmiyordu hiç, çok eleştiriyordu. Geçmişimi kurcalayıp durdu, kendini değersiz hissettiğini söyleyip durdu hep. Onu zorlamak istemedim evliliğe, üzerinde baskı oluşturmayayım dedim ama zamanla o baskı benim üzerimde oluştu. Ve en sonunda da ayrıldık. Ben bu durumu nasıl aşarım, ne yaparım hiç bilmiyorum kızlar bir akıl verin nolur bana.

Yani ve n denir bilmiyorum umarım bundan sonra sağlıklı kararlar alırsınız hiçbirşeyi için geç değil kimse için bu kadar kendinizden ödün vermeyin sağlık olsun

Anlatacak kimsem olmadığı için buradan yeni üyelik açtım. Psikolojik olarak da çökmüş durumdayım. 1,5 senelik ilişkim yeni bitti. Ama çok yoğun, çok zor bir ilişkiydi, çok hırpalandım. O kadar çok taviz verdim, fedakarlık yaptım ki, ben diye bir şey kalmadı artık, kendimi tanıyamıyorum. Bunun üzerine verilip tutulmayan sözler, yalanlar. Bu süreç içinde de cinsel birliktelik yaşadık defalarca, üstelik gebe kaldım, kürtaj oldum. Evleneceğiz diye diye oyalayıp durdu beni ama hiçbir şey yapmadı o yolda. Bekledim durdum bende. Çok tartıştık, beni beğenmiyordu hiç, çok eleştiriyordu. Geçmişimi kurcalayıp durdu, kendini değersiz hissettiğini söyleyip durdu hep. Onu zorlamak istemedim evliliğe, üzerinde baskı oluşturmayayım dedim ama zamanla o baskı benim üzerimde oluştu. Ve en sonunda da ayrıldık. Ben bu durumu nasıl aşarım, ne yaparım hiç bilmiyorum kızlar bir akıl verin nolur bana.
siz mi ayrıldınız o mu ayrıldı? ne sebep öne sürdü ayrılırken?

Allah seni daha büyük sıkıntılardan korumuş. Boşver gitsin sakın geri dönerse kabul etme. Katil bile olay yerine gelip cesede ölmüş mü diye son kez bakar. Sen sakın kendinden taviz verme. Enerjini yüksek tut seni mutlu eden şeyleri yap huzur bulduğun yerler git. Ama en önemlisi kürtaj meselesi bu konuyu atlattın mı atlattıysan nasıl atlattın bilmiyorum. Atlatamadıysn bi doktordan mutlaka mutlaka destek almalısın. Hayatında ki gereksiz şahsa gelince dünyadaki tek erkek o değil. Bencil ol ve kendini düşünmeye başla. Biraz da kendin içşn yaşa

siz mi ayrıldınız o mu ayrıldı? ne sebep öne sürdü ayrılırken?
Mutlu değiliz biz dedi. Olmuyor, olmayacak dedi. Bende zorlamadım kal diye. Zaten sürekli psikolojik şiddet vardı 1.5 senedir. Ben ona değersiz hissettiriyormuşum.

Onunuze bakmaya calisin. Zamanla bu yasadiklariniz geride kalacak yeni guzel gunler karsiniza gelecektir insallah. Zaman gerek...

Mutlu değiliz biz dedi. Olmuyor, olmayacak dedi. Bende zorlamadım kal diye. Zaten sürekli psikolojik şiddet vardı 1.5 senedir. Ben ona değersiz hissettiriyormuşum.
bahanelere gel.. sen ne yapmışsın da değersiz hissediyomuş? asıl o sana değersiz hissettirmiş..

1.5 yıl kısa bir süre de değil boyle aşağılanmaya maruz kalıp nasıl dayaniyorsunuz?
Evli çocuklu kadınlar çekmiyor. Bu kadar mı değersizsiniz?

1.5 yıl kısa bir süre de değil boyle aşağılanmaya maruz kalıp nasıl dayaniyorsunuz?
Evli çocuklu kadınlar çekmiyor. Bu kadar mı değersizsiniz?
ben konu sahibini anlıyorum, belki düzelir diye beklemiş, çok sevmiş belli ki.. ve birlikte olduğu için kürtaj yaptırdığı için bi şekilde kendini ona mecbur hissetmiş..

ben konu sahibini anlıyorum, belki düzelir diye beklemiş, çok sevmiş belli ki.. ve birlikte olduğu için kürtaj yaptırdığı için bi şekilde kendini ona mecbur hissetmiş..
Ben anlamaya calisiyorum ancak anlayamıyorum
Ancak çocuk yapsa mecbur hissedebilirdi - ki o bile doğru değil
Fiziksel şiddet gören kadınlara nasıl ayrıl gitsin deniyorsa
Psikolojik şiddet görenin de ayrilmasi gerekiyor ayrica arkadas düzelir diye beklememiş belki evleniriz diye beklemiş
Bu daha da anlamsız

Ben anlamaya calisiyorum ancak anlayamıyorum
Ancak çocuk yapsa mecbur hissedebilirdi - ki o bile doğru değil
Fiziksel şiddet gören kadınlara nasıl ayrıl gitsin deniyorsa
Psikolojik şiddet görenin de ayrilmasi gerekiyor ayrica arkadas düzelir diye beklememiş belki evleniriz diye beklemiş
Bu daha da anlamsız
Söz vermişti, bende ona güvenip bekledim evet. Evliliği benim aklıma sokan o oldu zaten.

Back
X