Nasıl atlatacağım hiç bilmiyorum lütfen yardım edin

nedesembilemiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
2
0
16
Ankara
Yaklaşık 3 ay önce biriyle beraber olmaya başlamıştım aramızda bişeyler başladıktan 1 hafta sonra geldiği şehirde sevgilisi olduğunu öğrendim.Öğrenince bitirmek istedim ama yüz yüze konuşmadan asla bırakmam seni dedi.Yüz yüze geldiğimizde de hiç bişeyi halledemedik herkesten gizli 1 ay boyunca onunla oldum sonra durup dururken aramızdaki şeyin bitmesi gerek ben onu seviyorum deyip gitti.Şimdi o kızla ayrılmışlar ve arayıp bedduaların tuttu kaybettim onu deyip elli tane laf saydı bana.Hemen arkasından da çok yakın bir arkadaşımla beraber olmaya başladı sanırım yani direkt öyle bişey söylemiyor ama kız bana sürekli onu anlatıyor yok çok iyi anlaşıyorlarmış yok çok iyi davranıyorumuş ona falan.Kendimi o kadar kötü ve iğrenç biri gibi hissediyorum ki.Ben daha ilk yaşananları atlatamamışken bir de bu çıktı başıma nasıl atlatacağım ben bunu lütfen yardım edin.Onlarla ve bütün arkadaşlarımla görüşmeyi bırakmalı mıyım acaba?

siz sevgilisi olan ve bunu bildiğiniz biriylemi birlikte oldunuz?
o çocukta şimdi kız arkadaşınızlamı çıkıyor??
kızda biliyor mu çocuğun önceden sizinle çıktığını??

eğer bunlar doğruysa hepsi de iğrenç durumlar..tel no nuzu değiştirip,,uzaklaşın bu ortamdan...
çocuk dönse yeniden bişey yaşamayı mantığınız alıyormu?

İşin açıkçası bilip bilmediğini bilmiyorum kızın.Bende ne kadar iğrenç bir duru olduğunun farkındayım gerçekten kendime olan saygımı kaybettim.Gerçekten değer vermiştim ve yeni yeni farkediyorum kullanıldığımı.Önerinizi dikkate alacağım gerçekten.

Back
X