Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Verilmiş sadakanız varmış oturup şükredin bence, düşünsenize evlendiğinizi. bu adamın size saygısı yok Bi kere

yazdiklari tek kelimeyle igrenc.. midem bulandi ya. Allahim iyi ki kurtarmis seni bu pislikten. saka gibi. lutfen kurtuldum diye sevin, verilmis sadakan varmis cidden..

Nefes alamaz duruma geliyorum bazen.. Yıllardır birlikte olduğum insan bana bunları yazabildi.. Ailem karsı çıkmasına rağmen issiz o sana göre değil kendin gibi memur bul demesine rağmen devam etmistim. Bir tartışma sonrası bunları bana yazabildi. Kendim kapalıyım. Benim giyimimi beğenmeyip dine uygun giyin dedi. Ya kapalılığın hakkını ver ya da aç basını dedi. Doğru yanlısı sevabı günahı biliyorum ama böyle mutluyum beni değiştirme dedim. Senle yürümez o zaman ayrılırız dedi. Kendi kız kardeşlerinin başları açık.. Onlara niye kapan demiyorsun, bana kapalılığın hakkını ver diyorsun da omlar da açık olmanın Mı hakkını veriyorlar dedim. Bu cümlemden sonra bana etmediği küfür kalmamıştı. Beni daha önce aldattığı kıza benim hakkımda böyle bir mesaj attı. İçim yandı ama hiç bi şekilde cevap vermedim. Attığım bana ettiği küfürlerin yarısı bile değil. Kız kardeşlerine o... demek istemisim. Allah içimi biliyor. En ufak bi kötü niyet yoktu öyle derken... Allahım tasıyamıyorum bu yükü. Yediremiyorum kendime. Nasıl dayanacam mesajları silmedim ki bakıp bakıp nefretim artsın. Ama kalbim acıyor. Ben ne yaptım günahım neydi ki benim ??
Ne pis bir ağız bu böyle ne iğrenç laflar. Bu kelimeleri kullanabilen bir pisliğin selamını bile almam bu ne ya. İğrenç gerçekten arkana bakmadan kaç.

Haklısınız en büyük hata benim. Allah yanına bırakmasın
Bence bu şekilde konuşmaya devam ederse siz de yanına bırakmayın en azından gidin şikayetçi olun dava açın bu bile onu korkutmaya yeter eline bi mahkeme kağıdı gelsin bakın nasıl kıvranıyor hiç kimse size bu şekilde davranamaz .. bu da sizin için büyük ama acı bir tecrübe olmuş iyi ki evlenmek gibi bir hataya düşmemişsiniz de kısa yoldan ne mal olduğunu belli etmiş siz bundan sonra hayatınıza alacağınız insanlara dikkat edin size en ufak saygısızlığı olan insanla bir ömür geçirilemez bunu unutmayın kendinizi hiçbir zaman ezdirmeyin 😘

Kaç yaşında bu adam ya 18 filan mı? Bu nasıl seviyesizlik? Böyle bir adam zaten normalde de küfürlü konuşuyordur sizinle.
Allah kurtarmış.

Birşey yazmayacaktim ama yine kendimi tutamıyorum. Bu sözleri aklına kazı. Ve sabret .kendine bak işin varsa çalış başarılı ol okuyorsan. Sevgilin olmasın bence bir süre . Yoksa onun yaptıklarını ondan cikarirsin ah alırsın. İlerde seni gerçekten seven seviyeli biriyle tanışınca güler geçersin. Kim kaybetmiş anlar o m.l da . Bunca sözün üstüne ilerde birgün o mahlukat a dönersen sana yazıklar olsun. Aileni şimdiden azına sakız etmiş . Engelle her yerden . Numaranı değiştir. Bunu kendin için yap

Hayatindan defolup gitmis kurtulmussun.Boyle insanlarin nasil gittigini çok da kafaya takmamak gerekiyor aslinda tarzı ortada iste asagilik herifin teki ,keske bunlari sevmeden önce görebilseymissin.Ama olan olmus artik.önemli olan bundan sonrasi.Bak ben 42 yasindayim ve hic boyle bir insan girmedi hayatima bu tarz bir iletisimi kimse benimle kurmadi ,tanimam etmem boyle insanlari,yanima dahi yanastirmam.Sana da tavsiyem boylelerinden uzak dur selam bile verme.Bu olayi da bir kaza gibi düşün ve insan olmayan bu insan icin de sakın uzulme.

Bunu adam yerine mi koydunuz yahu? Engel koy, hic cevap verme, asla tekrar konusma, aklindan sil. En kötü sana ettigi küfürleri hatirla.

Nefes alamaz duruma geliyorum bazen.. Yıllardır birlikte olduğum insan bana bunları yazabildi.. Ailem karsı çıkmasına rağmen issiz o sana göre değil kendin gibi memur bul demesine rağmen devam etmistim. Bir tartışma sonrası bunları bana yazabildi. Kendim kapalıyım. Benim giyimimi beğenmeyip dine uygun giyin dedi. Ya kapalılığın hakkını ver ya da aç basını dedi. Doğru yanlısı sevabı günahı biliyorum ama böyle mutluyum beni değiştirme dedim. Senle yürümez o zaman ayrılırız dedi. Kendi kız kardeşlerinin başları açık.. Onlara niye kapan demiyorsun, bana kapalılığın hakkını ver diyorsun da omlar da açık olmanın Mı hakkını veriyorlar dedim. Bu cümlemden sonra bana etmediği küfür kalmamıştı. Beni daha önce aldattığı kıza benim hakkımda böyle bir mesaj attı. İçim yandı ama hiç bi şekilde cevap vermedim. Attığım bana ettiği küfürlerin yarısı bile değil. Kız kardeşlerine o... demek istemisim. Allah içimi biliyor. En ufak bi kötü niyet yoktu öyle derken... Allahım tasıyamıyorum bu yükü. Yediremiyorum kendime. Nasıl dayanacam mesajları silmedim ki bakıp bakıp nefretim artsın. Ama kalbim acıyor. Ben ne yaptım günahım neydi ki benim ??
Bunlari yazan seni döver disari cikartmaz ailenle gorusturmez bu pislikle evlenme ins nasibi kapalidirda kinseyle evlenemez kimsenin canini yakamaz

K Karakiz12

Farkındasın ya da değilsin ama aslında senin zoruna giden bu adamın küfürleri değil, seni terketmesi....

Eğer küfürleri canını yaksaydı, sabah önceki küfürlerinde de üzülürdün..

Aldatılmakk küfür duymaktan kat be kat daha kötü bir durum, aldatınca incinmen ve terketmen gerekirdi...

Şuanda terkedilmiş olmanın verdiği bir acı var içinde...

Ve ben eminim ki bu adam sana geri döndüğünde affedeceksin...

Nasıl bir kere küfreden bir daha küfrederse, bir kere aldatan yine aldatırsa; bir kere affeden yine affeder...

Bu adamla cikmayi kabul eden obur salaga acidim ben su anda. Sana uzulmedim cunku su an sen kurtulmussun insani lagimdan ayirt edebilme dersi almis oldun zira bu insan bile degil afedersin lagim gibi bisey. Gercekten kurtulduguna sevindim. Simdi rahat bir nefes al. En ufak rahatsizlik verecek olursa avukat yolunu tutup tehdit hakaret suc duyurusu uzaklastirma karari cezasini ceksin serefsiz.

Onu kaybettim diye değil. Bunları hak etmedim diye
Bence bunlari hakettin.
Aglayacaksan hakettigin icin agla.
işsiz güçsüz, agzi bozuk adama prim verdin,yaninda tasidin.
Sana mal gibi davranmasina izin verdin
Aldatilmaya göz yumdun...
Hala daha o çirkinlesmese ayrilmaya niyetin yok.
O bu küfürleri etmeyip dün sana supriz yüzükle gelseydi evlenme teklifini kabul bile ederdin gibi görünüyor (sonucta bu andavalla hala beraber olmandan cikarttim)

Boyle birinden kurtuldugun icin sevin bence ve soylediklerini kafana takma.Bu onun seviyesizligi seni her zaman uzecektir zaten

İşte boşuna demiyoruz biraz kendinize denk, benzer birilerini bulun diye. Anne babalar bile bunu diyorlar işte neden önemli olduğunu görüyoruz. Kurtulmuşsunuz sevinin. Dediği şeyler üzerine kafa yormaya bile değmez. Ama sizde size laf etti diye araya kız kardeşlerini karıştırmamalıydınız. Ders olmuş bir daha böyle birini hayatınıza almazsınız

Kız kardeşlerine onlar da açıklığın mı hakkını veriyorlar dediğim için söylendi bu sözler
Sen hiiic bahane arama kizkardaslarine dedigim icin falan diye. Sana bu agir sozleri soyleyesi varmis soylemis. Adam, adam degilmis ki sana o sozleri soylemis. Sen de otur da haline sukret. Bulunmaz hint kumasi degil hic kimse.
Kusura bakma sen tek basina sevmissin. Ailene hak ver ve bu heriften uzak dur. 3 gun agla 5 gun agla sal gitsin. Sana yazik degil mi.

Back
X