Hanımlar merhaba direk konuya giriyorum
Bundan 1 ay kadar önce birinden kaynanamın hakkımda evlendiğim seneler dediklerini duydum eşim 4 erkek kardeşler hepsi de evli kaynanam oğullarına kimseyi yakıştıramaz eğer ki gelinlerinden biri hoşuna gitmeyen bir davranış yaparsa hep der ki ay keşke boşansalar da oğluma yeni birini alsam ona en güzelinden düğün yapsam benim yanım da kaç defa söyledi bunu bunun üzerine ben anne ne kadar ayıp öyle şey söylenir mi onlar iyi de olsalar kötü de olsalar evliler benim yanımda bir daha böyle laflar etme derim
Çok çok güvendiğim biri söyledi bi akrabasının kızına baya kalabalık bir ortam da demiş ki benim eşimin ve kardeşinin ismini vererek birinden biri boşansın seni oğluma alırım bekle evlenme şimdi demiş

bir de şuan 7 aylık hamileyim hormonlar tavan neyse bunu duydum ama kimseye bişey demedim uzaklaştım sadece
Sonra bir gün eşimle tartıştık. annesi hakkında çok iyi biri şöyle iyi böyle iyi dedi durdu bende çok iyi ama oğulları boşansa eline mendil alıp halay çekecek deyip durumu anlattım eşim sadece sustu sonra annesiyle konuşmuş sözde annesi ben gerekirse kurana el basarım yok bana iftira atılıyor falan demiş kadını da bildim bileli söz de herkes ona iftira atıyor bu da bi garip. sonra olayı bana anlatan kıza söyledim 3 evladım var dedi onların üstüne yemin etti söyledi diye nasıl kurana el basar hiç Allah korkusu yok mu falan dedi ben sonra bi kaç kişiden daha duydum gerçekten söylemiş ben zaten söylediğinden emindim o tip bir kadın çünkü.
Eşim bana neler neler söyledi siz anneme iftira atıyorsunuz ailem ve ben iftira atmışız sözde ailem ne alaka onu da anlamadım ailemi kattılar bunu kim söylemişse bana söyliceksiniz bilmem ne tabiki kimin söylediğini söylemedim söylemem de ne hakaretler aileme gururunuz varsa yüzleşiriz demeler saygısızca anneme sonuna kadar güveniyorum falan dedi bana hamile karısına ettiği hakaretleri söylemek bile istemiyorum kayınvalidemle mecbur bir ortama girdik sanki ben hatalıymışım gibi yüzünü asmalar açıklama bile yapmadı böyle böyle duymuşsun ama böyle bişey yok vs bende hic oralı olmadım tabi. ben burda suçu sadece eşim de buluyorum o kadar kırıldım ki bana ve aileme yapılan saygısızlıklara şuan o günden itibaren konuşmuyorum o ara ara konuşmaya çalışıyor ama oralı olmuyorum ve bu olayı aşırı kafama taktım nasıl beni böyle değersizleştirebilir eşim nasıl arkamda durmaz diye inanın yüzüne bakmak sesini duymak istemiyorum hakaret ettiği mesajları silmedim bakıp bakıp kinleniyorum ve annesiyle de görüşmeyi düşünmüyorum kızlar ben mi abartıyorum sizce hamilelik falan yoksa tepkim de haklı mıyım ?