- 22 Ocak 2013
- 41.704
- 210.623
- 798
Yaptılar derken? Kim onlarBeni karalamak icin yaptılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptılar derken? Kim onlarBeni karalamak icin yaptılar
Kızla birlikte isteYaptılar derken? Kim onlar
Kusura bakma kareli ben çok anlayamadım mesajları. Kız kim ne alaka seni rezil etmeye çalışıyor?Kızla birlikte iste
Beni aldattığı kızla konusmaları iste onlar. Benim erkek düskünü müdürlerin Doğum gününü kutlayıp sonra da altına yattığımı iddia eden mahlukatlar onlarKusura bakma kareli ben çok anlayamadım mesajları. Kız kim ne alaka seni rezil etmeye çalışıyor?
Bitti iyiki yaptı ama bunları yüzü olmayacak bana yazmayaBak bu kadar küfür, yalan, iftira ile başedilmez. Uzak dur bu adamdan. Dinle ilgisi yok. Dine uygun giyin diyor birde. Namuslu şerefli adam bilse kadın o.... u, bunu bile demez. Kaç arkana bakmadan.
Bunları nasıl yediricem kendime bilmiyorum. Nasıl toparlanıcam. Nasıl unutcam bilmiyorumBosver uzulme tencere kapak birbirini bulmus iste. Evlendikten sonra bu yuzunu gorsen daha cok uzulurdun. Gercekten bazen ailenin sozunu dinlemek gerekiyor. Bunu bizzat bende deneyimledim. Insan bazen olani degilde gormek istedigini goruyo. Zararin neresinden donersen kar diye bak olaya.
Bunları atlatmak için psikolojik destek almani tavsiye ederim. Amacım yaşadıklarından dolayı tamamen seni suçlamak değil ama bu güne adım adım gelirken senin de seçimlerin,aldığın kararlar ,ilişkiyi yasama biçimin büyük etken oldu.Bunlari sana yapmasına izin vermene tek açıklaman "onu çok sevdim " olamaz. Sevgi yasantilarinla artan veya azalan birseydir.Sana bu şekilde davranirken yine onu çok seviyorsan da psikolojik destek almani tavsiye ederim...bundan sonra daha sağlıklı seçimler yapabilmen ve sevgiyi doğru biçimde yasayabilmen için![]()
Defalarca aldatılmışsınız bu insan olmayan mahluk sizden ayrılmasa siz ondan asla ayrilmazdiniz. Sizeiyilik yapmış bence, umarım aklınız başınıza gelmistir.
Bundan sonra kendinizi hiçe sayıp ilişki yaşamazsınız belki, aldatılıp da ilişkiye devam edince fedakar değil aptal oluyorsunuz karşınızdaki insanın gözünde ve zerre de değeriniz olmuyor, nitekim geldiğiniz noktada belli.
Psikolojik destek alıp, kendinize gelin.
Bana söylenilenler aklımdan çıkmıyorNe kadar şükretsen az Allaha ki bu yüzünü göstermiş sana verilmiş sadakan varmış sil herseyi bas engeli sal gitsin...![]()
Normal değil ZATENadam bana pek normal gelmedi
O kız bile bile yaptı zaten bunları. Evet beni rahatsız ederse öyle yapacamBu adamla cikmayi kabul eden obur salaga acidim ben su anda. Sana uzulmedim cunku su an sen kurtulmussun insani lagimdan ayirt edebilme dersi almis oldun zira bu insan bile degil afedersin lagim gibi bisey. Gercekten kurtulduguna sevindim. Simdi rahat bir nefes al. En ufak rahatsizlik verecek olursa avukat yolunu tutup tehdit hakaret suc duyurusu uzaklastirma karari cezasini ceksin serefsiz.
Allah yardmcınjz olsn. O bana bunları yapmamış olsaydı gercekten bana hala yazacaktı.. iyiki yaptı. İyiki bu pislikleri yaptı ki benden uzak olsun. O kızla mutlu olur umarım da benden uzak olurBen boşanmış bir insanim, yani bir iliskide iplerin koptugu en son noktalara gelmis biriyim, ne kavgalar tartismalar sıkıntılar yasadik ama bosanma ile sonlanmis bi iliskide bile (ki insanlar o sureclerde neler neler yapabiliyor) şu küfürlerin tek bir tanesini duymadim, Allah'a cok sukur.. Onca sıkıntıya, suçlama kavga tartismaya ragmen boyle igrenclikler olmadi..
Bu herif kim oluyor, hangi cesaret ile bu sekilde konusabiliyor? Muhtemelen o cesareti de senden aliyor; senin vereceğin tepkilerden korkmuyor, dava etmeyeceğini biliyor, senin kendini suclu hissedecegini ve eninde sonunda seni sindirecegini dusunuyor/biliyor, arsiz ve edepsiz oldugu için de dört nala at koşturuyor..
Şunu yap bunu yap demeyecegim ben, herkesin bi yapısı var, bu tiplerle bas edemezsin bence.. Tek önerim, bu lağım çukuru ağızlı terbiyesizden uzak durman ve kurtuldugun icin Allah'a şükretmen..
Şu saadetler dileme olayi da beni benden aliyor.. Allah bildigi gibi yapsin deyip geç, mutluluklar mi dileyeceksin bir de?Allah yardmcınjz olsn. O bana bunları yapmamış olsaydı gercekten bana hala yazacaktı.. iyiki yaptı. İyiki bu pislikleri yaptı ki benden uzak olsun. O kızla mutlu olur umarım da benden uzak olur![]()
İçimde kopan fırtınaları allah görüyor. Yanlarına kalmıcağına Emin’im zatenŞu saadetler dileme olayi da beni benden aliyor.. Allah bildigi gibi yapsin deyip geç, mutluluklar mi dileyeceksin bir de?