Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır asla öyle bisey demedim demem de. O bana kapalılığın hakkını ver vermiyorsan da aç basını dedi. Ben de kız kardeşlerin acık olmanın hakkını mı vermiş oluyorlar da onlara karışmıyorsun dedim.. Ben böyle söyleyince kız kardeşlerine o... demiş oluyormusumSiz önce o****u yazmışsınız. İlk mesaj size ait. Onu kime dediniz?
Adam müsvettesinin mesajlarında bacıya küfür gibi bişey okudum. Kız kardeşine mi ettiniz.
Hayır asla öyle bisey demedim demem de. O bana kapalılığın hakkını ver vermiyorsan da aç basını dedi. Ben de kız kardeşlerin acık olmanın hakkını mı vermiş oluyorlar da onlara karışmıyorsun dedim.. Ben böyle söyleyince kız kardeşlerine o... demiş oluyormusum
Küfür yazmıyormuş bacılarına laf etmezsin yazıyormış. Bacıların ne alakası var ki konuyla.
Aaa ne alakası varmış.
O adam müsvettesi o*** kelimesinin anlamını başka şey sanıyormuş.
Erkeğim diye dolanır bi de ortalarda.
Kendi kız kardeşleri açık onun. Ben kapalıyım beğenmiyormuş kıyafetimi. Ya pardesü giyin ya da açıl dedi ben de kız kardeşlerine bak onlar acık onlara karışmıyorsun deyince böyle küfürler etti iste
Şikayet et diyeceğim ama iyice başına da sarabilirsin bu terbiyesizi. Bu erkeklerdeki anne bacı üstünden küfür merakını asla ama asla anlamıyorum. Çok iğrenç gerçekten. Annen seni kadir gecesi doğurmuş herhalde. Bu nasıl bir kurtuluş. Yat kalk şükret.
Şimdi anladım konuyu.
Sen az bile söylemişsin. Ben kapalı olacağım. Benim kapalılığıma laf edecek var ya neler söylerdim ona küfür az kalırdı.
Teşekkür ederimBen sizi çok sevdim. Ne güzel ahlakli, edepli kadınsınız![]()
Ben onu Allah’a havale ettim
Bin şükür beni ondan kurtardıGerçekten üzülme kendine haksızlık edersin...otur bi şükür namazı kıl ki bu adamdan kurtuldun diyee..allah daha beterinden korumuş seni verilmiş bi sadakan varmışta işler ciddi bi aşamaya gelmedn yüzünü göstermiş..yoksa daha büyük acılar daha büyük sorunlr yaşardn..
Bu adamları nerden buluyosunuz ya... nerde yaşıyor bu tipler... hangi gezegende
Yani düne kadar çok iyiydi. Mürebbiyeleri tarafından mükemmel yetişmiş bir istanbul beyefendisiydi de bugün mü bu kadar seviyesiz oldu?
Git bir sadaka dagit .Kurtulmussun pislikten . ya evlendikten sonra görseydin bu yüzünü.