Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Benim zoruma giden beni aldattığı Kıza yazıp benim okul müdürünün Doğum gününü kutladığım icin her gittiğim okulda okul müdürlerinin doğum gününü kutluyor olup üstüne onlara odada s...kso cekiyor olduğumu ifade etmeleri. Bana iftira atmaları. Bunları nasıl unutcam bilmiyorum
İyide sormazlar mı adama,sende mi ordaydın,nerden biliyorsun diye?
Boşverin ya cidden.
Terbiyesiz yani bu adam aşikar.

Geçmiş olsun diyerek sevgili seçiminde bundan sonra daha dikkatli olmanızı öneriyorum.

Keko tipleri ezikleyince insan ayırıyor oluruz.
Ama işte böyle olduklarını bildiğimizden.

Bazı hatunlar ne mal olduğu belli olan, dövüp söveceği hatta şantaj yoluna gideceği yüz metre öteden belli tiplerle sevgili oluyor.

Büyük konuşmayım ama 29 yaşındayım, bana niye bir tane böyle tip denk gelmedi.
Geçmiş olsun diyerek sevgili seçiminde bundan sonra daha dikkatli olmanızı öneriyorum.

Keko tipleri ezikleyince insan ayırıyor oluruz.
Ama işte böyle olduklarını bildiğimizden.

Bazı hatunlar ne mal olduğu belli olan, dövüp söveceği hatta şantaj yoluna gideceği yüz metre öteden belli tiplerle sevgili oluyor.

Büyük konuşmayım ama 29 yaşındayım, bana niye bir tane böyle tip denk gelmedi.
Bana da ilk defa denk geliyor zaten. Rabbim korudu şükür ki beni

Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, bakın o zaman nasıl kedi ye dönüyor. Nasıl bir konuşma tarzıdır bu.

Kizkardes olayi da bahanesi olmus; cok şerefliyim, bak ne kadar gururluyum da gözüm döndü pozu kesmis ama igrencligini kanitlamis sadece.. Cehalet, kompleks, aşağılıklık akıyor her yerinden.. Güya suc bastirip her hareketini, hakaretini mübah gösterecek.. Alışmış cünkü..
Edepli, ahlakli, düzgün bi insan olsaydı sen kızkardeşleri hakkinda kotu bi sey bile soylemis olsan gerekirse sert bi dille uyarirdi ama ana avrat dümdüz gidip bu kadar igrenc sekilde konusmazdi.. "Nasil konusuyorsun, haddini bil, kardeşlerim hakkında konusma" derdi, tavrini koyardı, olur biterdi.. Tam aciz, kompleksli bi tip ama hayt huyt ile erkeklik yaptığını saniyor aklınca; boyle boyle kendini cok guclu karakter saniyor.. Yazik cidden..

Ettiği küfürler icin üzülüyorum
Gerçekten değmez üzülmeye 🥰 değer biri olsaydı böyle olmazdı zaten . Boşver zaten Allah in emrini bilen biriymişsin namaz kıl hayırlısını dile geç 🤗

Yalnız son ssdeki kıza nasıl güldüm 😄😁 Gerizekalı yazıştığı adamın birinci sınıf manyak olduğunu, sırf seni üzmek için kullanıldığını anlayamamış. Üstüne bir de adamın hakkında saçmalamalarını ciddiye almış psikolojik çıkarımlarda bulunmaya çalışıyor insan sarrafıymış gibi. Sende de azıcık akıl varsa kendine çeki düzen verir aynı medeniyet düzeyine sahip olmadığın insanlarla muhattap olmazsın bundan sonra. Gören de memlekette erkek kıtlığı var zanneder. Şahin k.dan hallice bir adamı paylaşamamışsınız resmen 2 kadın. İkinize de ayrı ayrı üzüldüm.

Yalnız son ssdeki kıza nasıl güldüm 😄😁 Gerizekalı yazıştığı adamın birinci sınıf manyak olduğunu, sırf seni üzmek için kullanıldığını anlayamamış. Üstüne bir de adamın hakkında saçmalamalarını ciddiye almış psikolojik çıkarımlarda bulunmaya çalışıyor insan sarrafıymış gibi. Sende de azıcık akıl varsa kendine çeki düzen verir aynı medeniyet düzeyine sahip olmadığın insanlarla muhattap olmazsın bundan sonra. Gören de memlekette erkek kıtlığı var zanneder. Şahin k.dan hallice bir adamı paylaşamamışsınız resmen 2 kadın. İkinize de ayrı ayrı üzüldüm.
Bu iliskiyi o kadar güZel özetlediniz ki :))) ya aynen evet. O kızda akıl mı var ki kalkıp benim hakkımda çıkarımda bulunmuş. Yalan olduğunu biliyor o. Ama sırf onla muhabbet icin böyle bisey demis. Kurban olduğum rabbim yanlarına bırakmasın ne diyim

Kizkardes olayi da bahanesi olmus; cok şerefliyim, bak ne kadar gururluyum da gözüm döndü pozu kesmis ama igrencligini kanitlamis sadece.. Cehalet, kompleks, aşağılıklık akıyor her yerinden.. Güya suc bastirip her hareketini, hakaretini mübah gösterecek.. Alışmış cünkü..
Edepli, ahlakli, düzgün bi insan olsaydı sen kızkardeşleri hakkinda kotu bi sey bile soylemis olsan gerekirse sert bi dille uyarirdi ama ana avrat dümdüz gidip bu kadar igrenc sekilde konusmazdi.. "Nasil konusuyorsun, haddini bil, kardeşlerim hakkında konusma" derdi, tavrini koyardı, olur biterdi.. Tam aciz, kompleksli bi tip ama hayt huyt ile erkeklik yaptığını saniyor aklınca; boyle boyle kendini cok guclu karakter saniyor.. Yazik cidden..

Onda insanlık mı var ki böyle bisey yapsın. Kendine insanım adamım diyor bir de. Ona sorsanız cok temiz cok güvenilir küfür etmesinin de beni aldatmasının da sebebi benim

Onda insanlık mı var ki böyle bisey yapsın. Kendine insanım adamım diyor bir de. Ona sorsanız cok temiz cok güvenilir küfür etmesinin de beni aldatmasının da sebebi benim
Oyle olur zaten; hep baskasi sucludur, kendisi ne igrenclik yaparsa yapsin mutlaka hakli oldugu bi nokta vardir, istedigi gibi davranmak hakkidir vs vs.. Boyle korkunc zihniyetlerle baş edilmez, Allah uzak etsin..

Back
X