Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Oyle olur zaten; hep baskasi sucludur, kendisi ne igrenclik yaparsa yapsin mutlaka hakli oldugu bi nokta vardir, istedigi gibi davranmak hakkidir vs vs.. Boyle korkunc zihniyetlerle baş edilmez, Allah uzak etsin..

Bas edemedim zaten. Benim canımı yakmak icin neler söyledi neler yaptı. Yanına kar kalmasın istiyorum.

Tam bir kuyruk acısı olan mahlukat hareketi. Zoruna gitmiş onun dediğini yapmamanız kız kardeş falan hikaye. Bu mahluğun kadına saygısı yok bir kere, kız kardeşlerini önemsediğine inanmıyorum. Bu kişiyi engellemeyi falan bırakın direkt numaranızı değiştirin. Çünkü bu tipte mahluklar kısa süre sonra kendimde değildim o yüzden affet beni diye rahatsız ederler.

Ya Allah aşkına engelle gitsin, aşşalık pisikolojisi olan karaktersizin biri.....

Hiç söylediklerine takılma, nasıl bir yarasına dokunmuşs an, içindeki nefreti kusmuş...

Takma kafana engelle mesajları silmr devam ederse aile büyüklerine söyle çekinme!!
Öyle yapacağım mutlaka

Tam bir kuyruk acısı olan mahlukat hareketi. Zoruna gitmiş onun dediğini yapmamanız kız kardeş falan hikaye. Bu mahluğun kadına saygısı yok bir kere, kız kardeşlerini önemsediğine inanmıyorum. Bu kişiyi engellemeyi falan bırakın direkt numaranızı değiştirin. Çünkü bu tipte mahluklar kısa süre sonra kendimde değildim o yüzden affet beni diye rahatsız ederler.

Zaten beni çekiştirdiği daha önce aldattığı kızla cıkıyorlar. Onun bana ulaşmaya yazmaya yüzü olamaz. Rabbim her ikisini de öyle bir düşürsün ki gün yüzü görmesin ikisi de tek dileğim bu.

Zaten beni çekiştirdiği daha önce aldattığı kızla cıkıyorlar. Onun bana ulaşmaya yazmaya yüzü olamaz. Rabbim her ikisini de öyle bir düşürsün ki gün yüzü görmesin ikisi de tek dileğim bu.
Boş verin tencere kapak birbirilerine layıklar. Kurtuldum ohhhh diyeceksiniz çok değil yakında.

Kardeşim sana daha önce de küfür etmiş ve devam etmişsin çok tuhaf. Ben bunu övünmek için söylemiyorum nişanliyken eşim gerizekalı misin dedi hiç nisanı atma noktasına geldim,cevremde eşinin çocuğunun yanında küfürlü konuşan insanlar oluyor bazen tahammül edemiyorum nefret ediyorum o insanlardan. Verilmiş sadakan varmış sevin bence.
Allah bana yine doğru yolu gösterdi şükür ki... 🙏

Hayatindan defolup gitmis kurtulmussun.Boyle insanlarin nasil gittigini çok da kafaya takmamak gerekiyor aslinda tarzı ortada iste asagilik herifin teki ,keske bunlari sevmeden önce görebilseymissin.Ama olan olmus artik.önemli olan bundan sonrasi.Bak ben 42 yasindayim ve hic boyle bir insan girmedi hayatima bu tarz bir iletisimi kimse benimle kurmadi ,tanimam etmem boyle insanlari,yanima dahi yanastirmam.Sana da tavsiyem boylelerinden uzak dur selam bile verme.Bu olayi da bir kaza gibi düşün ve insan olmayan bu insan icin de sakın uzulme.
Üzüldüğüm nokta beni çekiştirmeleri bi de. Keske baştan beri hayatımdan atsaydım onu..

Bu adamla cikmayi kabul eden obur salaga acidim ben su anda. Sana uzulmedim cunku su an sen kurtulmussun insani lagimdan ayirt edebilme dersi almis oldun zira bu insan bile degil afedersin lagim gibi bisey. Gercekten kurtulduguna sevindim. Simdi rahat bir nefes al. En ufak rahatsizlik verecek olursa avukat yolunu tutup tehdit hakaret suc duyurusu uzaklastirma karari cezasini ceksin serefsiz.
O bile bile isteye isteye yaptı bunu. ZAten ayrılmamız icin uğraştı. Basardı da. Cıksınlar pis dillerini bana uzatmasınlar yeter ki

Allah aşkına ne güzel memurmussun işin gücün var ipsiz sapsız adamdan bu beklenir işte zamanindada yapmıştır biseylerde sen gormek istememissin kurtulduğuna şükret ileride mutluluklar seni bekliyor gün gelir aklina bile gelmez hayatta insanin başına herşey geliyor alışıyorsun eminim şimdi daha çok mutlu olursun
Evet yaptı görmek istemedim 🙁

Senı aldattıgı halde kabul etmen hata. Bunları sanamı yazdı ben anlamadım ama allahın sevgılı kuluymussun aılen ıstememıs kabul etmıssın senı aldatmıs kabul etmıssın allah sana 3. Sansı vermıs buna sevın bence pıslık bence senı hıc sevmemıs sadece memur olusundan senı ıstemıs bellı. Itın kopegın lafıyla kendını yıpratma oyle bırının gercek yuzunu gordugun ıcın mutlu ol bence. Aıleler olmaz dıuorsa gercekten haklı cıkıyorlar
Evet haklısınız. Belki de memurum diye uğraştı bu kadar

Bu adamın iç dünyası pis dıştan iki eli ayağı olduğuna bakma bu senden gizli çok pislikler yapıyordur sen bilmiyorsun ben söyleyeyim daha da bu adama cevap verirsen sana yazık kendine saygısızlık yapma kurtulduğun için bir sadaka ver bence
Allah’a şükür ki zaten eline bi kız düşürdü. Kendi gibi adi bir kızla zaten benden ayrıldığı gibi çıkmaya başladı. İyiki cıkıyorlar da benden uzak durur böylelikle.. Yüzü olmaz bu saatten sonra bana yazmaya

Agzım acık okudum
Bu nasıl bir terbiyesizlik
Bu nasıl bir nefret
Kurtulmuşsun
Şükret,önüne bak
Bana bunu yapmasaydı zaten asla önüme bakamazdım. Suan beni aldattığı kızla birlikte ve gece gündüz beni çekiştiriyorlar pis ağızlarıyla. Allah’a havale ettim ben. İlahi adalete inanıyorum. Er ya da geç cezasını görecektir

Bunun nesine aşık oldunuzda, bunca ihanete ve küfüre razı geldiniz ki.
Görünce yüzüne bile tükürülmeye değmeyecek, ipsiz, sapsız tipler nasıl olupta kızları seviyorum, aşığım yalanlarıyla kandırıp, kendilerine bağlıyorlar.Çevrede gördüklerime duyduklarıma, bunun için hayret ediyorum.
Akıllı olmak gerek.Büyük sözüne önem vermek gerek.
Sizin için kötü bir tecrübe olmuş ama, kurtulursunuz inşallah.
Kurtuldum şükür ki. Geri dönüşü olmaz bu saatten sonra. İçim o kadar huzurlu ki. Rabbimin adaletine güveniyorum. Ahımı aldı ikisi de. Bu kadar seyden sonra bana yazamaz yüzü olamaz şükür ki

kusura bakmayın ama size o kadar sinirlendim ki anlatamam. bu lafları ardarda sıralayan adam şimdiye kadar istanbul beyefendisi taklidi yapmış olamaz. kesin ama kesin nasıl biri olduğunu size belli etti ama siz bana yapmaz, ben onun için özelim diye düşünüp ayrılmadınız. genç kadın arkadaşlarımız lütfen ama lütfen, başkalarına ağzını bozan saygısız terbiyesiz adamları ileride yontarım bana yapmaz diye alttan almayın.
Sinirlenmekte haklısınız. Ben de kendime cok kızıyorum. 😢

Back
X