Nasıl ayakta durabilirim?

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.993
9.633
158
Sevgili hanımlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim, eşim pek harçlık da olsa para veren biri değildir söze gelince o para ikimizin saçmalığın dik alası.neyse ben para kazanmak istiyorum ne yapabilirim sizce?
Çok güvenilir bir sitede oturuyorum. Bebek bakmak istedim ama bebek veya çocuk yok yani bakan var onlara.istanbuldayim kızım üç oğlum nerdeyse bir yaşında ne iş yapabilirim sizce imkansız gibi duruyor biliyorum ama belki olur diye sormak istedim . Çocuk bakma konusunda tecrübeliyim diye onu istedim zira herkes çok beğenir bakımımi .of bilmiyorum ben nolcam Allah'ım mucize çıkar karşıma Rezzak ismi şerifin ile amin .
Çok uzun yazdım kusura bakmayın gerçekten

Evde yapilan isler varmis. Inlardan yapabilirsiniz. Boncuk dizmek gibi ya da kutulamak gibi. Tam bilmiyorum ama netten arastirin derim.

evde o kadar küçük çocuklarınız varken eve size birisinin kendi çocuğunu da emanet edeceğini sanmam açıkçası.eğer reklamınızı yapabilirseniz yeteneğiniz de varsa mantı börek çörek dolma vs yapıp satabilirsiniz.onun dışında şu an için eşinizle konuşup size adam gibi bir harçlık bırakmasını istemekten başka çareniz yok gibi. ya da sürekli bir ihtiyaç uydurup fazla fazla para alıp kenara atacaksınız.

Instagram hesabi acin ev yemekleri yapıp satın. Instagramdaki cok takipcili kisiler surekli bu tarz ev yemegi yapan kisilerin reklamini yapiyorlar. Tabi reklam icin para aliyorlardir ama bunu da isin sermayesi olarak dusunun.

Tabi reklam yaptirmadan da kendinizi tanitabilirsiniz ama zaman alir.

Instagram linki vermem yasak mi?? Bu sekilde ev yemegi yapip satan bi ornek vericem de.

Eger yemek yapamam diyorsaniz kedi/kopek pansiyonu olarak kullanabilirsiniz bi odanizi. Tatile cikarken kedilerini kopeklerini emanet edecek aile ortami arayan cok insan var. Gunluk 50tl civari kazaniliyor. Pet otelleri daha pahali oldugu icin evleri tercih ediyolar genelde. Yine yasak degilse link verebilirim bu konuyla ilgili ornek olsun diye:)

Son düzenleme:
Kendi çocuklarınız küçük zaten nasıl başka bir çocuk daha bakacaksınız?
Evde mantı, börek,vs. yapıp satabilirsiniz onun içinde çevreniz olması lazım.
Duaniza yürekten amin diyorum, inşallah eşinizle problemlerinizi çözebilirsiniz.

İnternetten araştırsanız biraz eve iş veren tekstil atölyeleri var. Mesela günde belli bir miktar iç çamaşırı kontrol ediyorsunuz hatasızsa paketliyorsunuz vs vs.

İstanbulda saatlik cocuk birakan insanlar oluyor ozellikle aksamlari,belki onu deneyebilirsiniz ama gunduz surekli olmaz

Bizim burada bayanlar dantel, örtü tekstil tarzı işler yapıyorlar güzel gelir sağlıyorlar gayet iyi oluyor bunu deneyebilirsiniz. İletişim İstanbulda nasıl sağlanır bilmiyorum ama çocuklarla bunu yapabilirsin. El becerisi varsa ev yemekleri yapabilir üni öğrencilerine satabilirsin ya da gün yemekleri yapıp gün yapanlara falan bunlarda mantıklı

Hamur işi ya da el örgüsü yapıp satsanız?Benim bi arkadaşımın annesi bebek yeleği şal patik falan yapıp satıyordu.

İş de arayın tabii ki ama bence kocanızı da bi' silkeleyin , kendine gelsin.Çalışmayan eşe para vermemek de ne demek ya? Yazıklar olsun bu erkeklere.

Bende anlamıyorum inanın, parası ile yatar cinsten adam bu . Bize vermeyip nasıl hayrını göreceksin ki diyorum, neyin eksik diyor of aman Allah'ım kafayı yemece...

Ev yapımı reçeller turşular sirkeler hazırlayıp bir dükkana verirsiniz o da sizin için satar. Olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…