- 19 Haziran 2024
- 256
- 381
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Evet böyle diyorum . Ama insanoglu o kadar garip ki . Bu cümlemin bile yetmesi lazım terk etmem için . Ama yetmiyorkoskoca evliliği bitirdim 4 ay nedir ki de ve ayrıl
Bana çözeriz der gibi geliyor . Ama çözülecek şeyler değil . Onun yapısı karakteri böyle bunu görebiliyorum . Tartışma anında aniden yükselip bağırıp çağırıyor . Ben bunu yaşamak istemiyorum. Bana bilinçli olarak acı çektirdiği bir tarafı var bunu görebiliyorum . Muhtemelen kabullenmeyecek . Bir tartışma sonunda haklı olduğunu düşünüyorsa sonuna kadar hakkını savunuyor . Benim duygum hislerim o anda rafa kalkıyorŞuanda muhtemelen duygusal bi boşluktasın o yüzden zor geliyor ama kendisi ile konuşabilirsin. Eğer gelecekte mutsuz olduğunu düşünüyorsan sebeplerini söyleyip ben bir ilişkinin içinde bulunmak istemiyorum diyebilirsin peki bunu nasıl karşılar ? Nasıl birisi ?
Beni ilişkiye bağlayan yanyana iken geçirdiğimiz keyifli vakitlerGelecekteki gördüğünüz o mutsuz görüntüleri gerceklesmis gibi düşünün
bu yeterince sogutur
Ancak geçmiş tecrübe ve birikimlerime dayanarak görebildiğim bir şey var ki gelecekte mutsuz olacağım. Manipülatif ve yorucu tarafları var . Bunları görüyorum ve farkındayım. Bi hataya daha sürüklenecek kendimi mutsuz edecek ruh halimde vaktim de yok. Bırakmalıyım, ayrılmalıyım.
Evet belki de boşanmanın bana kattığı en güzel şey . Mutsuz olacağımı görebilme öngörüsü . Çok iyi eğlenceli tarafları olsa da bu kişinin maalesef beni manipüle ettiğini bundan zevk aldığını kendini asla haksız görmediği tarafları olduğunu kabak gibi görebiliyorumİlişkide yaşadığın sorunların bilincinde olman güzel. Bak konu sahibi eğer diyorsan ki bu ilişkide ben ileride mutsuz olacağım o zaman neden mantıklı davranıp, bu ilişkiyi daha fazla bağlanmadan bitirmiyorsun? Hayatındaki kişinin manipülatif ve yorucu tarafları varsa fazla uğraşmadan iletişimi kesmen en mantıklısı olacak… zira ileride daha çok üzülürsün. Cesaretli ol ve gelecek görmüyorsan ayrıl.
Evet bak kendin söylüyorsun zaten mutsuz olacağım diye. Zamanını bu insanla boşuna harcama bak kötü deneyim geçirmişsin ama şöyle düşün bunlar hep ders niteliğinde. Daha gençsin önüne kıymetini bilen en önemlisi de seni mutsuz etmeyecek başka birini tanıman olacak. Ancak bu kişiyi hayatında tutarsan daha çok üzüleceksin. Olmuyorsa olmuyordur, sen önüne bak.Evet belki de boşanmanın bana kattığı en güzel şey . Mutsuz olacağımı görebilme öngörüsü . Çok iyi eğlenceli tarafları olsa da bu kişinin maalesef beni manipüle ettiğini bundan zevk aldığını kendini asla haksız görmediği tarafları olduğunu kabak gibi görebiliyorumsuan ilişki içerisinde bunlar o kadar sorun yaşatmasa da ( haftada iki kere buluştuğun kalan günler mesajlaştığın sonra evine dağıldığın bi insanla bunlar çok fazla sorun yaratmaz ) ileride olurda aynı eve girersek kesinlikle beni mutsuzluğa sürükleyecek . Ki zaten bunu görüp bekleyecek zamanım yok 29 yaşındayım boşa vakit geçirmek istemiyorum
Pişman olur tekrar yazarım diye korkuyorum . Kendimi tutamam edemem diyeEvet bak kendin söylüyorsun zaten mutsuz olacağım diye. Zamanını bu insanla boşuna harcama bak kötü deneyim geçirmişsin ama şöyle düşün bunlar hep ders niteliğinde. Daha gençsin önüne kıymetini bilen en önemlisi de seni mutsuz etmeyecek başka birini tanıman olacak. Ancak bu kişiyi hayatında tutarsan daha çok üzüleceksin. Olmuyorsa olmuyordur, sen önüne bak.
Bunlar narsistik belirtiler zatenEvet belki de boşanmanın bana kattığı en güzel şey . Mutsuz olacağımı görebilme öngörüsü . Çok iyi eğlenceli tarafları olsa da bu kişinin maalesef beni manipüle ettiğini bundan zevk aldığını kendini asla haksız görmediği tarafları olduğunu kabak gibi görebiliyorumsuan ilişki içerisinde bunlar o kadar sorun yaşatmasa da ( haftada iki kere buluştuğun kalan günler mesajlaştığın sonra evine dağıldığın bi insanla bunlar çok fazla sorun yaratmaz ) ileride olurda aynı eve girersek kesinlikle beni mutsuzluğa sürükleyecek . Ki zaten bunu görüp bekleyecek zamanım yok 29 yaşındayım boşa vakit geçirmek istemiyorum
Eski eşim de narsistti . Ama aptal bi narsistti. Bu zeki sinsi narsist dndkdkd .Bunlar narsistik belirtiler zaten
Kendini oyalayacak şeyler bul. Yeni hobiler edinebilirsin en azından kafan dağılır. Diyelim ona yazmak istedin, aklına sana yaptıklarını getir seni üzdüğünü kırdığını vs. Burada irade önemli. Şimdi üzülürsün ancak ileride şükredersin iyi ki kurtuldum bu adamdan diye.Pişman olur tekrar yazarım diye korkuyorum . Kendimi tutamam edemem diye
En tehlikelisi hemen ayrılın vakit kaybetmeye gerek yok umarım kabul eder ayrılmayıEski eşim de narsistti . Ama aptal bi narsistti. Bu zeki sinsi narsist dndkdkd .
Aslında daha önce ayrılma girişimlerim olmuştu fakat ilkinde kendi pişmanlığım ikincisinde onun verdiği geri dönüşler ile ayrılmamıştım . Basından beri ayrılmam gerektiğini hissediyordum. İnsan oturduğu yerde evinde huzursuz hisseder mi ya . Hiçbir sebep yokken içim huzursuzduEn tehlikelisi hemen ayrılın vakit kaybetmeye gerek yok umarım kabul eder ayrılmayı
Aslında bi kaç gün önce iş yerim de değişti . İyi bi fırsat benim için haklısınızKendini oyalayacak şeyler bul. Yeni hobiler edinebilirsin en azından kafan dağılır. Diyelim ona yazmak istedin, aklına sana yaptıklarını getir seni üzdüğü kırdığını vs. Burada irade önemli. Şimdi üzülürsün ancak ileride şükredersin iyi ki kurtuldum bu adamdan diye.
Sizi baya baskı altına almış demekki yarın haberlerinizi bekliyorum lütfenAslında daha önce ayrılma girişimlerim olmuştu fakat ilkinde kendi pişmanlığım ikincisinde onun verdiği geri dönüşler ile ayrılmamıştım . Basından beri ayrılmam gerektiğini hissediyordum. İnsan oturduğu yerde evinde huzursuz hisseder mi ya . Hiçbir sebep yokken içim huzursuzdu
Evet diyorum ya öyle bir zekası var ki . Zaten beni korkutan bu . Kedinin fare ile oynadığı gibi oynamak istiyor başarıyor da . Sonra durup düşününce ulan ben ne yaşıyorum diyorum . Psikologum olmasa onla konuşmasam korkarım ki bunları iş işten geçtikten sonra fark edecektim belki deSizi baya baskı altına almış demekki yarın haberlerinizi bekliyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?