- 6 Kasım 2025
- 71
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Dört aydır bir beyle beraberim . Bu dört aya çok şey sığdı. Boşandıktan sonra ilk defa birine şans verdim . Çok zeki aklı başına işinde gücünde biri . Ancak geçmiş tecrübe ve birikimlerime dayanarak görebildiğim bir şey var ki gelecekte mutsuz olacağım. Manipülatif ve yorucu tarafları var . Bunları görüyorum ve farkındayım. Bi hataya daha sürüklenecek kendimi mutsuz edecek ruh halimde vaktim de yok. Bırakmalıyım, ayrılmalıyım.
Şimdi sorun burada başlıyor . Sevgi hissediyorum bağlılık hissediyorum. Bu aşamada bi şekilde soğumak ve en sonunda ayrılmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım . Bana lütfen biraz cesaret verin
Aslında yüzüne de söyleyebilirim . Zaten farkında bi kaç gündür neyin var deyip duruyor . Ama ben söylemeye hazır mıyım bilmiyorumYüz yüze söylemenizde bir sakınca var mı ? Eğer yoksa yüzüne söyleyin ha ne tepki vereceğini tam kestiremiyorum diyorsanız mesajla söyleyin
Boşanırken çok farklı ve olaylıydı ya . İnsanın duygularını düşünmeye vakti kalmıyor . Çok ani oldu benimki . Duygusal bi terk edis yaşamadım hiçBosanirken nasıl yapmistiniz aynen öyle yapacaksiniz. Demek ki isteyince yapabiliyormussunuz.
Boşanırken çok farklı ve olaylıydı ya . İnsanın duygularını düşünmeye vakti kalmıyor . Çok ani oldu benimki . Duygusal bi terk edis yaşamadım hiç
Öyle değil mi bende bunu soruyorum zaten ne demeye bu kadar zorlanıyorum . Sorun o zatenAma nihayetinde esinizdi yani 4 aylık bir ilişkiden daha fazlasiydi. Burada bir imzanız yok bir şey yok sizi bağlayan bir durum yok. Hadi bana eyvallah der gidersiniz. Zorlanacak ne var?
Öyle değil mi bende bunu soruyorum zaten ne demeye bu kadar zorlanıyorum . Sorun o zaten
Sizi durduran "basarisizlik korkusu"Öyle değil mi bende bunu soruyorum zaten ne demeye bu kadar zorlanıyorum . Sorun o zaten
Bu olabilir evet . Evliliğime de son dakikaya kadar bundan dolayı yapışmıştımSizi durduran "basarisizlik korkusu"
Ama emin olun boyle bir hayati tercih etmemek zaten buyuk bir basari.
Bahane üretmiyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum . Su açtığım konu bile bu hazırlığın bi parçasıdır belkiHayatı kendinize zorlastirmayin. Gelecek görmüyorum diyorsunuz ama yok sogumaliyim bilmem ne diye kendinize bahane uretiyorsunuz gibi görünüyor buradan bakınca.
Olabilir degil, ust uste iliski bitiren ya da surekli hatalar yaptigini dusunen insanlarin ortak sorunu bu, kendimden biliyorum, ne zamanki bunun bir basarisizlik degil tercih olduğunu kabullendim rahata erdim.Bu olabilir evet . Evliliğime de son dakikaya kadar bundan dolayı yapışmıştım
Bu kadar kadın gecenin bir yarısı hem fikirsek yarın noktayı koyabilirsin benceBahane üretmiyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum . Su açtığım konu bile bu hazırlığın bi parçasıdır belki
sevgi değil , boşluktandır.Dört aydır bir beyle beraberim . Bu dört aya çok şey sığdı. Boşandıktan sonra ilk defa birine şans verdim . Çok zeki aklı başına işinde gücünde biri . Ancak geçmiş tecrübe ve birikimlerime dayanarak görebildiğim bir şey var ki gelecekte mutsuz olacağım. Manipülatif ve yorucu tarafları var . Bunları görüyorum ve farkındayım. Bi hataya daha sürüklenecek kendimi mutsuz edecek ruh halimde vaktim de yok. Bırakmalıyım, ayrılmalıyım.
Şimdi sorun burada başlıyor . Sevgi hissediyorum bağlılık hissediyorum. Bu aşamada bi şekilde soğumak ve en sonunda ayrılmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım . Bana lütfen biraz cesaret verin
Deneyecegim . Tekrar yazarım konuya . Teşekkür ederim desteğiniz içinBu kadar kadın gecenin bir yarısı hem fikirsek yarın noktayı koyabilirsin bence
Bahane üretmiyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum . Su açtığım konu bile bu hazırlığın bi parçasıdır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?