Nasıl Ayrılmalı ?

Kavga durumundan korkuyorsaniz dediği gibi valizi hazırlayın taksiyi cagirin ve ben gidiyorum deyip kapidan çıkıp gidin taksiyi tutacak hali yok
Gönlümden geçen bu şekilde olması, böyle yapmayı düşünüyorum ama acaba çirkinleşir mi, diye düşünmeden edemiyorum. Çocuğu almaya çalışmak, engel olmaya çalışmak gibi...

Umarım tüm endişelerim boşunadır.

çocuk olmasa farklı düşünebilirdim.
eşyalarınızı kargoyla gönderin.
haber vermeden çıkın gidin.
zaten konuyu açmaya çalıştığınızda verdiği tepkilerden kolaylıkla ayrılacağa benzemiyor.

Çocuk olmasa ben de bu kadar kaygı duymazdım sanırım, öyle veya böyle çıkıp gidebilirdim ama şimdi o kadar rahat olamıyorum.

Habersiz gitme düşüncesi bile beni strese sokuyor. Uçak saatlerinde eşim evde olur mu, anlar mı, bir aksilik olur mu diye. Kafamı dinlemek istiyorum diye bir ağzını yoklayacağım, ona bile mırın kırın ederse, habersiz çıkar giderim.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Çok teşekkür ederim, sağolun.
Aslında ben artık eşime kızmıyorum, hatta onun için çok üzülüyorum. O bu süreçte çok değişti, çok geri adım attı, annesini benden uzak tutabilmek için çok uğraştı fakat eşim benden yana oldukça annesi dozu arttırdı, eşime laf sokmalar, imalar. Hepsinin cevabını hakkıyla verdi ama ardından ağlamalar, hastalanmalar, aciller...

Uzaktık, yine burnumuzun içine taşındılar, eşimin yapabileceği tek şey bu evden çıkıp uzak bir yere taşınmaktı, işte ona da bu noktada kızıyorum, ailesinin imkanlarını, çevresini, sosyal hayatını bırakamadı. Ailesiyle kötü olması demek -ki eşim uzağa taşındığı an annesi onu aileden afaroz ederdi- tüme yakın sosyal çevresiyle kötü olması, hayat standartlarının şimdikine göre çok düşmesi demekti.

Eşimin mesleği ve kazancı bence iyi, her yerde yapabilirdi, kazanabilirdi ama tabi ki onun geliri ailesinin serveti yanında yetersiz kalıyordu.

Bana sorarsanız eşi ve çocuğu için göze almalıydı ama almadı. Hayırlısını diliyorum artık. Umarım her şey ikimiz için de en iyi şekilde olur.

Ben de sizin gibi düşünüyorum, eşyalarımı toplayıp, buradaki her şeyimi halledip, çocuğu alıp çıkmalıyım. Zaten aramızda halledilecek bir şey yok, çocuğun nafakası dışında bir şey istemiyorum. Onu da verecektir zaten.
Eşinle suan iyisiniz yani öyle mi. O zaman kayinvalideyi görmezden gelseniz. Çocuğunuz var. Siz esinizi degistirmek için çok uğraştıniz. basarmissinizda... kayinvalidenin öfkesi de bu yüzden zaten. Duymasaniz görmeseniz...

Eşinle suan iyisiniz yani öyle mi. O zaman kayinvalideyi görmezden gelseniz. Çocuğunuz var. Siz esinizi degistirmek için çok uğraştıniz. basarmissinizda... kayinvalidenin öfkesi de bu yüzden zaten. Duymasaniz görmeseniz...

Kayınvalideyi görmezden gelemiyoruz çünkü yeniden yakınımıza taşındı, telefonları açmasam, kapıyı açmasam da evden çıktığımda dışarıda karşıma çıkıyor, açık açık konuşun diyeceksiniz, konuştum fayda etmiyor. Eşim elinden geldiğince beni uzak tutmaya çalışıyor ama bu defa da onu bırakmıyor, yukarıda bahsettiğim sebeplerden rest çekemiyor, 2 aydır her haftasonu bir sebep bulup çağırıp, sağa-sola koşturup vakit geçirmemize de engel oluyorlar.

Velhasıl kelam olmuyor. Yok dese olmuyor, konuşsa(k) olmuyor. Kadın bir ay küsüyor, sonra yine tepemizde bitiyor.

Sürekli aynı döngüyü yaşamaktan bıktım, eşim de taşınmaya yanaşmıyor, olmuyor.

Ayrılmak istediğinize emin misiniz ?
Kesin kararlıysanız alın Çocuğunuzu ben gidiyorum de vedalaş insan gibi o da bıraksın seni uçağa

Kesin kararlıyım evet, daha önce bu şekilde olacağını söylemişti, eşim avukat, protokolü hazırlayıp imzalayıp, davayı açacağını, beni insan gibi vedalaşarak uçağa bindireceğini, kaçar gibi gitmeme asla gerek olmadığını söylemişti ama iş ciddiye binince, ben kesin karar verince tavrı değişti.

Ona güvenmiyorum, çocuğu almak, engel olmak gibi sorunlar çıkarmasından korkuyorum.

Çok gergin, stresli, kaygılı hissediyorum.

Kesin kararlıyım evet, daha önce bu şekilde olacağını söylemişti, eşim avukat, protokolü hazırlayıp imzalayıp, davayı açacağını, beni insan gibi vedalaşarak uçağa bindireceğini, kaçar gibi gitmeme asla gerek olmadığını söylemişti ama iş ciddiye binince, ben kesin karar verince tavrı değişti.

Ona güvenmiyorum, çocuğu almak, engel olmak gibi sorunlar çıkarmasından korkuyorum.

Sizin KV KP de sbu adam da sizi rahatca birakmaz diye dusunuyorum.

Madem onceden anlastiniz, konustunuz adam gitmenizden soke olmaz yani bence adam ise gittikten sonra hizlica esyalarinizi toplayin sonra basin gidin.

Siz Çalışıyor musunuz ?
Çocuğunuz küçük mü ?
Eğer bu iki sorunun cevabı da evetse pek sanmıyorum alabileceğini .
Engel olmaya kalkabilir ama eğer anlaşamıyorsanız nihayetinde ikna olacaktır diye düşünüyorum.
Gitmeden evvel Konuşun bence önce bir

Sizin KV KP de sbu adam da sizi rahatca birakmaz diye dusunuyorum.

Madem onceden anlastiniz, konustunuz adam gitmenizden soke olmaz yani bence adam ise gittikten sonra hizlica esyalarinizi toplayin sonra basin gidin.

Ben de böyle düşünüyorum, eşimin anlaşırız boşanırız, vedalaşır ayrılırız laflarına pek inanamıyorum.

En iyisi dediğiniz gibi gün içinde toparlanıp evden çıkıp gitmek. Son kez kafamı dinlemek istiyorum fikrini de deneyeceğim, sonra çıkıp gideceğim.

Yine de her şey öyle büyüyor ki gözümde.

Siz Çalışıyor musunuz ?
Çocuğunuz küçük mü ?
Eğer bu iki sorunun cevabı da evetse pek sanmıyorum alabileceğini .
Engel olmaya kalkabilir ama eğer anlaşamıyorsanız nihayetinde ikna olacaktır diye düşünüyorum.
Gitmeden evvel Konuşun bence önce bir

Mesleğim var ama çalışmıyorum, ailemin yanına döndüğümde çalışmaya da başlarım, çocuk küçük evet zaten yasal yollarla almasından korkmuyorum ama giderken sorun çıkarmasından korkuyorum.

Konuştum ve tepkileri sert oldu, bu yüzden habersiz gitsem mi diye tereddüt ediyorum.

Ben de böyle düşünüyorum, eşimin anlaşırız boşanırız, vedalaşır ayrılırız laflarına pek inanamıyorum.

En iyisi dediğiniz gibi gün içinde toparlanıp evden çıkıp gitmek. Son kez kafamı dinlemek istiyorum fikrini de deneyeceğim, sonra çıkıp gideceğim.

Yine de her şey öyle büyüyor ki gözümde.

Bence bu is fazla drama yaratmadan, basinizi agritmadan gitmenin yolu basip haber vermeden gitmek. Yoksa basiniz cok agriyacak gibi geldi bana. Turk erkegi lafta cok medeni ama is gercekten ayrilmaya gelince cocugu kacirmakla, almakla tehditler, cocugu vermemeler
havada ucusyor.

Mesleğim var ama çalışmıyorum, ailemin yanına döndüğümde çalışmaya da başlarım, çocuk küçük evet zaten yasal yollarla almasından korkmuyorum ama giderken sorun çıkarmasından korkuyorum.

Konuştum ve tepkileri sert oldu, bu yüzden habersiz gitsem mi diye tereddüt ediyorum.
Habersiz gitmek daha zor olmaz mı daha çok gerginlik yaratır size . Medenice konuşsanız eşiniz yine tepki mi gösterir ?
Ayrılmak istemiyor galiba tepkisi bu Yüzden sanırım .
Aileniz gelip sizi alamaz mı eşinizle Konuşmak için onlar devreye girse ?

Allah yardımcınız olsun
ailenizden biri gelse siz gidecekken anne baba vs. o zaman pek ses çıkaramazlar
yalnız olmadığınızı hissetsinler

Çok teşekkür ederim. Babam yok, annem de gelemez. Zaten ailemden birisinin gelmesi demek olayların daha da büyümesi demek.

O zaman annesi babası da boşanmak istediğimi anlayacaktır ve olay çıkaracaktır mutlaka. O zaman da işin içine polis karakol vs girecek. Çocuğum var, çok küçük, böyle şeyler yaşamasını ve şahit olmasını istemiyorum, bu yüzden en sessiz şekilde halletmek istiyorum.

Son düzenleme:
Bence bu is fazla drama yaratmadan, basinizi agritmadan gitmenin yolu basip haber vermeden gitmek. Yoksa basiniz cok agriyacak gibi geldi bana. Turk erkegi lafta cok medeni ama is gercekten ayrilmaya gelince cocugu kacirmakla, almakla tehditler, cocugu vermemeler
havada ucusyor.
Ki ben bunları daha önce tecrübe ettim. Dediğiniz gibi yeniden başımı ağrıtmaya, çocuğa o olayları yaşatmaya hiç gerek yok.

Kesinlikle böyle yapacağım, çok teşekkür ederim.

Habersiz gitmek daha zor olmaz mı daha çok gerginlik yaratır size . Medenice konuşsanız eşiniz yine tepki mi gösterir ?
Ayrılmak istemiyor galiba tepkisi bu Yüzden sanırım .
Aileniz gelip sizi alamaz mı eşinizle Konuşmak için onlar devreye girse ?
Çok teşekkür ederim. Baban yok, annem de gelemez. Zaten ailemden birisinin gelmesi demek olayların daha da büyümesi demek.

O zaman annesi babası da boşanmak istediğimi anlayacaktır ve olay çıkaracaktır mutlaka. O zaman da işin içine polis karakol vs girecek. Çocuğum var, çok küçük, böyle şeyler yaşamasını ve şahit olmasını istemiyorum, bu yüzden en sessiz şekilde halletmek istiyorum.

Yukarıda alıntıladığım mesajda neden dediğiniz gibi yapamadığımı açıkladım. Evet habersizce gitmek de beni çok strese sokuyor, daha şimdiden çok gerginim fakat eşime de güvenemiyorum, engel olmaya çalışır da olayları büyütürse, her şey daha kötü olur.

Yukarıda alıntıladığım mesajda neden dediğiniz gibi yapamadığımı açıkladım. Evet habersizce gitmek de beni çok strese sokuyor, daha şimdiden çok gerginim fakat eşime de güvenemiyorum, engel olmaya çalışır da olayları büyütürse, her şey daha kötü olur.
Ama şöyle de bir durum var . Gittiğiniz Şehre gelip sizi hadi eve dönüyoruz diye de rahatsız edebilir . Mahkemede benim haberim yokken gitmiş çocuğumu kaçırmışta diyebilir .
Sanırım ailenizin yanına gidip doğrudan ona Boşanma Davası açmak niyetiniz

Kendimi çok kötü hissediyorum. Karar verdim ama nasıl harekete geçeceğim, ne zaman toplanacağım, ne zaman gideceğim hiçbir şey yapamıyorum elim ayağım bile tutmuyor sanki.

Back
X