- Emoji Skoru
- 2.718
- Puanlar
- 133
Yakında eşimin tayini belli olacak. Kendisi polis memur. Bu sene kesin gideriz diyor. 5 yıldır ailelerimizin olduğu memleketimizde görev yapıyordu. Doğuya gittiğimizde nasıl yaşayacağım ailemden uzak? anksiyete bozukluğum var ilaç kullanıyorum, şimdiden ya orada bi şey olursa, ya da burda ailemden birine bi şey olursa nasıl yetişirim ne yaparım diye korkuyorum..
diğer taraftan heyecan da duyuyorum farklı bir yere gideceğimiz için ama en az 3 en fazla 5 yıl... çok uzun geliyor bana. eşime çok öfkeliyim bambaşka güzel bir bölüm okuyup polis oldu diye. keşke kalabilsek keşke gitmek zorunda olmasak.
bu duygulardan nasıl çıkabilirim
Kaygı bozukluğu yaşıyorsunuz gibi gitmeden önce hemen tedaviye başlarsanız daha kolay süreci atlatırsınız.
Zihin kaygıyı susturamayınca etrafta daha çok sebep arıyor. Bu hissin nedeninin eşinizin tercihi olduğuna inandırmak üzere sizi kaygınız oysa ki olayın dışına çıkıp bakınca aslında eşinizin de bir suçu olmadığını tamamen sürece ve olumsuz gerçekleşmemiş olaylara tepkiniz bu. Kendiniz dahil kimseye bu konuda yuklenmemeye çalışın özellikle eşinize çünkü orada iken uzun süre en yakınınız o olacak.
Ne kadar erken destek o kadar kolay adaptasyon olacağına inanıyorum ben.