- 17 Kasım 2016
- 283
- 269
- 23
- 37
- Konu Sahibi uckizanasi
-
Günaydın.uc cocugum var en kucugu daha 51 gunluk,1 hafta oldu tasinali ama cocuklardan bir is yapamiyorum onuda gectim kiyafetleri hic toparlayamadim.corabin esini bile zor buluyorum nasil etsem toplasam bilemedim
Diğer çocuklar kaç yaşında.Eşiniz yardımcı olmuyor mu.Temizlik şirketleri vardır mutlaka ilde internetten bakın bi isterseniz.yok kimse yarfomci burada yok dogunun kucuk ilcesindeyim esimin isi dolayisiyla nasil ederim bilemedim
Allah kolaylık versin..eşin izin alamıyor mu 1 hafta falan..en azından çocukları oyalasa yeter..deliricem en sonunda ikiz kizlarim ama ne kadar nazli kizlar bebek desen gazi var hic kucaktan inmez esim nobet usulu calusiuor 24 24 off
kizlar 4,5 yasindadiğer çocuklar kaç yaşlarında?
okula gtimiyorla mı diyeceğim ama anladğım kadaryla çok uç bir bölgedesiniz...bu durumda aklıma gelenler:kizlar 4,5 yasinda
ucuncu cocuktan sikayetim yada cocuklardan sikayetim yok ki oyle bir sey uazmadim nereden cikardiniz konu etrafin daginikligiBu kadar sorunun içine bakmak da zorlandığınız üçüncü çocuk niye diye de sormak istiyorum ama iş işten geçmiş artık.
Hiç kimsen yok mu anne kayınvalide kiz kardeş?Birinden biri gelsin yardım etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?