• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil basa cikarim

uckizanasi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
283
269
23
37
uc cocugum var en kucugu daha 51 gunluk,1 hafta oldu tasinali ama cocuklardan bir is yapamiyorum onuda gectim kiyafetleri hic toparlayamadim.corabin esini bile zor buluyorum nasil etsem toplasam bilemedim

uc cocugum var en kucugu daha 51 gunluk,1 hafta oldu tasinali ama cocuklardan bir is yapamiyorum onuda gectim kiyafetleri hic toparlayamadim.corabin esini bile zor buluyorum nasil etsem toplasam bilemedim
Günaydın.
Gündüz 3 gün üstüste yardımcı çağırın.
Anca öyle toparlanır bence.
Yoksa tek başınıza altından kalkmazsınız ki lohusasınız anladığım kadarıyla.
Allahım kolaylık versin inşallah.

deliricem en sonunda ikiz kizlarim ama ne kadar nazli kizlar bebek desen gazi var hic kucaktan inmez esim nobet usulu calusiuor 24 24 off

yok kimse yarfomci burada yok dogunun kucuk ilcesindeyim esimin isi dolayisiyla nasil ederim bilemedim
Diğer çocuklar kaç yaşında.Eşiniz yardımcı olmuyor mu.Temizlik şirketleri vardır mutlaka ilde internetten bakın bi isterseniz.

küçük bir ilçeyse konu komşu yardımcı olmaz mı size?
mesela komşuya deseniz bana yardımcı oalcak birini arıyorum diye,ya birini önerir ya da yardıma gelir belki?

150 tl ye yardımcı kadın geliyor bence hiç kasmayın hatta 300 verin her şeyi yerine yerleştirsin

ya oylee bir ilcede oturuyorumki sohbeni takmaya gelen kisi zor geliyor kac kere aradik dusunun nerde temizlikci ah ah esim nobet usulu calusiyor sinirda

Bu kadar sorunun içine bakmak da zorlandığınız üçüncü çocuk niye diye de sormak istiyorum ama iş işten geçmiş artık.
Hiç kimsen yok mu anne kayınvalide kiz kardeş?Birinden biri gelsin yardım etsin sana

kizlar 4,5 yasinda
okula gtimiyorla mı diyeceğim ama anladğım kadaryla çok uç bir bölgedesiniz...bu durumda aklıma gelenler:
küçüğü uyutun,sonra ikizlerin de eline bez verin hadi beraber temizlik yapcağız gibi..hoşlarına gide rçocukların böyle şeyler.ben oğluma öyle yapmıştım taşınırken.bir yer gösterin toz alsınlar mesela..sonra ufak tefek oyuncak kutularını falan taşısınlar odalarına.siz de yavaş yavaş halledersiniz..
sıkmayın canınızı er ya da geç yerleşir ev. gönlünüzü ferah tutun,yoluna girer herşey:)

Bu kadar sorunun içine bakmak da zorlandığınız üçüncü çocuk niye diye de sormak istiyorum ama iş işten geçmiş artık.
Hiç kimsen yok mu anne kayınvalide kiz kardeş?Birinden biri gelsin yardım etsin sana
ucuncu cocuktan sikayetim yada cocuklardan sikayetim yok ki oyle bir sey uazmadim nereden cikardiniz konu etrafin daginikligi

Okadar stres yapmayin.. Hergun bir oda yapsan biter gibime geliyor.. Ilk mutfagindan sonra cocuklar yatak odasi, kendi yatak odan en son salonun.. Bide kimse oturmaya gelmicene gore.. Sakin sakin yap ..

Merhabalar..
Allah yardimcinizolsyn demekle basliyorum.. Sizi cok iyi anliyorum ayni seyleri yasamis biri olarak.. Esimin isi dolayisiyla biz de dogudayiz suan. 3 ay once geldik. 19 gunluk bebegimiz ve 3 yasinda kizimizla tam 20 saat arabayla yol geldik.. Yanimda annem vardi. Hamileligimin son bir ayinda geldi.. Uzun bir sure kaldi. Allah razi olsun. O olmasaydi isim cok cok zor olurdu.. Kucuk bebegim degil de 3 yasindaki kizim cok zor bir cocuk. Neyemek. Yer ne yerinde durur. Kardesi olunca cildirdi resmen. Surekli zarar verdi. Sehirler arasi tasinmak, daginiklik, koliler, ev pisligi, cocuklar, lohusalik, esimin tamamen izinsiz calismasi ... Say sayabildigin kadar.. Cok stresli bir surec.. Bir de bu yetmezmis gibi 15 gu. Sonra lojman cikti. Ve biz bir yigin esyayla tekrar tasindik.. O kadar cok esya..
Ama annem yanimdaydi.. Iki defa da ablam geldi. Cok uzaktan.. Yeni yeni toparlanabildik.. Insan olmadan olmuyor.. Ailenizden gelebilecek olan yok mu? Bizim de arayan soran cok oldy ama asiri uzaktayiz.. Ucak biletleri cok pahali.. Esinizin yogun calismasi da kotu.. Cok zor.. Cok fazla stres yapmayin. Esinize sorun temizlikci bulunuyor. Biz de esimin is arkadaslarindan sorara bulmustuk. Temizlikci degil ama temizlik yapan uc bayan bulmuslardi.. Sikinti yapmayin fazla. Odalara sira sira baslayin. Fazlaliklari bir odada toplayabilirsiniz.. Normal gunluk isleri bile yetistiremiyorken tasinma toplanmasi cok cok zorr..
InsaAllah bir an once duzene girersiniz.. Allah islerinizi kolaylastirsin..

Back
X