• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Başa Çıkılır ?

Acetone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
67
54
3
İki yüzlü, nefret ettiği insana karşı can ciğer seviyormuş gibi davranan , kurnaz ama kendini herkese saf gösteren insanla nasıl başa çıkılır ?

biraz acsan mi acaba? kim olduguna bagli.. is arkadasiysa, komsuysa sallamazsin, olur biter.. elti, görümce falansa, ya da aileden her hangi biriyse isler degisir..

uzak biriyse görüşmem.. yakın biriyse çok laf sokarım ben

ayy yazdiklarindan ilk olarak anladigim sey buydu, aha bu bi elti savasi dedim :KK48: cogu eltiler arasinda yasanan seyler bunlar.. sen dogruluktan sasma, her zaman büyüklügünü koru.. hani büyükler hep der ya, uyma ona diye.. aynen öyle iste.. vallaha eltisine göre degisebiliyor, adami cileden cikartabilirler.. senin yuvani yikabilirler.. iki güzel kelimesine kanip da sir da verme asla..

ayy yazdiklarindan ilk olarak anladigim sey buydu, aha bu bi elti savasi dedim :KK48: cogu eltiler arasinda yasanan seyler bunlar.. sen dogruluktan sasma, her zaman büyüklügünü koru.. hani büyükler hep der ya, uyma ona diye.. aynen öyle iste.. vallaha eltisine göre degisebiliyor, adami cileden cikartabilirler.. senin yuvani yikabilirler.. iki güzel kelimesine kanip da sir da verme asla..
Ben ve bir kayınçom dışında herkes onu saf görüyor. Çok saf kız diyorlar. Ama öyle aba altından su yürütüyor ki. Aklım şaşıyor.

Ben ve bir kayınçom dışında herkes onu saf görüyor. Çok saf kız diyorlar. Ama öyle aba altından su yürütüyor ki. Aklım şaşıyor.

benim de bi eltim var. türbanli, namazinda niyazinda, saf temiz kalpli bi gelindi ilk baslarda.. herkes onun ne kadar iyi bi gelin oldugundan bahsederdi.. benim basim acik, öyle coook becerikli bi ev hanimi da degilim, hergün pasta börek yapan falan, genelde kiyaslaniyorduk yani :) kimseyle gerilmedim simdiye kadar cok sükür, kendi halimde takildim durdum.. Ama hep biliyordum ki, göründügü kadar saf biri degil eltim.. 3 senelik evliyim, bu sene sonunda herkes onun nasil biri oldugunu anladi.. er ya da gec, herkes gercegi görüyor.. kiminde biraz daha uzun sürebiliyor ama dogru olan kazaniyor canim her zaman..

Bende de var böyle biri:)
Görümce kişisi.. o kadar iyi yetliymiş gibi görünür,tatlı dilli,ama çirkef,kıskanç,sinsi bir kişilik. Bende anca 3 senedir yeni fark edebildim ne yazık ki...
direk mesafe koyun eltinizmiş,çok da önemli değil yani..
Mecbur görüşeceksiniz ama mesafeli olun en azından..

Back
X