Nasıl başa çıkılır?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Günaydın arkadaşlar. Bugünkü cinsel konulardan gına geldi.. :kusmuk:bende derdim olan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Çevremde birkaç tane böyle insan var.. Sürekli küsen, alıngan.. Bu insanlarla nasıl başa cikiyorsunuz? Konuşmaya çalışsam da bu insanların soğukluğu geçmiyor yani ayaklarına kapanmak lazım onu bekliyorlar sanırım. Küsme dışında bir sorun olmasada küsmek çok yıpratıcı birsey brni çok yoruyor bi insan bana küsünce.. Kişileri de kaybetmek istemiyorum ama sürekli de onlar küsecek mi alınacak mi diye düşünemeyiz ki değil mi ? Sastim ne yapacağımı. .

Niye kendini yıpratıyorsn ?Onlar seni kaybetmekten korksa sence sana sırt dönerler mi ? Bir kere kendini geri çek bakalım neler oluyor.

Doğru valla. Ben cirpindikca onlar daha çok küsüyor. Biktiriyorlar.
Hiç üzerlerine düşme. Benim böyle bir arkadaşım vardı beraber büyüdük. Mesleğimden dolayı para mevzusu girdi araya verdiğim fiyat cok geldi ki dışarda verdiğim fiyatın 3katini alıyorlar o gün bu gündür aramaz sormaz. Umrumda mi ? Aslaa ! Kimseye belesten iş yapamam daha öncesinde de kaç kere borç verdim geri almak istediğimde bi ton hakaret duydum surekli affettm ama artık asla. Dünyada kimsesiz kalsam dahi tek taraflı dusunen insanları yine de almam hayatıma. Sende alma sende koşma peşine. Arkadaş mı yok ? Sana da günah

Sen kendinden eminsen yani kırmadığından bırak küsen küssün. Haa belki yanlış da anlıyor olabilirsin moralleri başka biseyede bozulmuş olabilir üzerine fazla düşme kendi hallerine bırakmak en mantıklısı.

Günaydın arkadaşlar. Bugünkü cinsel konulardan gına geldi.. :kusmuk:bende derdim olan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Çevremde birkaç tane böyle insan var.. Sürekli küsen, alıngan.. Bu insanlarla nasıl başa cikiyorsunuz? Konuşmaya çalışsam da bu insanların soğukluğu geçmiyor yani ayaklarına kapanmak lazım onu bekliyorlar sanırım. Küsme dışında bir sorun olmasada küsmek çok yıpratıcı birsey brni çok yoruyor bi insan bana küsünce.. Kişileri de kaybetmek istemiyorum ama sürekli de onlar küsecek mi alınacak mi diye düşünemeyiz ki değil mi ? Sastim ne yapacağımı. .
Oyle milyon tamesi cevremde var idin sırrıni cozsem seninle paylasirdim o yuzden konunu takipte olucam

Bende bi zamanlar umursamamaui denedim ama oylede olmuyor

Hiç üzerlerine düşme. Benim böyle bir arkadaşım vardı beraber büyüdük. Mesleğimden dolayı para mevzusu girdi araya verdiğim fiyat cok geldi ki dışarda verdiğim fiyatın 3katini alıyorlar o gün bu gündür aramaz sormaz. Umrumda mi ? Aslaa ! Kimseye belesten iş yapamam daha öncesinde de kaç kere borç verdim geri almak istediğimde bi ton hakaret duydum surekli affettm ama artık asla. Dünyada kimsesiz kalsam dahi tek taraflı dusunen insanları yine de almam hayatıma. Sende alma sende koşma peşine. Arkadaş mı yok ? Sana da günah
Var yahu olmaz mı ama canım sıkılıyor işte böylelerine de.. İşimiz gücümüz yok onların gönlünü mu hoş tutmaya çalışcaz. En iyidir yapmışsınız istese sizin ona iyilik bile yaptığınızı anlardi ama işine gelmemiş

benim en yakın arkadasım sacma bir sebepten dolayı bana küsmüs, ki kendisi hep böyle yapıyordu, ben de onun küs oldugundan haberim yokmus gibi ertesi gun aradım normal bir sekilde kanka napıyosun diye. kız bana tripli konustu. bir daha yazmadım hicbir sey gına geldi cunku onun kaprisini cekmekten. uc dort gun sonra kendisi yazdı, beni suclayarak, bu sefer ben ters konustum, birkac hafta sonra yine yazdı, yine yazdı, azimle. ben de en son artık beni rahatsız etmemesini rica ettim, zira kendisini cekemiyordum.
bu hayata milletin kaprisini cekmek icin gelmedik. ben cok ezildim arakdaslarımla aram bozulmasın uzulmesinler diye ben strese girdim ama su an cok rahatım. kimse de umrumda degil.

Deli deliyi görünce sopasini saklarmış derler onlardan daha kırılgan ol sen onlardan önce Trip at küs sen dusunexegine ne yaptığını onlar dusunsun.

bu durum kişilerin egolarından dolayı oluyor bence. Bazı insanlar süreli ilgi bekliyor

Back
X