Nasıl başarıcam

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acilikiz

Ziyaretçi
Mrb kızlar gene ben ve bu sefer çok farklı bir olayla yeniden karşınızdayım. Eski sevgilimin bana yaptığı kötülükleri, oyunları, benimle geçtiği dalgaların hepsini burdan sizlere yazdım ve bir çoğunuz bunlara tanık oldunuz. Şimdiyse çok farklı bir durum yaşıyorum.. Karşıma öyle birisi çıktı ki; ilk bakışta işte budur dedim. O derece bana güven veriyor,benimle öyle ilgiliki.. Gözümün içine bakıyor kırılıcam, üzülücem diye. Onu denemek için bi kaç defa aşırı baskı yaptım fakat banamısın demedi. Hatta onu yanlış analdığımı düşündüğü için, bana kendisini yanlış anlattığını düşündü ve hemen kendisini yenilemeye, ortadaki yanlışı kaldırmaya çalıştı. Anlıcanız çok ilgili tam da hepimizin istediği gibi birisi. Çok beğeniyorum onu. Şuan bir hoşlanma yaşıyoruz ikimizde ama zamana bıraktık. İlerleyen dönemde eğer anlaşabilirsek sevgili olmayı planlıyoruz fakat sorun şu ki; ben eski sevgilimin yaptıklarından öyle bir korkmuşum ki, çocuğun canını okuyorum şuan yaa Onu üzmek bu hayatta isteyeceğim son şey. Asla sözümden çıkmıyo ama ben genede korktuğum için güvensizlik yapıyorum Nasıl atlatıcam bu durumu mafoldumben mafoldumben

Bence yaşadığın onca şeye rağmen, karşına böyle biri çıktığı için şanslısın. elbette ilk başlarda bocalayacaksın, karşılaştırma yapacaksın ama önyargılı davranma, buda onun gibimi acaba deyip onu deneme, zamana bırakmalısın.
Hakkında hayırlısı olur inşallah.

canım zamnla kafandaki tüm soru işaretleri kalkar daha önce ne yaşadın bilmiyorum ama umarım karşına çıkan insan senn için hayırlıdır..her şeyi zamana bırak ama bu sefer çok farklı olucak de ve kendini buna inandır inan ki güzel şeyler olsun..rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırır inş..

neyse o salağı bırakmana sevindim en azından unutmuşsun

unuttum cnm o salağı çok eziyet çekmiişim onunlayken şimdiki öyle tatlıki..

yaşadıklarından sora bu güwensizlik bu korku normal canımm.ama bu güwensizliği yenmeye çalışmalısınn.karşındakine hakszlık yapma.biri böle oldu die binide böle olcak die bişey yok:umursamaz: seni kırmış geçirmiş birinin ondan sonrada hayatını etkilemesine izin werme.çok güsel günler seni beklio.çok mutlu olcaksın.hep ii şeyler düşünn.

hakkında hayırlısı olsun güselimm:Saruboceq:

çok saol cnm yaa inş öle olur. Karşımdakini kaybetmek istemiyorum.

eski mi???? ne çabuk eski oldu,burda hergün konu açtın. Kolonya gibi konu açmak için açıyorsun ,inanmıyorum artık sana

Belli ki yaşın çok küçük..
Eski sevgili,yenisi,kafa karışıklığı..
Yahu okulun,derslerin,sınavların yok mu senin?
Tüm işin gücün sevgili bulmak mı?
Toparla kendini, kendi hayatına bak bu yaşlar geri gelmez bak unutma..

iyi sen bilirsin inanma. Seninde arkandan sevgilim dediğin kişi ona buna palavralar atsa senin içinde eski olurdu o herşeyi hiç düşünmeden yaıcan adam

iyi sen bilirsin inanma. Seninde arkandan sevgilim dediğin kişi ona buna palavralar atsa senin içinde eski olurdu o herşeyi hiç düşünmeden yaıcan adam

evet inanmıyorum ,o kadar ağlayıp sızlayıp 1 haftada başkasını bulacak biri olduğunu bilseydim inanıp o kadar yazılarda yazmazdım senin için.Eğer bunlar gerçekse biraz dur derim, gözünde ki yaş kurusun önce

bıraz acele etmıyormusun???
gelın kaynana yarısması vardı daldan dala daldan dala
bıraz oyle olmadı mı??
kendıne zaman ayırsan bıraz nefes alsan kafanı dınlesen bence daha ıyı olurdu..
cok cabuk karar verme derım..
her gununun her anının kıymetını bıl o yasta..hıc bırı gerı gelmıyo...

katılıyorummmalkisalkisalkis

Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum.
Biraz ara ver sevgi aşk işlerine.
Senin gelecekle ilgili başka planların yok mu? Gönül işleri biraz ertele, hayat sadece bunlarla uğraşacak kadar basit değil

Bu ne hızzzz..sengözlerimebaksanab
Hergün konu açıyordun.Ne çabuk unuttunfisfisfis.Nickini bile ona uygun seçmiştin..
Bari nickini de değiştir..

şu durumu nasıl yaşadınız anlatır mısın bi:lepi: :roflol:

hemen pat diye yeni bi sevgili olayına girmen yanlış.. daha onun yaşattıklarını sindrmeden buna başladın , ona yaşatmadıklarını buna yaşatacaksın doğal olarak. kendine biraz zaman verirsen bunların hiçbirini o çocuğa yapmazsın.

bence 5 -6 ay kadar kafanı dinle. bu çocukla da görüşme o zaman zarfında

daha 1-2 hafta olmadı mı sen ayrılalı?

aşık olmak,ayrılmak,acı çekmek ve kısa zaman sonra yenisini bulmak ne kadar kolaymış yahuulaelaelaelaelae
kuzum sen ruhunu dinlendirsene biraz,nadasa çek kendini
o zaman nasıl başarıcam diye düşünmene gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…