Nasıl basariyirsunuz

Aynı yetenek benim eşimde de var saf zeytinyağı üste çıkar hatasını anlar özür diler o ayrı..
Ben çareyi şöyle buldum ben kendime sınırlar cizdikce o benim sağlam duruşuma göre daha sert indirdi balyozu bunu farkedince artık gövde gösterisinden uzaklaştım sessizlestim bende onu mutlu kılan ne varsa hepsini geri çektim ona istediğini başka türlü verdim aslında bunun farkında bilerek yaptığımı biliyor tanıyoruz sonuçta birbirimizi . Bende hatalı gördüğü ne varsa onları da frenledim şimdi evde iki mal oturuyoruz önceden sen kavga çıkarıyorsun derdi şimdi kavgaları çıkaran o ve ben doğru dürüst hiç cevap vermiyorum bile . Bekliyorum ise yariyor gibi simdiik.
Bende verdiklerimi geri çekmeye çalıştım ama dahada hirxinlasip saldırganlasti malesef

Ben de size aynı soruyu sormak isterim nasıl başarıyorsunuz haklı iken kavga sonrası gidip sarılmayı. Ben daha çok gırtlağını sıkmak, soluksuz bırakmak istiyorum o zamanlarda. Sarılmak mümkün değil. Sarılırken boğarım, ümüğüne doğru sarılırım.

Tahmin ettim , yakında eşiniz çocuk gibi trip atiyosun sevgili ya da nişanlı degiiliz demeye başlar inşallah kökten bir çözümdür ama ben de bunları yapıyordum bı zaman sonra cıks olmuo
Ben trip atmam konuşurum hatta trip atmayı ve kusmeyi beceremem nereden cikardiniz anlamadım ki 😄

Ben de size aynı soruyu sormak isterim nasıl başarıyorsunuz haklı iken kavga sonrası gidip sarılmayı. Ben daha çok gırtlağını sıkmak, soluksuz bırakmak istiyorum o zamanlarda. Sarılmak mümkün değil. Sarılırken boğarım, ümüğüne doğru sarılırım.
Aslında oda geçiyor içimden o anda😀 ama o gerilim halini sevmiyorum umugunu siksamda aynı sonuç uzuyor mevzu aksine bende gerilimi ortadan kaldırıp normal haytima devam etmek istiyorum

Aslında oda geçiyor içimden o anda😀 ama o gerilim halini sevmiyorum umugunu siksamda aynı sonuç uzuyor mevzu aksine bende gerilimi ortadan kaldırıp normal haytima devam etmek istiyorum

İyi de böyle de sorun çözülmüyor ki. Üstü örtülüyor sadece. Konuşmak istiyor ve sorunu çözüme ulaştırmaya çalışıyorum deseniz amenna ancak sarılmak mevcut sorunu ötelemek sadece. Ciddi tartışmayı kastediyorum tabi.

İyi de böyle de sorun çözülmüyor ki. Üstü örtülüyor sadece. Konuşmak istiyor ve sorunu çözüme ulaştırmaya çalışıyorum deseniz amenna ancak sarılmak mevcut sorunu ötelemek sadece. Ciddi tartışmayı kastediyorum tabi.
Aynen öyle bakıyorum anlamayacak yani o kadar yoruyor ki beni üstünü kapatıp devam ediyorum çünkü ne zaman oturup sorunumuzu çözelim desem yine ben suçlu oluyorum bende çözümü kusmeden sıradan bir şekilde yoluma devam etmekte buldum

Bende verdiklerimi geri çekmeye çalıştım ama dahada hirxinlasip saldırganlasti malesef
Ayarını bilmek lazım nerde kızıp nerde kizmayacagina göre bunu yapmalı soru sorduğunda cevap almazsa benimki kudurur mesela kızamayacgi tavırda kalıyorum deneyin bence

anahtar konusunda sende aklini kullanmayı denesen biraz deseniz ne tepki verir mesela onda da sizi mi suclayacak sen alıştırdın die.. yani durum buysa dediginize gore siz alistirmis oluyorsunuz ben de kus kalmayi sevemem ama inatlik var inadim tuttu mu konusmam o da bilir gelir ama siz karsi taraf hataliyken dahi dayanamayip yine barisiyorsaniz bu saatten sonra degistiremezsiniz durumu cunku adamin korkusu yok biliyor eninde sonunda dayanamayacağınızi.. karsiniza alip konustunuz mu bak yillardir bu boyle suregeldi ama artik yoruldum biraz da sen cabalasan gonlumu alsan hatali dahi olsam diyerek.. 11 yil ben yaptim arada bir yapsan incilerin dökülmez desen

anahtar konusunda sende aklini kullanmayı denesen biraz deseniz ne tepki verir mesela onda da sizi mi suclayacak sen alıştırdın die.. yani durum buysa dediginize gore siz alistirmis oluyorsunuz ben de kus kalmayi sevemem ama inatlik var inadim tuttu mu konusmam o da bilir gelir ama siz karsi taraf hataliyken dahi dayanamayip yine barisiyorsaniz bu saatten sonra degistiremezsiniz durumu cunku adamin korkusu yok biliyor eninde sonunda dayanamayacağınızi.. karsiniza alip konustunuz mu bak yillardir bu boyle suregeldi ama artik yoruldum biraz da sen cabalasan gonlumu alsan hatali dahi olsam diyerek.. 11 yil ben yaptim arada bir yapsan incilerin dökülmez desen
Dedim tamam dedi ama yine değişmedi malesef söylediğiniz doğru ben alistirdim ama degisecek çünkü tak etti canıma

Şu an eşimle küsüz ve dediğiniz gibi bundan önce hep benim adım atmamla sırnaşmamla barışıyorduk, bu sefer aynı şeyi yapmadım yapmayacağım hatasını bilsin ona göre davransın davranmıyorsa da keyfi bilir küs kalırız

Kızıyorum aslında iyimisin herşeyi benimmi hatırlatma gerekiyor diyorum neden beni suclmak için sebep uyduruyorsun diyorum ordan kavga çıkıyor sonra kusuyor yok efendim neymiş ben demişim ki neden bana böyle dedin ve kendimi barışmaya çalışırken buluyorum
Benim esim de yay ve evet oda çoğu şeyi benim yapmamı bekler,misal o anahtar mevzusu benim hatırlatmamı ister sizde ki gibi vs.
Ama ben hep o tür seylerin benim görevim olmadığını beynine empoze ede ede öğrettim.mesela önceden ayakkabısini benim boyamam gerektigini savunurdu sürekli bunu beklerdi,bu benim görevim mı ki ben boyuyorum çık balkona boya ayakkabini derdim, yada ben kendi ayakkabımı boya diyor muyum sana diyodum vs vs böyle örneklerle aştık bu sorunları. Annesi çok pohpohlamis mesela benimkini, ondan ötürü birazda çocuk gibi evirip çevirmemi beklerdi kendisini

Küsmeye gelince ben küsmek istesem de eşim sevmez küs durmayı ve asla kuüstürmez bı saat içinde sırnaşır zorla barışır 😅

mesele küs kalıp kalmamak değil..
sorun neyse oturup konuşun hakkınızı savunun..

Aynı anlattaığınız durumu ben de yaşıyorum...kafası çok iyi çalışıyor eşimin maşallah:)

Aynı anlattaığınız durumu ben de yaşıyorum...kafası çok iyi çalışıyor eşimin maşallah:)
Benimkinde bugün bir mevzu oldu çok küçük birşey iyi o zman konusmayalim dedi nasıl bir özgüvenin var senin ya dedim beni konusmamakla tehdit ediyorsun sürekli alttan aliyorum diye salkmi sandın beni konusmazsan konuşma bende kusmeyi biliyorum dedim şok oldu😀 sonra birşey olmamış gibi konusmay devam etti valla bı insan bu kadr tepeye çıkartılır kendime şaşırdım 11 yıl nasıl tahammül ettim diye

Back
X