Nasıl basariyirsunuz

Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen arkadaşlarım vardir belki eşimle sorunlarımız var eve döndü özür diledi ama şu andaki problemim bununla ilgili değil geçen konularda bahsettiğim de arkadaşlar genel olarak neden benim hep barışmak istedigimi sordular bende bu konuyu düşündüm ve sizden yardım almak istiyorum bu konuda. Mesela eşimle bir konuda tartışıyoruz o hatalı ve kusuyoruz ama ben dayanamıyorum yani önemsemiyorm mevzuyu kus kalmayi sevmiyorum gidip sarılıyorum ve barisiyoruz ama bu 11 yıldır böyle olduğu için sanırım esimde bendeki salakligin farkında😔Bunu kullandigini ve beni hiç onemsemedigini farkettim. Hatalı o diyelim mevzuda beni deli edecek birşey yapıp hatalı duruma benim dusmemi sağlıyor ve beni suçluyor genel olarak böyle ya da her şekilde kendini hkali çıkartacak birşey buluyor inanamıyorum(ufak bir örnek mesela anahtari unuttu diyelim anahtarimi unuttun diyorum evet hatirlatmadin çünkü çıkarken diyor 😀 yani ne diyecegimi şaşırıyorum bazen aklına şaşırıyorum çabasını takdir ediyorum) siz nasıl kus kalabiliyorsunuz mesela ya da bu durumla nasıl başa çıkabilirim şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim ☺️
Benim eşimde aynen öyle her konuda bi bahanesi olur bende aynı siz gibi küs kalamam durum böyle olunca bende kendimi değersiz hissediyorum ama herkesin karakteri bende Değişemem eşimi de değiştiremem öyle böyle geçinip gidiyoruz

Aynen öyle bakıyorum anlamayacak yani o kadar yoruyor ki beni üstünü kapatıp devam ediyorum çünkü ne zaman oturup sorunumuzu çözelim desem yine ben suçlu oluyorum bende çözümü kusmeden sıradan bir şekilde yoluma devam etmekte buldum
İnsan bi süre sonra kabulleniyor ben evliliğin ilk başlarında cinnet geçirirdim resmen ama artık alıştım kendimi yormuyorum yıpratmıyorum

Küs kalmak kendi değerini bilmek değil ki.
Küslük genelde ya egodan ya hırstan ya da saplantıdan kaynaklanır.
Bence siz enerjisi yüksek birisiniz, o yüzden de takılmıyorsunuz mevzuya uzun uzun.
Bence problem yok, gayet tatlı bir çiftsiniz :)

Eşim bana anahtarını hatirlatmadigimi söyleseydi ona çocuklarımızın bile anahtarlarını unutmadığını söyleyip kesinlikle altta kalmazdım. Hiç altta kalmayacağımi bildiği için 20 yılda sinen taraf o oldu. Hep galip ben gelirim '' gücümü hazır cevap olmama borçluyum. '' ☺️. Yani küslük olmuyor bu yüzden bizde 😁

Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen arkadaşlarım vardir belki eşimle sorunlarımız var eve döndü özür diledi ama şu andaki problemim bununla ilgili değil geçen konularda bahsettiğim de arkadaşlar genel olarak neden benim hep barışmak istedigimi sordular bende bu konuyu düşündüm ve sizden yardım almak istiyorum bu konuda. Mesela eşimle bir konuda tartışıyoruz o hatalı ve kusuyoruz ama ben dayanamıyorum yani önemsemiyorm mevzuyu kus kalmayi sevmiyorum gidip sarılıyorum ve barisiyoruz ama bu 11 yıldır böyle olduğu için sanırım esimde bendeki salakligin farkında😔Bunu kullandigini ve beni hiç onemsemedigini farkettim. Hatalı o diyelim mevzuda beni deli edecek birşey yapıp hatalı duruma benim dusmemi sağlıyor ve beni suçluyor genel olarak böyle ya da her şekilde kendini hkali çıkartacak birşey buluyor inanamıyorum(ufak bir örnek mesela anahtari unuttu diyelim anahtarimi unuttun diyorum evet hatirlatmadin çünkü çıkarken diyor 😀 yani ne diyecegimi şaşırıyorum bazen aklına şaşırıyorum çabasını takdir ediyorum) siz nasıl kus kalabiliyorsunuz mesela ya da bu durumla nasıl başa çıkabilirim şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim ☺
Manipülasyon yapan insanlar çok tehlikelidir. Eşiniz sizi her kavganızda manipüle ederek suçluluk duygusuna kapılmanızı sağlıyor ve sürekli küs kalamayıp özür diliyorsunuz. Siz bence onunla hiç münakaşaya girmeden küstüğünüzde duymayın kulaklarınızı ona karşı tıkayın. Manipüle edilmediğinizde haklı sebeplerinizi unutmayacaksınız suçluluk duygusu da olmayacağı için küs kalmaya devam edebileceksiniz.
Eşiniz çok tehlikeli biri psikolojik açıdan.

Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen arkadaşlarım vardir belki eşimle sorunlarımız var eve döndü özür diledi ama şu andaki problemim bununla ilgili değil geçen konularda bahsettiğim de arkadaşlar genel olarak neden benim hep barışmak istedigimi sordular bende bu konuyu düşündüm ve sizden yardım almak istiyorum bu konuda. Mesela eşimle bir konuda tartışıyoruz o hatalı ve kusuyoruz ama ben dayanamıyorum yani önemsemiyorm mevzuyu kus kalmayi sevmiyorum gidip sarılıyorum ve barisiyoruz ama bu 11 yıldır böyle olduğu için sanırım esimde bendeki salakligin farkında😔Bunu kullandigini ve beni hiç onemsemedigini farkettim. Hatalı o diyelim mevzuda beni deli edecek birşey yapıp hatalı duruma benim dusmemi sağlıyor ve beni suçluyor genel olarak böyle ya da her şekilhakillde kendini hkali çıkartacak birşey buluyor inanamıyorum(ufak bir örnek mesela anahtari unuttu diyelim anahtarimi unuttun diyorum evet hatirlatmadin çünkü çıkarken diyor 😀 yani ne diyecegimi şaşırıyorum bazen aklına şaşırıyorum çabasını takdir ediyorum) siz nasıl kus kalabiliyorsunuz mesela ya da bu durumla nasıl başa çıkabilirim şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim ☺
Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmus

Manipülasyon yapan insanlar çok tehlikelidir. Eşiniz sizi her kavganızda manipüle ederek suçluluk duygusuna kapılmanızı sağlıyor ve sürekli küs kalamayıp özür diliyorsunuz. Siz bence onunla hiç münakaşaya girmeden küstüğünüzde duymayın kulaklarınızı ona karşı tıkayın. Manipüle edilmediğinizde haklı sebeplerinizi unutmayacaksınız suçluluk duygusu da olmayacağı için küs kalmaya devam edebileceksiniz.
Eşiniz çok tehlikeli biri psikolojik açıdan.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız bunu farketmem 11 yılımı aldı ama bundan sonra dediğiniz gibi davranicam dikkat ediyorum zaten artık tartışınca hiç önemli değil ne dediği sadece beni suçlu çıkartmaya çalışıyor olayı kendinden saptiriyor sanırım onun yaptığını ona yapmam lazım bir kaç gündür deniyorum saskinliginj yüzünden okuyorum çözdü taktigimi diye şaşırıyor yalniz ama çok uyanık hayatı taktik uzerineymis demekki bende saf saf uyumusum bunca zaman bunu yaşayan bilir yıllarca duygusal anlamda somurulmusum ama yeni farkediyorum

Sen boyle yapmaya devam edersen hicbir zaman istediğini yaptiramazsin ben bunu düşünüp barışmıyorum 1 hafta sonra bile olsa kendisi konusuyor. Öyle bir küs ki adam küslügünden korksun

Birak küslüğün sonu nereye gidecek o düşünsün. Boyle yaparsan senin zaafın diye koz verirsin eline

Bende küs kalamam hiç dayanamam en uzun küslüğüm yarım saat bile değildir, yanımda değilse uzatabilirim ama yanımdaysa kokusuna zaafım var ayrı duramıyorum🙄😬

Bende küs kalmam içim rahat etmez sinirimi kirginlimi dile getiririm bir konu sonuca varmazsa cildirirım
Ama benim de kötü bir huyum var eğer birinden soguduysam birdaha yüzüne bile bakmam istediği kadar cabalasın
Tabi bu soguyana kadar çok tahammül ederim sonrasında gözüm görmez kimseyi
Bu çok uç noktalarda yasamaktan kaynaklanıyor.

Bu arada kavga ettiğinizde kenarı çekilip ağlamayın güçlü görünün ve olay çözülmeden sizin kirginliginizi anlamadan gidip sarılmayın önce konuşun gerekirse sert bir şekilde
bende aynısıyımm maleseff ama çook ta da duygusalım ilk zamanlarda ağlıyordum ama bu beni daha güçsüz yapıyordu eşiinde bu hoşuna gidiyordu tabi. umuarsamaz olacaksın o yokmuş gibi yapacaksan gülümseyeceksin bak bakalım eşin tıpış tığış asıl geliyor. hic sevmem küs kalmayı küs kalan erkeğede uyuz oluyorum.. eşimde ben bıraksam 1 yıl küser konuşmaz bana...

yay mıı benim kide demek ki yay erkekleri heep küsücü oluyor..

Eşinin sana yaptığı şey o kadar yıpratıcı ki, ama malesef buna sen izin vermişsin ve buna alıştırmışsın. Haklıyken sakın duruşunu bozma 1 ayda sürse sık dişini bak sonra kendi nasl geliyor, tepkisiz kalma canım çekinsin biraz.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız bunu farketmem 11 yılımı aldı ama bundan sonra dediğiniz gibi davranicam dikkat ediyorum zaten artık tartışınca hiç önemli değil ne dediği sadece beni suçlu çıkartmaya çalışıyor olayı kendinden saptiriyor sanırım onun yaptığını ona yapmam lazım bir kaç gündür deniyorum saskinliginj yüzünden okuyorum çözdü taktigimi diye şaşırıyor yalniz ama çok uyanık hayatı taktik uzerineymis demekki bende saf saf uyumusum bunca zaman bunu yaşayan bilir yıllarca duygusal anlamda somurulmusum ama yeni farkediyorum
Bir sonraki adimi maddi olarak sizi zora sokmak olabilir. Onleminizi alin.

Eşim bana anahtarını hatirlatmadigimi söyleseydi ona çocuklarımızın bile anahtarlarını unutmadığını söyleyip kesinlikle altta kalmazdım. Hiç altta kalmayacağımi bildiği için 20 yılda sinen taraf o oldu. Hep galip ben gelirim '' gücümü hazır cevap olmama borçluyum. '' ☺. Yani küslük olmuyor bu yüzden bizde 😁

Şu an sana hayran kaldım

Back
X