Nasıl başarıyosunuz

En çok kendimi seviyorum. Üzülmek istemiyorsan bu hayatta her zaman önceliğin kendin olmalı. Kendini düşünerek hareket etmelisin. Ailen haricinde hiç kimse için büyük fedakarlıklar yapmamalısın. Seni üzen, enerjisi ile düşüren insanları hayatından ve enerji akışından çıkarmalısın. Bu yüzyılda mutlu olmak bencillikten geçiyor acı ama gerçek. Kendi gücüne inanırsan kimseye ihtiyacının olmadığını göreceksin zaten. Bu çok güzel ve insana güç veren bir duygu.
Işte haklısınız ama insan aynı yerde sürekli olduğu bi insanla sorun yaşayınca bi kenara bırakamıyor

Arkadaşlar insanları takmamayi nasil başarıyorsunuz yani onlar olmadan da nasıl hayatıma tek basima devam edebilirim diyosunuz ...
Eşsiz oldugunu düşünerek tatlım...ama bunu yaparken bir bütünün parçası olduğunu unutmadan. Sen özelsin seni üzen , inciten her ne varsa uzak olmak senin hayrinadir. Yaşam adına güzel olan her ne varsa onun hayalini kur zamanla çekim alanına onlar girecektir. Tek başına kalmak zorunda değilsin.

Eşsiz oldugunu düşünerek tatlım...ama bunu yaparken bir bütünün parçası olduğunu unutmadan. Sen özelsin seni üzen , inciten her ne varsa uzak olmak senin hayrinadir. Yaşam adına güzel olan her ne varsa onun hayalini kur zamanla çekim alanına onlar girecektir. Tek başına kalmak zorunda değilsin.
Nasıl basaricam bilmiyorum ama istiyorum

O olmadan hayatıma devam edemem dediğim kimse olmadı annem dısında. Herkesin yeri dolar 🥰

Back
X