Ruhsal ve fiziksel şiddet yok evet ama aslına bakarsanız ruhsal ve fiziksel olarak aramızda hiç bir şey yok. Konuşmuyoruz ve aynı yatakta yatmıyoruz... Kızım olduğundan beri bu şekilde.. bağırışmalarımızda oğlum korktu ve bana sığındı bu bile onun bağırmasını durdurmadı. ben git dememe rağmen oğlumu düşünmeden bağırmaya devam etti.dr.dediği gibi her sorunda boşanılırsa dünyada evli insan kalmaz daha evli olarakta çok yeni sonuçta evlilik bambaşka bir dünya iki çocuğun sorumluluğuda zor geliyodur haliyle,bence en azından evliliğinize çocuklarınıza eğer seviyorsanız eşinize biraz zaman verin inşALLAH düzelicektir ilerde daha sıkıntılı durumlarınız olurda yapamayacağınızı düşünürseniz boşanma konusu aklınıza gelsin sonuçta şuan fiziksel veya ruhsal şiddet yok anladığım kadarıyla..
ne demek istediğinizi anlayamadım ama yardımcı olmak , fikir beyan etmek yerine neden yargıladığınızı da çözemedim açıkcası...niye çocuk olunca aklınız başınıza geliyor bende bunu anlamıyorum
adamı evlilik öncesı 3 yıl tanıyorsunuz evlenıp 2 de çocuk yapıyorsunuz ondan sonramı adamdan uzaklaşıyorsunuz daha önce neden fark etmedınız dıyorumne demek istediğinizi anlayamadım ama yardımcı olmak , fikir beyan etmek yerine neden yargıladığınızı da çözemedim açıkcası...
Çok teşekkür ederim anlayışınız için evet kolay değil gitmek hatta düşünmek bile . Başta her şey güzelken aşkla evlenmişken ve evlenmeden önce kocamla aynı evi paylaşıp ,iyi - kötü kabul etmişken... ama şimdi evde olan adam benim severek evlendiğim erkek olmaktan çok uzak... korktuğum , istemediğim tüm özellikleri topladı üzerinde...Bir kadın gitmeyi kolay kolay kafaya koymaz, koyuyorsa da vardır kendince önemli sebepleri.
Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.
Çocuklarım babalı büyüsünler diye düşünmeyin, boşanmış anne babanın çocuğu olarak iyi ki ayrılmışlar diyorum mesela.
Ruhsal ve fiziksel şiddet yok evet ama aslına bakarsanız ruhsal ve fiziksel olarak aramızda hiç bir şey yok. Konuşmuyoruz ve aynı yatakta yatmıyoruz... Kızım olduğundan beri bu şekilde.. bağırışmalarımızda oğlum korktu ve bana sığındı bu bile onun bağırmasını durdurmadı. ben git dememe rağmen oğlumu düşünmeden bağırmaya devam etti.[/Q
bakın sizde diyorsunuz 'kızım olduğundan beri aynı yatakta yatmıyoruz'bile diyerek,araya bu kadar mesafe koyarsanız tabiki bu evlilikte travmalar olacaktır siz elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız sıkıntı yok tabi,ama sadece psikoloğa gidip ben elimden geleni yaptım evliliğim yürümüyorda diyemezsiniz önemli olan gerçekten çaba mı sarfediyorsunuz bitsin diye akışınamı bıraktınız..
bir çıkış yolu bulmak için psikoloğa gidiyorum seanslar sonrasında sakinleşiyorum ,bir hafta güzel gidiyor sonra hoopp eskiye dönüyor bir anda... Bir hafta iyi gitmesinin sebebi de benim alttan alıyor olmam...Düzelme şansı yokmu?
bir çıkış yolu bulmak için psikoloğa gidiyorum seanslar sonrasında sakinleşiyorum ,bir hafta güzel gidiyor sonra hoopp eskiye dönüyor bir anda... Bir hafta iyi gitmesinin sebebi de benim alttan alıyor olmam...
teşekkür ederim ,inşallah ...İnşallah düzelir
Çabalıyorum ama gücüm tükendi...lazyobaz
Teşekkür ederim , amin...ALLAH yardımcın olsun o zaman inşAllah hakkında hayırlısı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?