nasıl başlasam bilemedim :(

Arkadasim oncelikle bebeklerini saglikla buyut..
Ikisi ardarda olmus iki bebegin var.Senin icin bakimi zor olmali, esinden yardim istemekde cok haklisin fakat yeni bir is kurmussunuz.Esinin uzerinde stres olabilir isiyle ilgili,gun icinde sizin gibi yoruluyordur.Haliyle beraber gecirdiginiz vakitde eskiye gore azalmistir,hatta kalmamistir. Eve gelince dinlenmek istiyordur( sizin isiniz dunyanin en zor isi,ama esiniz gorunuse gore yardim talebinizden rahatsiz)
Gun icinde annenizden veya baska yardimi olacak birinden destek alin.Aksamlari esinizle vakit gecirmeye calisin.Cocuklar uyuyunca bi kahve yapin,ne bileyim bi meyve hazirlayin.Sohnet etmeye calisin kisa da olsa.Sikayet etmeyin, huyuna gidin bi sure.2-3 hafta sonra eminim.size karsi tutumu degisecektir.Iki evladiniz,6 senelik gecmisiniz var.Bitirmeyin bi cirpida.2-3 hafta sıkın disinizi.Icinizden gelmese bile..
Eger hala duzelme olmazsa daha da kotuye giderse o zaman bosanma kararinizi tekrar gozden gecirin.

Eşinizden yardım istemek hakkınız fakat çocuğun altını bezleme olayını kocanıza yaptırmayın bence. Bir çok erkeğin bu durumdan hoşlanmayacağını düşünüyorum. Bu işi erkeğe yaptıran bayanlara da kızıyorum açıkçası.

ne dicemi bilemedim kardeş

Ben ortada bosancak bir sey goremedim. Bu yasadiklarinizi yeni evliyken cocuklar bebekken herkes yasiyor. Ne olursa olsun ayni yatakta uyumalisiniz ilk once. Erkekler kadinlar kadar guclu degil, hatta zayiflar, hastayim der yatar, stresliyim der gozu bi sey gormez vs. Esiniz yeni is kurmus onun stresi vardir ve aksam eve gelince huzur ister, rahatlamak ister, guleryuz sicak yemek vs ister. Tabi siz de iki kucuk cocukla aksama kadar yoruluyorsunuz, bunaliyorsunuz. Olay bundan ibaret. Cocuklar buyudukce duzen oturur. Ama madem esiniz boyle, bu surecte onu boyle kabullenin, gerekirse alttan da alin fedakarlik da yapin, empati yapin ki, cocuklar buyudugunde biraz rahata erdiginizde birbirinize sevginiz sayginiz bitmesin. O neden yapmiyor demeyin, diyorum erkekler cocuk gibi ve zayiflar.

Eşim aksama kadar calisir ben evdeyim. Iki oğlum var daha birgün de demedim çocuğun bezini degistir diye. Aksama kadar çalışan esinizse sizde çocuğunuzun bezini degistirmeye mukellefsiniz hanfendi. Cok sıkıldım cocuklarimi buyuturken aglardim geceler boyu ama hic birgün bosanalim demedim.
Rabbim gül gibi iki evlat vermiş oyuncak ettiniz evliliğin ciddiyeti kalmadı artık. Ayaklarınız yere sağlam bassa bile bir çocuk babasiz buyumemeli ve siz sirf zevkiniz için bunu cocuklariniza yasatamazsiniz.
Bence bosanmayi unutun sorumluluklarinizi yerine getirin

Boşan boşanma diyemem simdi buradaki bebekliler saldirir ama ben kendimi adamin yerine koyacağim.Bebekler iyi olmayan bir zamanda ve plansız gelmiş.
Adam surekli calisiyor biyandan maddi sorunlar eve geliyor cocuk kakasiyla ugras kadin bir susmasin dirdir .. Dedigin noktaya dayanır.

bosanmak icin bencede acele etmeyin..bebekleriniz cok kucuk cok..kocaniz buyuk ihtimal bunalima girdi,isler ters gidiyor evde bebekler ilgi bekliyor,karisiyla ayni yatagi paylasmiyor..
ayni yatakta yatmamanizin sebebi esiniz gece rahat uyumak istiyor ve gece bebek aglamasi kaldiramiyor dimi..cogu erkek boyle sanirim..
evlilik terapistine gitmeniz sizin tek basiniza psikolojik destek almanizdan daha iyi olabilir cunku esinizinde ruh durumu iyi degil gibi..
acik acik konusun esinizle,bu durum gecici 2 bebekle zaten insan evin icinde ne yapabilir ki peslerinde kosturmaktan baska..
2 sene sIkin disinizi,bebeklerinizin arasi cok yakin ve 3 yas civari artik cok guzel oyun kurup oynamaya baslicaklardir ve siz rahat ediceksiniz..

Yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum , herkesin yazdığında ucundan da olsa kendi aklımdan geçenleri okudum. Yalnız olmadığını bilmek ve biraz da olsun anlaşılmak , ilgilenilmek bana çok iyi geldi. İyi ki varsınız kızlar :) Evet anlayacağınız üzere daha iyiyim , eşim bayramda iki gün evdeydi, konuştuk , dertleştik , sabah kahvaltı ettik ve bunu nasıl özlediğimi fark ettim. Şimdi sanırım bana düşen sabır... Yargılamaları anlayamadığımı da yazmadan edemicem , pozitif olup internetten dahi olsa dostça davranmak varken neden bu yargı...İnsanlar iyilikle doğru yolu buluyor , gaddarca yazılarda moral daha da bozuluyor. Eleştirilmesin demiyorum , eleştirilsin ki belki benim göremediğim bir şeyler vardır diye yazdım buraya ama inanın gaddarlığı ve negatifliği anlayamıyorum. Gene de zahmet edip yazan herkese teşekkür ederim.

bebeğin sorumlulukları neden sadece anneye yıkılır anlamıyorum !! süt ısıt çünkü ben anneysem sen de babasın ! bu çocuğu tek başıma yapmadım sorumlulukların yarısı bana yarısı sana ait !! bencil herifler !!! kocam bebeğimiz ya bebeklerimiz hangisiyse artık doğunca böyle yaparsa süt ısıtıcısını kafasına fırlatabilirim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…