Nasıl bayansin demesi haricinde sevgiliniz haklı nasıl insansın demeliydi.cunku pis ayakkabi ile başkasının yaşam alanına öyle oturamazsin belki yemek yiyor oradaBugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Yıllar ne çabuk geçiyor di mi ? Belki o sehpaha bile yok artık..ama bizim zihnimizde ve kk daki bu konuda varlığını hep sürdürecekSelam 2015 nbr
Eve ayakkabiyla mi giriyorsunuz siz. Birde insanların çay içtiğini sehpaya ayagini uzatiyorsun. Bu işin kadını erkeği olmaz ki. Pis ve saygisizca bı hareket.Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Bence yerinde bir tepki.Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
1.si sevgilini tanımamışsın. 2.si ondan önce senin ona bi tepkin olmuş, (o davranışını saygısızlık algılamış) bu da ona biraz fazla gelmiş... böylece oda seni tanımamış... biz her neresi olursa olsun kendi evin dahi olsa ailemize saygıdan bu davranışta bulunmayız (kendim için söyledim)ama çocuğu tebrik etmek gerek iyi aile terbiyesi almış birisine benziyor...
Hayır bide sanki bir sat önce açılmış gibi yorum yapılıyor ya çok ilginç sevgiliye resti çekip gitmiş kıza bide5 yıl sonra bu konu nasıl hortladı yahu
bence dikkat etmeden direkt okuyup yorum yapmışlar :)Hayır bide sanki bir sat önce açılmış gibi yorum yapılıyor ya çok ilginç sevgiliye resti çekip gitmiş kıza bide
BeN okudum tarihe bakmadan sonra baktım ki eski konubence dikkat etmeden direkt okuyup yorum yapmışlar :)
Kısmen haklı olsada kimse bana"sen nasıl terbiye aldın "deme curetkarligini gosteremez parçalarımBugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Aaaa!bende görmedim tarihi yaaaKısmen haklı olsada kimse bana"sen nasıl terbiye aldın "deme curetkarligini gosteremez parçalarım
Çünkü kişi terbiyesini ailesinde almaya başlıyor O'nun kiler zembille düştü benim kiler bostan da mı yetişti? Ayrıca bayan ne ya o senin baymisliğin canım der,sehpadan Özür dilerdim hiç olmazsa o yontulunca bişey olmuş ama sevgiliniz olmamis
5 yıl önceki konuEvinde ayakkabı ile dolaşılmasına müsade eden birinin hassasiyeti/tepkisi bana fazla geldi. Ha sehpaya uzatmışsınız ha halıya yere basmışsınız ne farkeder bilemedim.
Komsum yoktun ya sen ne ara geldin5 yıl önceki konu
Kız gideli 5 yıl olmuş
Komsum yoktun ya sen ne ara geldin
Duvarında kapalıydı yazacaktım ne oldu diye
Ya 6 yıllık konu hortlamış
yaa... çok özür valla tarihe hiç bakmadım... öyle bakınırken yazıları okurken çıktı karşıma. okumuş bulundum e haliyle okuyunca bi_fikir'imi,z olsun demek istedim. uyardığın için saoll bea.. biraccık gülmüşündür ama demi...Bu konuyu çok mu aradım 5 yıl olmuş tam 5 yil
Kızı yolundan mi çeviricen kız gitmiş 5 Yılda yeni sevgili belki evlilik belki çocuk olmuştur
Sanki bir saat evvel yazılmış gibi konuya sen ve bazı arkadaşlar yorum yazmış çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?