Bugün yine dışarıda konuyu evliliğe getirdi bende seninle evlenmem dedim ne yapalım gerçekler bu hanımlar çok zıt karakterleriz sen benimle gönül eglendiriyorsun diye başladı ben senin bildigin ştfşizlerden değilim dedi baya kavga ettik sigarama içkime kadar karışıyor kızlar gerçekten olmaz
Ayy bence bu cocuk komik ya, ben valla bunla konusuyo olsam dayanamaz gulerimBugün yine dışarıda konuyu evliliğe getirdi bende seninle evlenmem dedim ne yapalım gerçekler bu hanımlar çok zıt karakterleriz sen benimle gönül eglendiriyorsun diye başladı ben senin bildigin ştfşizlerden değilim dedi baya kavga ettik sigarama içkime kadar karışıyor kızlar gerçekten olmaz
Bence deBurada yürütülen mantığa göre: Üstüne gazete, alışveriş poşeti, içecek kutusu koyduğumuz şey zaten ne kadar hijyenik olabilir ki? Dışarıdan evinize gelen herkesi önce banyoya sokup ellerini yıkatmıyorsanız çok aşırı ve yersiz tepkiler bunlar.
Sevgilinize gelince, niye çekiyorsunuz bu adamı?
Orta sehpa, puf vs. ayak uzatmak için muazzamdır ayrıca :)
Iyi demissin en iyisi ayril ona da iyilik yapmis olursun.Yanliz irkeklenBugün yine dışarıda konuyu evliliğe getirdi bende seninle evlenmem dedim ne yapalım gerçekler bu hanımlar çok zıt karakterleriz sen benimle gönül eglendiriyorsun diye başladı ben senin bildigin ştfşizlerden değilim dedi baya kavga ettik sigarama içkime kadar karışıyor kızlar gerçekten olmaz
1.si sevgilini tanımamışsın. 2.si ondan önce senin ona bi tepkin olmuş, (o davranışını saygısızlık algılamış) bu da ona biraz fazla gelmiş... böylece oda seni tanımamış... biz her neresi olursa olsun kendi evin dahi olsa ailemize saygıdan bu davranışta bulunmayız (kendim için söyledim)Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?