Nasıl bayansın sen!

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?

Üzgünüm ama hak etmişsin

Sehpaya ayak konması benide sinir ederdi.
Ama tepkisini dile getiriş şekli uygunsuz olmuş
Sanki başka şeyler varda bu bahane olmuş

AyakkabılI, ayakkabısız, çorap, çorapsız sehpaya ayak uzatılması kadar berbat, itici bir şey yok. Hele bunu yapan bir kadınsa.
Ayakkabınız yeni alınmış olunca temiz mi oluyor? Zaten hareket itici. Görgü ve toplum kuralları diye bir şey var.

Bize babam kücükken bayramlık aldığında evde ayakabılarla gezerdik.
Herneyse.
Mesele bence ayakabı değil bi bayanın oturup kalkmayı bilmesi. Dikkat etmelisiniz bencede.
Bizde ev ayakabısı kullanırız misafirlikte yada misafirlerim gelince ister ayakabı olsun ister olmasın evde tek dahi olsam sehbaya uzatıp oturmam bayan dediğin en fazla bacak bacak üstüne atar oturur.
Erkeğe bile yakışmaz o oturuş

Ya ben ne rahatmisim.... Ayaklarimi nereyi bulursan uzatirim... Masa, sandalye, sehpa farketmez...N eolmus#?
Dunyanin sonu mu gelmis??
Asil uzatmayanlar takintili ve tutuk ve saplantililar.
RELAX baby!

Tamam da ayakkabıyı 1 saat evvel almıştım

Olsun millet onu deniyor. Sonuçta yere basıp sonrada sehpaya uzatmişin. Sen sevgilinden Özür dile ama onun lafları da ağır o da senden Özür dilemeli bence. Sonrada uzatmaya barışın. Dert edilecek konu değil bunlar. Sen bu çocuğun tırı olduğunu öğrendin o da senin rahat olduğunu.

Olsun millet onu deniyor. Sonuçta yere basıp sonrada sehpaya uzatmişin. Sen sevgilinden Özür dile ama onun lafları da ağır o da senden Özür dilemeli bence. Sonrada uzatmaya barışın. Dert edilecek konu değil bunlar. Sen bu çocuğun tırı olduğunu öğrendin o da senin rahat olduğunu.

Tırı çıkmış titiz demeye çalıştım, telefon değiştirmiş :)

Sürekli herşeyi sorun ediyor benim yapım rahat zaten

Tam da sadece bu degildir baska rahatsiz oldugu davranislariniz da vardir diyecektim ki öyleymis zaten. Evinizde yapin rahat olun ama baskasinin evinde hic hos karsilanmiyor iste. Belki baska davranislarinizi kibar bir sekilde ikaz etmistir bu da bardagi tasiran son damla olmustur. Eger öyle degilse hep bu tarz konusuyorsa üslubu kaba diyecegim ben de.

Hijyen kismina deginmicem o konuda takintim var zaten.Ama sevgilinin sozleri cok agir olmus.Oturma kalkma terbiye kismina gelince ise insanin sevgilisinin yaninda ayagini uzatmasi saygisizca degil.Benim fikrim ...

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Evet tepkisi asiri olmus.
Ama sizinde o pis ayakkabilarla yemek de yemebilem bir sehpaya ayak uzatma iz asiri olmus.
Daha nazik uyarabilirdi.
Fakat sizde biraz dusunurseniz aslinda ayakabilarimizin cok mikrop barindirip tiksinc oldugunu anlayabilirsiniz. Disarida bir wc ye o ayakkabiyla girmissinizdir. Siz girmesenizde baskasi girmis ve o mikrobu sizin ayak bastiginiz yerlere basarak tasimistir. Kendiniz icinde temizlige ozen gosterin bence.

Sürekli herşeyi sorun ediyor benim yapım rahat zaten
Sizin yapınız rahatsa ve o çok titiz bir erkekse uzatmadan ayrılın derim kesinlikle evliliğiniz sorunlu olur çünkü o yapısı gereği herşeye karışır çocuğunuza bakmanızı yetiştirmenizi beğenmez bu arada burcu ne.

Back
X