Nasıl bayansın sen!

Şimdi ben de merak ettim, bu değilse ne? :KK70: Bilmiyorum yani ben böyle duymuştum yurttaki kızlardan :)
kezbanlık konusunda ciddi bilgili konu sahibi
bi ara hepiniz kezbansınız deyip bi güzel azarlamıştı bizi :KK70:hatta kezoşlar falan diye sevimli kısaltmalar yapıyo :D
ama işte erkek arkadaşıda hafif kezbanımsı geldi bana ama isimlendiremedim :KK70:

adamın tepkisinde ne var

dövmemiş sövmemiş

terbiyesiz demiş kısaca ki hafif bile demiş

ben de onun evi sanıyorum ailesinin evine ayakkabı ile neden girdin hadi girdin ne akla hizmete ayakkabılı ayağını sehpaya koydun

benim evimde eşim koyar mesela ayağını sehpaya vs

benim umrum olmaz yani ama annesinin evinde koymaz hali ile bana da koydurmaz

eskilerin bakış açıları farklı; ama ayakta ayakkabı ile eve girmek onların evinde normal ise filmlerdeki gibi o zaman bilemedim tabii

Titiz bir insan olduğum için tepkiyi aşırı bulmadım, evet o şekilde eve girmemişsin evde ayakkabıyı denemişsin bunları okudum ama yinede içime sinmez, o sahneyi gördüğüm an gözlerimi şaşkınlık ve sinirden kocaman açar ve istemsizce derhal sehpaya koşarak sehpayı ayağının altından çekerdim.

Yerinde bir tepki..
Benim evime ayakkabı ile giremez kimse, bırak sehpaya ayak uzatmayı..

Hiç hoş değil

adamın tepkisinde ne var

dövmemiş sövmemiş

terbiyesiz demiş kısaca ki hafif bile demiş

ben de onun evi sanıyorum ailesinin evine ayakkabı ile neden girdin hadi girdin ne akla hizmete ayakkabılı ayağını sehpaya koydun

benim evimde eşim koyar mesela ayağını sehpaya vs

benim umrum olmaz yani ama annesinin evinde koymaz hali ile bana da koydurmaz

eskilerin bakış açıları farklı; ama ayakta ayakkabı ile eve girmek onların evinde normal ise filmlerdeki gibi o zaman bilemedim tabii

Hemen hemen çok kişi tepkisi normal demiş.
Her defasında şaşırdım. Nasıl normal olabilir böyle bir tepki !
Bu normal bir tepkiyse , herkes böyle tepkilere alıştığı için midir ?
Hadsizlik yapmış , anamın evi demiş ( madem ailenin evi misafir çağırma) üstelik ailesine kadar dokundurmuş konuyu.

Alsaydı ayağını dizlerinin üstüne koysaydı. Sehpaya koymasının doğru olmadığını söyleseydi v.s.

Böyle tiplere zaman veriyorlar. Sonrada yok herşeyime karışıyor , yok kıskanç yok uyuşmuyoruz deniyor. Ustune de evlerine gidiyorlar.
Çocuk azarlanır gibi azarlanıyor. Birde utanmadan bağyan diye sınıflandırıyor.
Erkek uzatır ama kadınlara olmaz.

Vermeyen şu kendini aşamamış tiplere prim. Veriyorsanızda çekin o zaman ama susarak.

He sevgilinin tepkisi normal degil senin ayakkbiyla nimet konan yere ayagini ayakkabiyla koyman cok normal?????? Oldu olacak ayagini kafanin arkasina atsaydin...

Hadsizlik yapmış , anamın evi demiş ( madem ailenin evi misafir çağırma) üstelik ailesine kadar dokundurmuş konuyu.

Alsaydı ayağını dizlerinin üstüne koysaydı. Sehpaya koymasının doğru olmadığını söyleseydi v.s.

Böyle tiplere zaman veriyorlar. Sonrada yok herşeyime karışıyor , yok kıskanç yok uyuşmuyoruz deniyor. Ustune de evlerine gidiyorlar.

Vermeyen şu kendini aşamamış tiplere prim. Veriyorsanızda çekin o zaman ama susarak.

Adamin tepkisi normal degil bağyanin nimet konan yere ayakkabiyla ayagini koymasi cok normal? Kim neden boyle bir tepkiye alissin? Konu sahibi elini ayagini nereye koyacagini bilmiorsa boyle bir tepkiyle karsilasmasi cok normal.

kaldi ki siz bir dusunun. Evinize misafir geliyor. Pis pis ayakkabilariyla sephanin ustune ayakkabilarini koyuyir. Bence gayet cildiralasi durum. Feminenlige gerek yok bence.

Yalniz yemek sehpada degil masada yenir hanimlar. Cogunuz sehpayi yemek yemek icin kullanilir diye animlamissiniz ama en dogrusu da masada yemektir. :53:

Ben ciplak ayakla sehpaya ayak uzatilmasindan tiksinirim. Corap daha zararsiz geliyor. Evde giydigi corap olacak tabi, disarida giydigi corabi eve gelince cikaracak. Ayakkabiyla ayagini uzatan olsa kirarim o ayaklarini :P

ama konu bayan olması değil ki

başkasının evinde ayağında ayakkabı ile ayağını sehpaya koyması

yani erkek ve bu kişi de sevgilisi diye neden şefkat göstersin ki

ben ayağımı oraya koyunca bana ne tepki verecekse bu kişiye de aynı tepkiyi verecek

ayağını kucağına alsın; sonra uyarsın vs bence abartılı bir tepkidir

ben düz bir insanım, kimseyi kadın erkek diye ayırmam, kadındır kibar uyarılır demem, hani adam bayana yakışmıyor vs demiş de ben o dediklerini hiç dikkate almadım ki, o söyleyenin konuşma üslubu

konu ayakların ayakkabılı hali ile sehpaya konması; adamın da konu sahibine terbiyesiz anlamına gelen şeyler söylemesi

bir de ben bu aileme dil uzattı vs gibi şeylerde alınmam, kendim de derim, bana da denebilir yani

aile de kutsal bir şey değil ve kimse ailesini kendi seçmiyor, ne yapayım yani herkesin bir çok eksiği var benim ailemin de tabii ki

konuya gelince de ben hala adamda bir hata göremiyorum, konu sahibinin aşırı rahat tavrı yanında kibar bile geliyor

bir de demişsiniz ya siz bu tarz davranışlara alışıksınız herhalde diye olabilir

işim gereği o kadar olumsuz insan davranışı görüyorum ki bana bu çok da anormal gelmedi yani

Tencere kapak bence.

Başlıktaki bayan nedir ya? Bu cinsiyetin adı kadın.

Sehpaya ayak koymak iğrenç bunun kadın olmakla ne alakası var, iğrençlik erkeklik için eyvalla, kadınlar için mi kabul edilemez?

Sevgili hödük ama konu sahibesi de çok görgülü bir insan sayılmaz.

Adamın tepkisi hödükçe, konu sahibesi bir garip tencere kapak olmuş yuvarlanıp gitsinler işte.

Tencere kapak bence.

Başlıktaki bayan nedir ya? Bu cinsiyetin adı kadın.

Sehpaya ayak koymak iğrenç bunun kadın olmakla ne alakası var, iğrençlik erkeklik için eyvalla, kadınlar için mi kabul edilemez?

Sevgili hödük ama konu sahibesi de çok görgülü bir insan sayılmaz.

Adamın tepkisi hödükçe, konu sahibesi bir garip tencere kapak olmuş yuvarlanıp gitsinler işte.

:KK200:

Back
X