Nasıl bayansın sen!

Gayet yerli yerinde bi tepki vermis sehpaya ayaklarini uzatmani gectim içeri nasil ayakkabiyla soktu seni yada sen nasil ayakkabiyla iceri girdin o ayakkabiyla sokakta geziyorsun birde yasam alanina sokagin mikrobuyla daliyorsun direkt.... Kapidan girerken uyarmaliydi bence...

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Bırak ayakkabıyı normalde bile sehpaya ayak uzatılmaz.

Bence yerinde bir davranış sergilemiş
Erkek arkadaşınız.
Bir erkeğin yapmaması gereken
Hareketi sizin yapmanız abesle iştigal olmuş...

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Eğer kuralcı bir kişiyse tepkisi normal.

sehpa yenecek içilecek şeylerin konulduğu bir ev eşyasıdır üstüne ayak uzatılmaz hele botlarla mümkün değil.
konu sahibesi siz biraz marjinal birisiniz size normal gelebilir ancak genele göre bu anormaldir.

tavrınız yanlış ama tepkide çirkin bence... kibarca uyarabilirmiş...

Üslup yanlış olabilir ama sizin hareketinizde bir o kadar yanlış.Rahatlığı severim ama kendi evimde ...

benim annem kafama ayakkabıyla vururdu :D
Ama erkek böyle efemine bir tepki verince komik tabi ;)
heee bende daha ayakkabıyla hiç ayaklarımı sehpaya uzatmadım ,nasıl bir haz bilemem tabi ;)

Back
X