Nasıl bayansın sen!

Hoş değil pek.Erkek olsam karşımda daha zarif bi bayan görmeyi tercih ederdim ve sanırım bende sert bi dille uyarırdım hoşuma gitmiceği için.

oturuş kalkışa dikkat etmeyle alakalı değil de titizlikle alakalı tepki verse haklı derdim ama evde yalnızsanız ne alaka istediğin gibi otur ben bazen ayağımı ta omzuna kadar uzatıyorum sehpa yerine arsızlık ediyorum. dışarda olsanız etek giymiş olsan çok ayarsız oturmuş olsan neyse ama evde yalnızken ayakkabıyla ayağını sehpaya uzatsa orda yimek yiyoz aslan parçası ayaklar aşağı hadi bakam der indirirdim evet.

Adam titiz siz rahat:KK43:bence kendiniz gibi rahat birini bulun... rahat rahat evi b.k gotursun:KK53:Unuversite zamanlari cok gordum boyle hareketler bana cok ters.Evin icinde ayakkabiyla gezen oturup kalkmasini bilmeyen bir ergen canlandi gozumde...yas 13-17 heralde...:KK64:

Burada yürütülen mantığa göre: Üstüne gazete, alışveriş poşeti, içecek kutusu koyduğumuz şey zaten ne kadar hijyenik olabilir ki? Dışarıdan evinize gelen herkesi önce banyoya sokup ellerini yıkatmıyorsanız çok aşırı ve yersiz tepkiler bunlar.

Sevgilinize gelince, niye çekiyorsunuz bu adamı?
Orta sehpa, puf vs. ayak uzatmak için muazzamdır ayrıca :)

Bu arada "bayan" nedir ya hu? Nedir "bayan"?
Cinlerimi tepeme çıkaran önce bu kelime olurdu, gerisini dinlemezdim zaten.

Bugün yine dışarıda konuyu evliliğe getirdi bende seninle evlenmem dedim ne yapalım gerçekler bu hanımlar çok zıt karakterleriz sen benimle gönül eglendiriyorsun diye başladı ben senin bildigin ştfşizlerden değilim dedi baya kavga ettik sigarama içkime kadar karışıyor kızlar gerçekten olmaz

Bugün yine dışarıda konuyu evliliğe getirdi bende seninle evlenmem dedim ne yapalım gerçekler bu hanımlar çok zıt karakterleriz sen benimle gönül eglendiriyorsun diye başladı ben senin bildigin ştfşizlerden değilim dedi baya kavga ettik sigarama içkime kadar karışıyor kızlar gerçekten olmaz

Eğer uymuyor diyorsanız zorlamayın bırakın.Ona da kendinize de acı çektirmeyin.Belli ki siz biraz daha rahatsınız ve o bunu onaylamıyor.Yapacak bir şey yok kimse için karakterinizi değiştirmeyin.Bayana yakışmıyor denilen şeylere de çok kulak asmayın,bayana yakışmayıp erkeğe yakışan bir şey yok çünkü.

Ayy bence bu cocuk komik ya, ben valla bunla konusuyo olsam dayanamaz gulerim :KK48:
Ben senin bildgin serefsizlerden degilim nedir, sanki hobi olarak serefsizlerle takiliyomussun gibi :KK48:

Burada yürütülen mantığa göre: Üstüne gazete, alışveriş poşeti, içecek kutusu koyduğumuz şey zaten ne kadar hijyenik olabilir ki? Dışarıdan evinize gelen herkesi önce banyoya sokup ellerini yıkatmıyorsanız çok aşırı ve yersiz tepkiler bunlar.

Sevgilinize gelince, niye çekiyorsunuz bu adamı?
Orta sehpa, puf vs. ayak uzatmak için muazzamdır ayrıca :)
Bence de :KK48: Tek olmadigima sevindim.

Evde ayakkabıyla mı geziyorsunuz. Herkes öyle geziyorsa tepkisi fazla, kızmaya sebep aramış..

Oncelikle ayakkabiyi alip disarda giymeden evde giysen bile cok hijyenik degil cnk ayakkabiyi denedigin yerde sonuc olarak insanlarin sokaklarda yuruyup umumi tuvaletlere girip ciktiklari ayakkabilarla dolastiklari yerler haksizmiyim ha bende cocukken yeni ayakkabimi sokaga giymeden evde giymeye bayilirdim ama annem giymeden ayalkabinin altini temizlerde anlam veremezdim. Dolayisiyla sen sokakta giymemis bile olsan temizlenmemis bi ayakkabiyi sevgilinin ailesiyle yasadigi bi evde giyiyosun ustune ustluk bide sehpaya uzatiosun baya baya pis bi hareket yani. Heleki adam annesinden bu ayak uzatma sebebiyle saglam bi azar yediyse ve senin eve girip ciktiini acik acik paylasamiosa anneside benim annem gb temizlik konusunda titiz ve dedektif gb yapilmasi istenmeyen bisiyin yapildigini kamerayla izlemis gb bulan biriyse ondan yicegi azar yerine sana azar cekmis iyi de olmus. Kimsin ki benim yapamadiim rahatligi sen yapiosun die de patlamis olabilir yani!!! Yada kendiside bu tarz konularda hassas olabilir bu sebeple adami da suclayamazsin senin acaip hassas bi konu oldugunda sen sakince ama hayatiiim biyle yapma yiaaa die kibarca mi tepki verirsin sanmiorm naptini saniosun neaa die tepki vercegine eminim yapin sakin diil burda tanimadiin insanlara bile cemkirdiin konularini hatirliorm cnk o yuzden aynaya bakarak konusmak lazim konu acarken. Bide en son yazdiini okudumda ickime sigarama karisio bilmemne sen napiosun adamla gönül mü eglendiriosun? Madem bu kadar rahat ve marjinalsin olmuo oglum senle yapamam de cek git ne boyle evlenmicem ama gezcem tozcam yok ya adamda boyle okuzluk yapinca yok uyusmuorz sen basindan zaten adama saygi duymuosun ki ondan saygi bekleyesin. Birak o yoluna sen yoluna madem uyusmuosunuz zorlamaya gerek var mi?

Iyi demissin en iyisi ayril ona da iyilik yapmis olursun.Yanliz irkeklen:KK53::KK53:gonul eylendirmek nasil oluyor ki:KK16:

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
1.si sevgilini tanımamışsın. 2.si ondan önce senin ona bi tepkin olmuş, (o davranışını saygısızlık algılamış) bu da ona biraz fazla gelmiş... böylece oda seni tanımamış... biz her neresi olursa olsun kendi evin dahi olsa ailemize saygıdan bu davranışta bulunmayız (kendim için söyledim) :D :D ama çocuğu tebrik etmek gerek iyi aile terbiyesi almış birisine benziyor...

Back
X