- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bende yayim bendeeee
ben hep kendim gibi yaylarla daha çok anlaşıyorum neden acaba
En yakın arkadaşım yay. Eşimin kardeşleri arasında en sevdiğim görümcemde yay
Çünkü yaylarda sıfır ego her türlü şakaya geliyoruz maşallah:)))
Ilginc cidden agziniza saglikKoskoca ev bark sahibi adama ısrarla harçlık verilmesi,
Koskoca evli barklı adamın milletten harçlık beklemesi...
Koç burcunu unutmuşsunYa benimde oyle cidden bu konuda mutevazi olamicemmmm ama kendi burcum kadar pozitif insan canlisi uyi niyetli eli bol hayati anlik ve tadinda yasayan vefakar cefakar tatlis bir burc gormedim sahsen
Bukadar güzel bi yoruma ettiğin yoruma bak morseverMorsever sana ilk defa yazıyorum ve gerçekten çok samimiyim. Kendine bir hobi, bir uğraş, bir ilgi alanı edinmezsen bu sekilde aslında henüz daha olmayan şeyleri kurmaya, düşünmeye ve dert etmeye devam edersin. Bu düşünce yapısı uzun vadede fiziksel hastalık olarak sana geri döner. Kendine bunu yapma. Bir birey olarak hayatına kıymet ver. Sana kıymet verenlere kıymet ver. Negatife kafa yoracagina, pozitife odaklan. Sen bakış açını guzellestirirsen hayatın güzelleşir. Kitap okumak bakış açısını guzellestirmek için iyi bir yontemdir. Allah şahit çok samimiyim.
Ne olur sana söylenenlere bir de haklılık payı olabilir mi diye bak. Bir insan ben zaten çok iyiyim, diğerleri problemli dediği noktada bir milim yol alamaz.
Dil kalbin aynasidir demisler.Bukadar güzel bi yoruma ettiğin yoruma bak morsever
Morseveri görünce geldim hemen yorumları okadar merak ettimki anlatamamDil kalbin aynasidir demisler.
Bak gozardi ettiklerim yazmasin mail bildirimi geliyor dedi yine yazdim :)
Niyetini bilemem ki , zaten cogu yorumumu nick ine bakmadan yaziyorum. Sadece anlatilan konuya fikrimi belirtiyorum. Oylesine konu actiysa gunahi boynuna artikBurada ki acmis oldugu konu daki analizim buaraya yazan insanlar beni taktir
Son parasini vermis ...acmis oldugu konuda aslin da konu sahibi ben cok iyi bir insanim i oynuyor burada taktir edilip vayyy bee kadina bak demelerini bekliyor du fakat ters tepti ...cok ilginc gercekten son zmnlarda okudugum en ilginc yazi...ve baslik..yinede basarili bnce ..hala yaziyorz..
Bende digerlerini okamadim burdaki yazisina gore degerlendryorm ..gunah falan yok ortada cani sklyir belliki..Niyetini bilemem ki , zaten cogu yorumumu nick ine bakmadan yaziyorum. Sadece anlatilan konuya fikrimi belirtiyorum. Oylesine konu actiysa gunahi boynuna artik
O en iyisini biliyor bizim tek yapmamiz gereken harikasin mukemmelsin demek.Gelisime yeni bilgilere kapali biri kendisi.Morseveri görünce geldim hemen yorumları okadar merak ettimki anlatamamama morseverede üzülüyorum kendinin nasıl olduğunun farkında değil iyiki benim arkadaşlarım akrabalarim bana sen söylesin böyle yaptın bunu yaptın diyebiliyorlar. Hadi bir kişi dese beni kiskaniyor çekemiyor derdim ama birkaç kişi dese oturur düşünürüm ben nerde ne yanlış yaptım diye keşke oda öyle yapsa
Ilk ben bir konuda onaylamıştım yazdığını sonra ikinci birşey paylaştı üçüncüsünü paylaştı derken gözlemledim yani analiz ettim :) ve yanılmadığıma karar verdim. Ben böyle olursam bana söyleyin çekinmeden tamammiO en iyisini biliyor bizim tek yapmamiz gereken harikasin mukemmelsin demek.Gelisime yeni bilgilere kapali biri kendisi.
Bende cekinme yok dumduk soylerim merak etme ama goz ardi etmek yokIlk ben bir konuda onaylamıştım yazdığını sonra ikinci birşey paylaştı üçüncüsünü paylaştı derken gözlemledim yani analiz ettim :) ve yanılmadığıma karar verdim. Ben böyle olursam bana söyleyin çekinmeden tamammi
Helal mune cansınnnnnnKonuya yorumunuz varsa buyurun, yorum yapmama hakkınızı da hatırlatırım, hiçbiriniz konuyu açan hakkında "fake üyelik" iddiasıyla tek bir kötü içerik yapmamışken konuları bu şekilde sabote edemezsiniz.
Üyeler site kuralları dahilinde uygun bölümlere istediği kadar konu açma hakkına sahiptir.
Sizlere göre 3-5 konu açan troll, güzelim diyen troll, iddialıyım diyen troll ama iş bildirmeye gelince tek bildirim yok, konuları trolleyip geçiyorsunuz.
Yahu bu adamin herseyinden yakiniyosunuz yok sevgi gostermiyor yok hesabini bilmez yok kisasa kisas simdide askere giden kocaman adama harclik vermemis bi rahat birak adami hayir para verdirme konusundada iyi niyetli degilsin maksat ailesinin cenesini kapatmak garip...Görümcemin eşi askere gidecek bir iki güne.Eşime bir haftadır git gör harçlık ver diyorum.İnanın son paramı verdim ona versin diye çok birşey değil.Yok görümcemin kocası onu bayram seyran bilmez aramaz hal hatır sormazmış falan bugün artık dedim ben ailene karşı birşeyi yap dediğimde ben engelim diye düşünmesinler diye söylüyorum başka bir niyetim yok çünkü bu şekilde denk gelirimde konuşurlarsa hoş şeyler yaşamayabilir.Laf dalaşına girmek tartışmak falan istemiyorum onlarla çünkü aramızdaki farklılığın farkındayım daha fazla olumsuzluk yaşamak istemiyorum.Görümcemin kocasının bir kötülüğünüde görmedim sağ salim gider gelir inşallah.Bir haftadır eşime bunu söylediğim için beni suçladı bir giderim bir gitmem dedi insanlık için dedim ben bunu anlayamaz mı bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?