Nasıl ben suçlu oldum hayret ediyorum...

Ya benimde oyle cidden bu konuda mutevazi olamicemmmm ama kendi burcum kadar pozitif insan canlisi uyi niyetli eli bol hayati anlik ve tadinda yasayan vefakar cefakar tatlis bir burc gormedim sahsen

Bukadar güzel bi yoruma ettiğin yoruma bak morsever

Dil kalbin aynasidir demisler.

Bak gozardi ettiklerim yazmasin mail bildirimi geliyor dedi yine yazdim :)
Morseveri görünce geldim hemen yorumları okadar merak ettimki anlatamam ama morseverede üzülüyorum kendinin nasıl olduğunun farkında değil iyiki benim arkadaşlarım akrabalarim bana sen söylesin böyle yaptın bunu yaptın diyebiliyorlar. Hadi bir kişi dese beni kiskaniyor çekemiyor derdim ama birkaç kişi dese oturur düşünürüm ben nerde ne yanlış yaptım diye keşke oda öyle yapsa

Niyetini bilemem ki , zaten cogu yorumumu nick ine bakmadan yaziyorum. Sadece anlatilan konuya fikrimi belirtiyorum. Oylesine konu actiysa gunahi boynuna artik

Niyetini bilemem ki , zaten cogu yorumumu nick ine bakmadan yaziyorum. Sadece anlatilan konuya fikrimi belirtiyorum. Oylesine konu actiysa gunahi boynuna artik
Bende digerlerini okamadim burdaki yazisina gore degerlendryorm ..gunah falan yok ortada cani sklyir belliki..

O en iyisini biliyor bizim tek yapmamiz gereken harikasin mukemmelsin demek.Gelisime yeni bilgilere kapali biri kendisi.

O en iyisini biliyor bizim tek yapmamiz gereken harikasin mukemmelsin demek.Gelisime yeni bilgilere kapali biri kendisi.
Ilk ben bir konuda onaylamıştım yazdığını sonra ikinci birşey paylaştı üçüncüsünü paylaştı derken gözlemledim yani analiz ettim :) ve yanılmadığıma karar verdim. Ben böyle olursam bana söyleyin çekinmeden tamammi

Bende cekinme yok dumduk soylerim merak etme ama goz ardi etmek yok

Oooooo muhabbetiniz bol olsun, soğuk içeceklerden ne alırsınız, aranızda Koç, Aslan, İkizler var galiba astroloji bölümü -3. katta, burası Hayatın İçinden/Bir Derdim Var bölümü.

Son düzenleme:
Konuya yorumunuz varsa buyurun, yorum yapmama hakkınızı da hatırlatırım, hiçbiriniz konuyu açan hakkında "fake üyelik" iddiasıyla tek bir kötü içerik yapmamışken konuları bu şekilde sabote edemezsiniz.

Üyeler site kuralları dahilinde uygun bölümlere istediği kadar konu açma hakkına sahiptir.
Sizlere göre 3-5 konu açan troll, güzelim diyen troll, iddialıyım diyen troll ama iş bildirmeye gelince tek bildirim yok, konuları trolleyip geçiyorsunuz.

Son düzenleme:
Helal mune cansınnnnnn

Çok kafa ütüleyen bir kadınsınız. Gerek açtığınız konulardan, gerek yorumlara verdiğiniz cevaplardan anlaşılıyor bu. Biraz rahat bırakın insanları Allah aşkına ya. Para ver diye diretmek nedir yani? Dünyada bir tek sizin düşünceniz, sizin davranışlarınız, sizin adetleriniz yok. Biraz vizyonunuzu geliştirin. İnsanlarla ne kadar çok uğraşıyorsunuz.

Yahu bu adamin herseyinden yakiniyosunuz yok sevgi gostermiyor yok hesabini bilmez yok kisasa kisas simdide askere giden kocaman adama harclik vermemis bi rahat birak adami hayir para verdirme konusundada iyi niyetli degilsin maksat ailesinin cenesini kapatmak garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…