- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ayy bu cook iyi
İyi senden n'ber?Morsever naber canisi ozlettin kendini sana bakiyordum bende☺
Oda olur da ama o kesmez bunu çünkü kimse görmüyorExceli acsin bilgisayarinda
Iyi bende valla gecen postunda ailelerimiz birbirine cok benziyor demistin simdi farkli demissin anlayamadimmİyi senden n'ber?
Eşim bize benziyor ailelerimiz değilIyi bende valla gecen postunda ailelerimiz birbirine cok benziyor demistin simdi farkli demissin anlayamadimm
Yok aslan yükselenim akrepSen ikizler burcunusun ?
Oyy daha fena...Yok aslan yükselenim akrep
Umursamıyor gibi rol yapmayın, bütün gün bunları düşündüğünüz buradan bile belli.Valla istediklerini düşünmesinler artık mümkünse benimle ilgili hiçbirşey düşünmesinler
Ne zaman itibarım oldu ki kaybedeyim lütfen ya sizin gibiler yorum yazma zahmetinde bulunmayınKk da kaybettiği itibarını geri kazanmaya çalışan morsever, yine umduğunu bulamadı
Evet ya sorma uykularıma bile giriyor şaka gibisinizUmursamıyor gibi rol yapmayın, bütün gün bunları düşündüğünüz buradan bile belli.
Hayat ne garip ya, bazı kadınların bütün işi gücü kaynanam yan baktı, görümcem hapşurdu, eltim aksırdı falan.
Görümceme evime minicik bir hediye bile almadı gelirken kuruş vermem valla abisi veriyorsa versinEvli bir insan eşiniz de para vermekten yana degil baskiyla illa ver demek bana sacma geldi.
Ama siz yengesi olarak gorumcenize o parayi verip esin askere gidiyor ihtiyacin olur deseydiniz o da sizin buyuklugunuz olurdu
Nesi fena yaOyy daha fena...
Kizlar kacin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?