Nasıl ben suçlu oldum hayret ediyorum...

Siz gayet iyi bir niyetle akrabalik bağlari veya ayip olmasin diye eşinizi zorlamissiniz. Sizi gayet iyi anliyorum ama eşinize hatirlatin vermiyorsa sen bilirsin deyin .

Bazi bayanlarin cani sıkıliyor dalga geciyorlar . Yapmayalim lutfen hanimefendinin konusacak kimsesi yok demekki bizi dert ortagi görup herseyini paylasmak istiyor. En azindan bazilari gibi ona buna sataşmiyor.

Valla istediklerini düşünmesinler artık mümkünse benimle ilgili hiçbirşey düşünmesinler
Umursamıyor gibi rol yapmayın, bütün gün bunları düşündüğünüz buradan bile belli.

Hayat ne garip ya, bazı kadınların bütün işi gücü kaynanam yan baktı, görümcem hapşurdu, eltim aksırdı falan.

Evli bir insan eşiniz de para vermekten yana degil baskiyla illa ver demek bana sacma geldi.
Ama siz yengesi olarak gorumcenize o parayi verip esin askere gidiyor ihtiyacin olur deseydiniz o da sizin buyuklugunuz olurdu

Evet ya sorma uykularıma bile giriyor şaka gibisiniz

Evli bir insan eşiniz de para vermekten yana degil baskiyla illa ver demek bana sacma geldi.
Ama siz yengesi olarak gorumcenize o parayi verip esin askere gidiyor ihtiyacin olur deseydiniz o da sizin buyuklugunuz olurdu
Görümceme evime minicik bir hediye bile almadı gelirken kuruş vermem valla abisi veriyorsa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…