Nasıl bi doktor kac kısının canını yaktı bebegını aldı acaba

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.069
448
37
Merhaba kızlar kızım tub bebekle oldu 1 yasında suprız bı sekılde hamıle oldugumu ogrendım kan tahlılı yapıldı sonra dk gıttım ayın 2 de kese ve bebek gorunmedı ayın 8 de kesede bebek gorundu tam 7 haftalık son reglıme gore usgde 6.3 gunluk gorundj bana yarın gel kurtaj yapıcam kalp atısı yok dedı ben gıtmedım bekledım ıcım yana yana dun acıle gıttım kalp atısı var gormusmuydun dedı dk yok dedım baslamıs kalp atısı dedı yazıyorumkı dıkkatlı olun bekleyın nasıl bı doktor kac bebegı aldı boyle bıde yanındki sekretere dıyorkı bıde bana neden bukadar cok hastaya oprasyon yapıyosun dıyorlar napım baslamamıs kalp atısı dıyor allahım ya aldırsaydım ya beklemeseydım napmalı boyle dkları allahım herkezı korusun ınsallah devlet hastanesı belırtmek ıstedım

Şikayet etmeni tavsiye ederim. başkalarının da canı yanmasın

Şikayet etmeni tavsiye ederim. başkalarının da canı yanmasın
Eşimde aynısını soyluyor bebegım dogumca şikayet edıcam dıyor kac kısıye aynısını yaptı acaba dıyor yanındakı bayana bıle bunh soyledıgıne gore dıyor gercekten ya aldırsaydım beklemeseydım dusunmek bıle ıstemıyorum

Kalp atışı görünmeyebilir hemen ama hemen ertesi gün kürtajı önereni de ilk defa gördüm.
Hemen yarın sabah gel operasyon yapcam dedı nasıl cıktım aglaya aglaya eve geldım eşime gıtmıycam beklıycam belkı gec dollenmedır dedım ıyıkıde gıtmedım

Benim de bebeğinin kalp atışı durmuştu bir Dr a gittik ve alınması gerektiğini soylemisti.s onra başka bir Dr a gittim biraz bekleyelim demişti sonra kendisi dustu bebegimin sonradan gittiğim Dr a kizmistim o zaman beni umutlandirdi uzattı diye.meger sonradan anladım doğru olanı yapmış diye.h er ihtimale karşı beklemiş meger

Acilde kadın doğum doktoru mu baktı anlamadım.
Bir de daha 8. hafta içindeymişsiniz, temkinli olmanızı öneririm.

Dk ne olaki?

Anladığım kadarıyla doktor yanlış karar vermiş. Böyle düşünüyorsanız şikayet edin, bebeğin doğmasını beklemenize gerek yok.

Acilde kadın doğum doktoru mu baktı anlamadım.
Bir de daha 8. hafta içindeymişsiniz, temkinli olmanızı öneririm.
Evet kadım dogum doktoru ultrasonla baktı ve dedıkı kalp atısını goruyorım başlamıs gorunmusmuydu hayır dedım cıkarken tekrar sordum gorunuyor dedı bı haftadır bekledım oyle gıttım acile

Bende 6+6 da acilde baktırmıştım ve bana kese boş polikliniğe gidin demişti tabi bana o hafta azap gibi geçti.. bir hafta sonra özelde Bi doktora baktırmıştım bebişim 1 cm di .. doktora durumu anlattığımda o doktor görmek istememiştir dedi bana.. ve bugünde yine bir araştırma hastanesinde sinir bozukluğu yaşayıp döndüm insanları kendilerine muhtaç görüyorlar ilgilenmiyorlar umursamıyorlar.. ben doçent diye randevu alıyorum Bi gidiyorum doktor yok yerine asistan bakıyor.. bebeğin boyunu bile ölçmedi ya bu kadar umursamazlar...

Doktor senin gibi duygusal bakmıyo ki olaya artı olarak annenin sağlığını bebeğin sağlığından önde tutuyolar. Benim de kalp atışları duyulmamıştı sonra bebeğim kendiliğinden düştü. 9 haftalık olana kadar kürtaj yapılmamalı bence, kürtaj dendiyse başka doktora göstermeli. Şimdi ikinci gebeliğim kuzum sağlıklı çok şükür.

Önce sağlıkla doğsun bebeğiniz ,doktorun yanlış tavsiyede bulunup bulunmadığını anlayın.şimdiden ne biliyorsunuz da hemen doktor hakkında atıp tutuyorsunuz ,kaldı ki bu tür önemli kararlarda birkaç doktordan görüş alınmalı zaten.kalp atımı yoksa gebeliği sonlandıralım tavsiyesi hep verilir bünün üzerine sizin yapmanız gereken başka bir doktordan daha görüş almaktı.
Sanki doktor sizin neslinizi kurutmaya yemin etmiş de kasıtlı davranmış gibi nasıl bir başlıktır.içiniz soğumuyırsa gidin şikayet edin.

Şikayet için neden doğumu bekliyorsun ki? Kalp atışı yok diye kürtajı yapalım demiş ama kalp atışı var Allah a şükür

daha 7 haftalık bebegı kalp atışi başlamamış ve baslamzda dıyıp sabah gel kurtaj yapıcam dıyen dk hakıkında ne dusunmemı beklıyorsun acaba eger ben 1 hafta beklemeseydım ve baska dktora gıtmeseydım gelısmeye devam eden bebegı alıcaktı ne beklıyorsun anlamıyorumkı uzuldum ve acaba kac kişiye aynısını yaptı

Gercekten umursamazlar ve bence boyle ınsanlar doktor olmamalı ınsanın dunyası bı nevı basına yıkılıyor neye ugradıgını şaşırıyor gercekten ınsan allah ıslah etsın baska dıycek bısey bulamıyorum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…