• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bi doktor kac kısının canını yaktı bebegını aldı acaba

Hayırlı olsun bebeğİn. Devlet hast. Yazmişşin ama bnde devlete gttim hamileykn doktorlar çok iyiydi bilgiliydi kurumdan değil de doktordan doktora fark var

Doktor yazarak veya 'dr' diye kısaltarak yazarsanız daha anlaşılır olur, yazınızı anlamak zor, benden söylemesi. .

Ve geçmiş olsun.
Şikayet edin gerekirse, Allahtan siz uymamışsınız ama yanlış kararları yüzünden başkalarının canı yanmış veya yanacaktır..
Off kötü. . .

Hayırlı olsun gebeliğiniz de,sağlıklar dilerim

yakınım da benzer durum yaşadı ama 9 haftalık olana kadar beklettiler onu, 9 haftalıkken kese bozuldu öyle aldılar.
şu an şikayet etseniz de bişey çıkacağını sanmıyorum, alalım demiş ama aldırmamışsınız, alalım dediğini ispat edemezsiniz, herhangi bir zarara da uğramamış olduğunuz için şikayetinizi dikkate almayabilirler ama en azından adam hakkında şikayet olduğunu bilsin de biraz huzuru kaçsın.

Her bu tarz olaylari duyduğumda yüreğim sızlıyor
acaba benim 8 haftalik minik melegiminde kalbi atarmiydi?
Doktora guvenmekle hata mi ettik :KK43:
Allah''im sen affet :KK43:
Aksini dusunmek yuregimi dagliyor, kendi canimi kendi kanimi bilmeden de olsa ..

Her bu tarz olaylari duyduğumda yüreğim sızlıyor
acaba benim 8 haftalik minik melegiminde kalbi atarmiydi?
Doktora guvenmekle hata mi ettik :KK43:
Allah''im sen affet :KK43:
Aksini dusunmek yuregimi dagliyor, kendi canimi kendi kanimi bilmeden de olsa ..
Canım cok uzuldum ınan senı uzmek ıstemezdım benımkı usg 6.3 gunluktu kurtaja gel dedıgınde uzulme nolur senın melegın 8 haftalıkmıs uzmek ıstemezdım ınan

O zaman kalp atışı olmamış olabilir. Kalbinin attığını gordugu halde böyle diyecek değil ya .

Canım cok uzuldum ınan senı uzmek ıstemezdım benımkı usg 6.3 gunluktu kurtaja gel dedıgınde uzulme nolur senın melegın 8 haftalıkmıs uzmek ıstemezdım ınan

Uzulmeni istemem canım sadece insan emin olamiyor ve omur boyu emin olamicaz
Rabbim cok büyük kurtajdan 1 ay sonra hamile kaldim simdi 7 aylik bir kızım var
Ama hala aklima geldikce beklesemiydik diyorum
Doktor bekletemem seni zehirler rahme zarar veririz kucuk kucuk kanama baslamis demisti gerçi
Oyle iste insan belkide inanmak istemiyor o psikolojiyle
Ama sanirm benimki sonlandirilmasi gereken bi gebelikti
2 dr ayni seyi soyledi

Büyük geçmiş olsun öncelikle..
Böyle kürtaj, ameliyat gibi ciddi kararları birkaç doktora danışmak gerekli..
Çok üzüldüm Allah bilir kaç kişi doktor diye güvenip aldırmıştır belki..
Şikayet etmek çok doğru ama pelin- pelin- arkadaşımın dediği gibi, ispat edilemeyeceğindem ötürü belli bir yaptırım olmaz sanki.. Ama büyük çaplı bir şikayet ile belki yapılan operasyonların sayısından bağlantı kurabilir mi acaba?
Yeniden çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla evladınızı kucağınıza almak nasip olur..:anneadayı::KK200:

Parasi olmayan yasamasin mi bu ulkede diyecegim ama ozel hastanelerinde durumu bundan farkli degil.

Büyük geçmiş olsun öncelikle..
Böyle kürtaj, ameliyat gibi ciddi kararları birkaç doktora danışmak gerekli..
Çok üzüldüm Allah bilir kaç kişi doktor diye güvenip aldırmıştır belki..
Şikayet etmek çok doğru ama pelin- pelin- arkadaşımın dediği gibi, ispat edilemeyeceğindem ötürü belli bir yaptırım olmaz sanki.. Ama büyük çaplı bir şikayet ile belki yapılan operasyonların sayısından bağlantı kurabilir mi acaba?
Yeniden çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla evladınızı kucağınıza almak nasip olur..:anneadayı::KK200:

6+3 erken değil mi kalp atışı için..neden bu kadar acele etti acaba..yani normalde bekleyip görmek gerekmez mi?..ben 7. haftada duymuştum kalp atışlarını..şikayet edince bir sonuç alacağınızı sanmıyorum ama doktorda farkındalık yaratıp bundan sonrasında diğer hastalara daha dikkat ederek yaklaşmasını sağlayabilirsiniz..zaten böyle önemli kararlarda mutlaka bir kaç hekime daha danışın farklı görüşler alın..inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu..

Bu forumdaki avukat arkadaşlardan yardım isteyin. Bir sonuç alamasanız bile en azından bi soruşturmayla rahatsızlık verin bu ameliyatçı doktora. Sinirlerim bozuldu.

canım insaşlah sag salım dogr elımde kurtaj kagıdı var gelme ıcın yazdıhı bı kagıd hatta narkozyula yapmam greken gorusmeye yazan kutaj yazan bir kagıt haftaya baska dk gıdıcam ve sondasında sukayette bulunıcam be allah bılır ama enımın bı cok kısıye yaptı cunkı yanındakı sekretere bıde bana neden bukadar hastaya opresesyon yapıyorsun dıyorlar hanı buyuk olsa belkı doktor haklı kac haftalık olmus baslamamıs dese anlarım ama bı hafta once kese bıle gorunmuyordu sonrakı hafta kesede bebekte vardı ve kurtaja karar verdıgınde henuz 6.3 haftalık gorunuyordu bazı arkadaslar yanlıs anlıyor ama benım amacım gercektem uzuldım be kac kısıye aynı mumaleyı yaptı belkı herkez benım gıbı sansşı degıl ılk gebelıklerıydı ve belkide beklemdıler yoksa dk hanı gercekten haklı olsa ben nıye sıçlayayım alıp veremedıgım nekı

Son düzenleme:
Merhaba kızlar kızım tub bebekle oldu 1 yasında suprız bı sekılde hamıle oldugumu ogrendım kan tahlılı yapıldı sonra dk gıttım ayın 2 de kese ve bebek gorunmedı ayın 8 de kesede bebek gorundu tam 7 haftalık son reglıme gore usgde 6.3 gunluk gorundj bana yarın gel kurtaj yapıcam kalp atısı yok dedı ben gıtmedım bekledım ıcım yana yana dun acıle gıttım kalp atısı var gormusmuydun dedı dk yok dedım baslamıs kalp atısı dedı yazıyorumkı dıkkatlı olun bekleyın nasıl bı doktor kac bebegı aldı boyle bıde yanındki sekretere dıyorkı bıde bana neden bukadar cok hastaya oprasyon yapıyosun dıyorlar napım baslamamıs kalp atısı dıyor allahım ya aldırsaydım ya beklemeseydım napmalı boyle dkları allahım herkezı korusun ınsallah devlet hastanesı belırtmek ıstedım
allahindan bulsun nediyelim. neyse canim sikma canini sikayet et bence

Merhaba kızlar kızım tub bebekle oldu 1 yasında suprız bı sekılde hamıle oldugumu ogrendım kan tahlılı yapıldı sonra dk gıttım ayın 2 de kese ve bebek gorunmedı ayın 8 de kesede bebek gorundu tam 7 haftalık son reglıme gore usgde 6.3 gunluk gorundj bana yarın gel kurtaj yapıcam kalp atısı yok dedı ben gıtmedım bekledım ıcım yana yana dun acıle gıttım kalp atısı var gormusmuydun dedı dk yok dedım baslamıs kalp atısı dedı yazıyorumkı dıkkatlı olun bekleyın nasıl bı doktor kac bebegı aldı boyle bıde yanındki sekretere dıyorkı bıde bana neden bukadar cok hastaya oprasyon yapıyosun dıyorlar napım baslamamıs kalp atısı dıyor allahım ya aldırsaydım ya beklemeseydım napmalı boyle dkları allahım herkezı korusun ınsallah devlet hastanesı belırtmek ıstedım
Peki tekrar o doktora gidip bunları söyledin mi.

Nasıl ya 6. haftada kalp atışı alamamak normal zaten nasıl kürtaj yapar bir doktor bu nedenle?

Back
X