- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok uzuldum ınan senı uzmek ıstemezdım benımkı usg 6.3 gunluktu kurtaja gel dedıgınde uzulme nolur senın melegın 8 haftalıkmıs uzmek ıstemezdım ınanHer bu tarz olaylari duyduğumda yüreğim sızlıyor
acaba benim 8 haftalik minik melegiminde kalbi atarmiydi?
Doktora guvenmekle hata mi ettik
Allah''im sen affet
Aksini dusunmek yuregimi dagliyor, kendi canimi kendi kanimi bilmeden de olsa ..
Canım cok uzuldum ınan senı uzmek ıstemezdım benımkı usg 6.3 gunluktu kurtaja gel dedıgınde uzulme nolur senın melegın 8 haftalıkmıs uzmek ıstemezdım ınan
Büyük geçmiş olsun öncelikle..
Böyle kürtaj, ameliyat gibi ciddi kararları birkaç doktora danışmak gerekli..
Çok üzüldüm Allah bilir kaç kişi doktor diye güvenip aldırmıştır belki..
Şikayet etmek çok doğru amapelin- arkadaşımın dediği gibi, ispat edilemeyeceğindem ötürü belli bir yaptırım olmaz sanki.. Ama büyük çaplı bir şikayet ile belki yapılan operasyonların sayısından bağlantı kurabilir mi acaba?
Yeniden çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla evladınızı kucağınıza almak nasip olur..![]()
6+3 erken değil mi kalp atışı için..neden bu kadar acele etti acaba..yani normalde bekleyip görmek gerekmez mi?..ben 7. haftada duymuştum kalp atışlarını..şikayet edince bir sonuç alacağınızı sanmıyorum ama doktorda farkındalık yaratıp bundan sonrasında diğer hastalara daha dikkat ederek yaklaşmasını sağlayabilirsiniz..zaten böyle önemli kararlarda mutlaka bir kaç hekime daha danışın farklı görüşler alın..inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu..Canım cok uzuldum ınan senı uzmek ıstemezdım benımkı usg 6.3 gunluktu kurtaja gel dedıgınde uzulme nolur senın melegın 8 haftalıkmıs uzmek ıstemezdım ınan
allahindan bulsun nediyelim. neyse canim sikma canini sikayet et benceMerhaba kızlar kızım tub bebekle oldu 1 yasında suprız bı sekılde hamıle oldugumu ogrendım kan tahlılı yapıldı sonra dk gıttım ayın 2 de kese ve bebek gorunmedı ayın 8 de kesede bebek gorundu tam 7 haftalık son reglıme gore usgde 6.3 gunluk gorundj bana yarın gel kurtaj yapıcam kalp atısı yok dedı ben gıtmedım bekledım ıcım yana yana dun acıle gıttım kalp atısı var gormusmuydun dedı dk yok dedım baslamıs kalp atısı dedı yazıyorumkı dıkkatlı olun bekleyın nasıl bı doktor kac bebegı aldı boyle bıde yanındki sekretere dıyorkı bıde bana neden bukadar cok hastaya oprasyon yapıyosun dıyorlar napım baslamamıs kalp atısı dıyor allahım ya aldırsaydım ya beklemeseydım napmalı boyle dkları allahım herkezı korusun ınsallah devlet hastanesı belırtmek ıstedım
Peki tekrar o doktora gidip bunları söyledin mi.Merhaba kızlar kızım tub bebekle oldu 1 yasında suprız bı sekılde hamıle oldugumu ogrendım kan tahlılı yapıldı sonra dk gıttım ayın 2 de kese ve bebek gorunmedı ayın 8 de kesede bebek gorundu tam 7 haftalık son reglıme gore usgde 6.3 gunluk gorundj bana yarın gel kurtaj yapıcam kalp atısı yok dedı ben gıtmedım bekledım ıcım yana yana dun acıle gıttım kalp atısı var gormusmuydun dedı dk yok dedım baslamıs kalp atısı dedı yazıyorumkı dıkkatlı olun bekleyın nasıl bı doktor kac bebegı aldı boyle bıde yanındki sekretere dıyorkı bıde bana neden bukadar cok hastaya oprasyon yapıyosun dıyorlar napım baslamamıs kalp atısı dıyor allahım ya aldırsaydım ya beklemeseydım napmalı boyle dkları allahım herkezı korusun ınsallah devlet hastanesı belırtmek ıstedım
Tabiki benim 7. haftada olmama rağmen 8 i geçmişti artık umut kalmadı alalım demeleri için..Kalp atışı görünmeyebilir hemen ama hemen ertesi gün kürtajı önereni de ilk defa gördüm.