- 22 Kasım 2014
- 69
- 12
- 41
evliyim 12 yıllık eşim beni çok seviyor bende onu fakat nasıl yazsam nerden başlasam bilmiyorum eşim ilk tanıdığım yıllarda çapkındı ve hatta aldattı affettim tabiki beni tanımıyordu fazla yakaladım yakalanmıyacak sanmıştı o yıllarda bir kaç seyi oldu artık benı iyi tanıyor malesef yapamıyor korkuyor yakalnır dıye bırde sürekli yan yana olduğumuz için fırsatı yok kadınlara kaşı zaafı var mest olur hemen konusunca bende sinirlenir kavga bile ederim çogu zaman baya kısıtlarım kıskancımda neyse benı fazla üzmemeye dikkat eder kavga etmiyeyim diye fakat kıcıklandığım bişe var bazı şeyleri boş yere de hissedip kendimi üzmem ama bu aralar çok zor atlatacağım bir konu var elim varmıyor yazmaya bu şüphe beni resmen öldürüyor ne olur mantıklı yazın özellikle aynı sorunu yaşayanlar yazsın bir gün yaz ayında bizim yazlığımız var oraya kalmaya tatile gittik kız kardeşimide açılsın diye 2 gün bizde kalmasını istedim onuda götürdüm neyse kız kardeim salonda uyudu biz yatak odamıza gectik eşim benimle ilişkiye girmek istedi kapıda açık biz ilişkiye girdik ama içimde yanlışmı yaptım acaba diye hep süphe vardı kardesim bizdeyken olmaması gerekırmı dedim esimde isteyince onu kırmadım oldu bitti fakat esimden kıcıklanıyorum sanki benimle ilişkiye girdiğinde kardeşimi hayal ediyor tabiki bana hiç hissettirmiyor yoksa kıyamet kopar sanki nasıl anlatayim beni çok üzüyor napıcam bilöiyorum bu nasıl ilişki ben anlamıyorum normalde eşim çok iyi dir bir sapıklığı yok