- 8 Haziran 2016
- 119
- 65
- 13
- 27
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
Allah şifa versin yavruna şu mübarek günlerde bol bol dua et evliliğin için esin için mutluluğun huzurun için ama en önemlisi yavrun için bol bol dua et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikisine da üzlüyorum bu evlilik olmasaydı oğlum acı çekmeyecek ve eşim de mutlu olacaktı.çok zor günler geçiriyorum.
eşini temize çıkarmak için uğraşmışssın baya.çocuğun kalbi ilk7 haftada oluşurmuş, ilk 7 hafta şiddet olmadı,o aralar x kat. bir ilaç kullandımkas gevşetici muhtemelen ondan diyorum
hayret ki ne hayret.aynen senin dediğin gibi, bunları ifade edemiyorum, evet sanki eşim benden fiziken de güçsüz geliyor ve üzülüyorum.ben biraz laf söz dinlemem, belki de o da fiziksel olarak üstünlüğünü sağlamakiçin dövmüş olabilir beni ki le bencei temel sebep bu.temelsebebi düşündüğümde dayağa bile kızamıyorum.çünkü benimyüzümden mutsuz
çocuğun net olarak durumu ne.Sence na yapıyım, evlilikçocuk ne yapıyım bir de k.valide kaynana vs var ama en yıpratan çocuğun durumu,6 ayda bir 1 ay depresyona girip sonra normale dönüyorum.oğlumun kontrolleri 6 ayda birçünkü
çocuğn şimdi değil ama bedeni büyüdükçe kalp yetmezliğine dönüşebilir.operasyondada özellikle küçük yaşta riskli,operasyon olsa bile dedibir prof hala takipte kalacak riskli dedihayret ki ne hayret.
döven eşine kıyamayan bi seni gördüm ben valla
çocuğun net olarak durumu ne.
hayati riski mi var.
dr lar gelecek için ne diyor.
ameliyat vs.
ileride ne sıkıntılar yaşayacak.
bunları yazarmısın.
kalp bilinmez bişi, Allahtan diyorlari sebebi tam net değileşini temize çıkarmak için uğraşmışssın baya.
ilk 7 haftada dövmedi diye.
valla çok canım sıkıldı okuyunca.
arkadaşım mantığını da mı yitirdin nedir.
adam hamile karısını evire çevire dövmüş 7 si 10 mu var.
çok yanlış düşüncelerdesin çok.
oğlunun tedavisi için harca enerjini.
bırak kocanı filan.
evlenmişsiniz anne olmuşssun.
daha da geriye dönüp hayıflanmak niye.
Allah bilir artık hastalığın sebebi ne.
dr ların yorumu ne peki bu sebep konusunda
bugün 3. gün anjiyo kararı çıkalı, midemdlu gibi, hiçbişi canımistemiyo, midembulaanıyo ama yinede ilk güne göre iyiyimçocuğunuz hasta olmasa neler derdim de... neyse. geçmiş olsun.
salma kendini arkadaşım.bugün 3. gün anjiyo kararı çıkalı, midemdlu gibi, hiçbişi canımistemiyo, midembulaanıyo ama yinede ilk güne göre iyiyim
nasıl diyim size benimçocuğumu iyileştirmekiçin birebir yapabileceğimbişi sadece doktora götürüyorum ama gözmün önünde hiçbişiden haberi yok, operasyon kararını biz verecez ve ona uygulacak, bir 18 yaşında olsa da fikrini söyleyebilse işte buçok canımı sıkıyobence baştan sona anlattıklarınızdan bir tanesi hariç gerisi önemli değil. ewt yediğiniz dayak bile önemli değil şu an.
en önemlisi o minik evladınız . anne deyişini siz yazınca ben bile çok kederlendim. Rabbim şu güzel günlerde sağlık sıhhat versin kuzucuğa inş.. bol bol dua edelim. evlattan kıymetli başka hiçbir şey yok . sadece ona odaklanın. kendinizi suçlamayla vakit kaybetmeyin.
gitgide anoamili byüyo kntrollerde 5,3 mm, 3,2 mmden çıktı 1,5 yılda.ama allah herşey kadirsalma kendini arkadaşım.
anne baba olarak mücadele etmek zorundasınız.
sen yorumlarında daldan dala atlamışsın da.
şu durumda ben olsam sadece oğlumu düşünürdüm.
eşmiş kv miş filan çok saçma çok yersiz şu durumda.
sen de toparla kendini.
hayatta herşey insanlar için.
illa en kötüsünü düşünme.
belki toparlanacak büyüdükçe hiçbişeyi kalmayacak.
Allah yardımcısı olsun miniğin.
nasıl diyim size benimçocuğumu iyileştirmekiçin birebir yapabileceğimbişi sadece doktora götürüyorum ama gözmün önünde hiçbişiden haberi yok, operasyon kararını biz verecez ve ona uygulacak, bir 18 yaşında olsa da fikrini söyleyebilse işte buçok canımı sıkıyo
çok yıprandık, maddi manevi, kontroller istanbulda oluyor ne biliyimbir anne baba evladı için en doğru kararı verir. kendin için yanlış karar verirsin ewt ama evladın için en iyisini söylersin. dua var bir kere. bol bol dua edebilirsin. eşinle eski defterleri açmadan sadece evladın için omuz omuza verebilirsin. zaten hastaneye de götürüyorsun. gerisi de Allah'a kalmış. inş. o büyük kudretiyle merhamet eder Rabbim yavrunuza sağlık sıhhat verir. her operasyonu başarıyla geçer inş.
çocuğu ben istedim, hatta çocuk yapmak için evlendim, kız çocuğu hayalimdi ama iyi ki benim oğlan olmuş.İnşallah oglunuz ıyılesır bı an once
Bence ınsanlar kendı ıstedıklerı ıcın anne olmalı ozellıkle boyle temelı olmayan evlılıklerde
Ona saglıklı bır cocuk veremedım derken? Cocugu sen ıstemıssın