Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim çok yoğun çalışıyor ben ise evdeyim...ikimizde gezmeyi çok seviyoruz imkanlarımız ölçüsünde bizimde çok paramız yok tek kişi çalıştığı için evimizde. genelde eşimin izin günlerinde yakın yerlere gitmeyi tercih ediyoruz çünkü arabamız da yok...kışın tiyatro ve sinemaya en az haftada bir kez gideriz yazın da konserlere gideriz...hafta da en az beş kez yemeğimizi yediktenn sonra şehir içinde 2 saat falan gezeriz sohbet ederiz...evimize yakın bir park var çok yorgun ve gezemeyecek durumdaysakta orada otuurur hava alırız...biz çok uyumlu bir çiftiz bu konu da...
aslında benim hiç arkadaşım olmadığı için eşim bunları kendine görev olarak görüyor benim bunalmamam için...kafamçokkarıştı
benim okulum eşimin işi derken haftaiçi pek bişey yapamıyoruz...hafta sonları bazen arkadaş grubumuzla, çogunluklada ikimiz ankara dışına cıkmayı tercih ediyoruz...agva vazgecemedigimiz yerlerden...eger cıkamıyorsak sinema favorimiz...