• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir ayakkabı alabilirim?

kutsalisttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
92
0
36
İçel Mersin
Arkadaşlar merhaba..
16 temmuzda arkadaşımın düğünü var bir kıyafet aldım ve altına nasıl bir ayakkabı modeli alacağım konusunda çok kararsızım..kıyafetıimi size anlatsam da bir öneri rica etsem :44::44:

Dar straplez ve mini bir elbise belden yukarısı tamamen dar ve klape atılmış şekilde ..alt kısmı ise 2 kattan oluşuyor yanı kat kat şekilde fakat cok bol değil..ve katların sol ust kosesınde kurdela var kurdelanın tam ortasında ise gümüş bir taş..elbisenin rengi de mor..

Umraım anlayan olmuştur :):) gayet guzel ve şık..

Benım uc sorum olacak boyle bır elbısenın altına
1)tamamen acık yazlık bır abıye ayakkabı mı?
2)onden ıkı parmak acık topuklu abıye bır ayakkabı mı?
3)yoksa sadece parmaklar kapalı ınce topuklu abıye ayakkabı mı?

Arkadaşlar merhaba..
16 temmuzda arkadaşımın düğünü var bir kıyafet aldım ve altına nasıl bir ayakkabı modeli alacağım konusunda çok kararsızım..kıyafetıimi size anlatsam da bir öneri rica etsem :44::44:

Dar straplez ve mini bir elbise belden yukarısı tamamen dar ve klape atılmış şekilde ..alt kısmı ise 2 kattan oluşuyor yanı kat kat şekilde fakat cok bol değil..ve katların sol ust kosesınde kurdela var kurdelanın tam ortasında ise gümüş bir taş..elbisenin rengi de mor..

Umraım anlayan olmuştur :):) gayet guzel ve şık..

Benım uc sorum olacak boyle bır elbısenın altına
1)tamamen acık yazlık bır abıye ayakkabı mı?
2)onden ıkı parmak acık topuklu abıye bır ayakkabı mı?
3)yoksa sadece parmaklar kapalı ınce topuklu abıye ayakkabı mı?

Keske elbısenın fotosunu koyma ımkanın olsa daha ıyı yardımcı olunabılırdı ama anladıgım kadarıyla bana onden ıkı parmak acık abıye bı ayakkabı daha guzel duracak gıbı geldı, elbısedekı kurdela ne renk o da mı mor :44: eger baska bı renkse kurdelanın rengınde yoksa da gumus rengı bı ayakkabı guzel olur bence :44: eline de gmus rengı mınık bı canta alırsın hersey tamamlanmış olur :34: eger oyle bı ayakkabı bulamazsan tercıhın ıncebantlı abıye ayakkabılardan olsun ama bence sadece parmaklar kapalı ucu sıvrı gelen ayakakbılardan kesınlıkle uzak durr :26:

keske elbısenın fotosunu koyma ımkanın olsa daha ıyı yardımcı olunabılırdı ama anladıgım kadarıyla bana onden ıkı parmak acık abıye bı ayakkabı daha guzel duracak gıbı geldı, elbısedekı kurdela ne renk o da mı mor :44: Eger baska bı renkse kurdelanın rengınde yoksa da gumus rengı bı ayakkabı guzel olur bence :44: Eline de gmus rengı mınık bı canta alırsın hersey tamamlanmış olur :34: Eger oyle bı ayakkabı bulamazsan tercıhın ıncebantlı abıye ayakkabılardan olsun ama bence sadece parmaklar kapalı ucu sıvrı gelen ayakakbılardan kesınlıkle uzak durr :26:

evet haklısın canım bana da en yakın onu ıkı parmak acık ayakkabı gelmıstı ama abes kacar mı acaba dıye actım bu konuyu aksam foto cekıp koyarım kurdelanın rengı de mor taş gümüş..ayakkabı kesınlıkle gumus olmasılazım zaten

$GUMU-R~1.webp

belkı buna benzer bısı dumduz ama elbısenın altında sık duracaktır ozellıkle de kucuk bı canta ıle destekledıgınde, bunun brun kısmı fazla acık gıbı ama sen ıkı parmak acıklıkta bısılere bakabılırsın, topugun uzunlugunu yıne kendıne gore ayarlarsın, mor zaten hem guzel hem de ağır bı renk o yuzden şatafatlı agır bı ayakkabıya gerek yok, şimdiden güle güle giyyy :40:

Eki Görüntüle 215498

belkı buna benzer bısı dumduz ama elbısenın altında sık duracaktır ozellıkle de kucuk bı canta ıle destekledıgınde, bunun brun kısmı fazla acık gıbı ama sen ıkı parmak acıklıkta bısılere bakabılırsın, topugun uzunlugunu yıne kendıne gore ayarlarsın, mor zaten hem guzel hem de ağır bı renk o yuzden şatafatlı agır bı ayakkabıya gerek yok, şimdiden güle güle giyyy :40:

ayy evet cok guzel :):)cok tesekkur ederım canım yaa sağoll

bence siyah al.morla daha uyumlu bi de siyah portföy çanta alırsın. bu kadar.

Arkadaşlar benimde abiye siyah dizden 3-4 parmak yukarıda elbisemin altına ayakkabı almam gerekiyor. Etek kısmı dar değil salaş.
Sizden fikir almak istiyorum siyah bir ayakkabı alacağım ama model olarak nasıl bir ayakkabı alayım. Parmaklarım uzun 39 numara giyiyorum ayakkabı bulmakta çok zorlanıyorum. Çok fazla topuklu giymek de istemiyorum normal bir uzunlukta olsun istiyorum ve önden açık olunca uzun parmaklarım görünüyor diye sevmiyorum. Kapalı giyersem de parmaklarım sıkışıyor içinde, rahat yürüyemiyorum ertesi gün de ağrıdan yürümek istemiyorum.
Nasıl bir ayakkabı önerirsiniz var mı benim gibi böyle sorunlar yaşayan? Nasıl bir ayakkabıda rahat edebilirim, lütfen bir fikir verin. İnternetten ayakkabı almaya da çok çekiniyorum çünkü normalde zaten sorun yaşıyorum. En sevmediğim şey de ayakkabı alışverişi, çünkü bulamıyorum istediğim gibi olsa ya sıkıyor ya numarası olmuyor vs.

Back
X