Nasıl bir babaanne nasıl insan anlayamıyorum

Mariakuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
513
348
53
33
Merhaba arkadaşlar benim üvey bir kayınvalidem var. Biz sera işiyle uğraşıyoruz .Bugün kaynanam da torunuyla geldi eltim çalışıyor . Eşimin babasından kaynanamın çocuğu yok,çocukları ilk kocasından bugün torunu bahçede durmadı sıcakta çocuğu da almış gelmiş oda durmadı gelmesini de istemem çünkü daha önce çok sorun yaşadık torununa o kadar kötü kelimeler kullanıyoki şaşırıyorum cibilliyeti bozuk gavur sıpası yonan sıpası geber neler neler bazısını anlayamadım uzaktaydım çok canım sıkıldı birde sonra benim çocuğuma çağırıyor gel bugün bende yat diye bende durmazlar ikisi beraber dedim göndermedim göndermem de kendi öz torununa bunları söyleyen insan benim çocuğuma neler der kimbilir zaten hep bu ağzı yüzünden pis lafları yüzünden başından bela gitmiyor ağzının cezasını çekiyor.Bana da çok şeyler dedi sadece kendi torununa değil dışarda başkalarının çocuklarına bile yaramazlık yapsalar aynı kelimeleri kullanıyor

Art niyetli biri mi yada küfür bir alışkanlık mı
Vardır bizim toplumlarda severken bile sövme huyu
Uzak ve mesafeli ilişki candır en temizidir

Art niyetli biri mi yada küfür bir alışkanlık mı
Vardır bizim toplumlarda severken bile sövme huyu
Uzak ve mesafeli ilişki candır en temizidir
Biraz alışkanlık art niyet de var eltimle çok sorun yaşadı o yüzden de öfkesi var dili çok kötüya yılan gibi sokuyor küfürleride sevme amaçlı değil

Back
X