Hahaha çok keyifli bir konu olmuş Atladım hemen. Bence sana ilgisi var. Ama hakkaten o yüzük neyin nesi?Ben olsam şimdiye yüzüğün anlamını sormuştum. Böylece çok güzel olur. Anlamı varsa sen boşuna ümitlenmemiş olursun, bir anlamı yoksa da aranızda daha güzel bir elektrik olur. Bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Çünkü eğer samimi yazışmalara başladıysanız, onun yalnız olduğunu bilmek senin hakkın. Bu fazla bir soru olmaz...
Bu arada ben şu mantıla gidiyorum. İlişkisi olan erkek kişi yeni tanıştığı kadın iş akadaşına espri yolla sürekli takılmaz. Takılmamalıdır. Yani ben benim açımdan normal insan davranışına göre durumu yorumluyorum. İş arkadaşın benim açımdan normal davranmayacak biriyse bilemeyeceğim.
Eğer sürekli aynı yüzük ise birlikteliği vardır...
Aksesuar olarak da yüzük takan arkadaşlarım var ama sürekli takmazlar ya da değiştirirler.
Oradan anlayabilirsiniz.
Davranışlarında bana arkadaşlık harici bir şey düşündürmedi açıkçası.
yüzüğün anlamını sorma da gerçekten dokundurabileceğin bi fırsat yakalarsan bak eşin sana nasıl tahammül ediyo/bak eşin ne der buna şimdi/bak eşin olsa ne der işimdi falan gibi o yüzüğü evlilik manasında algıladığına dair bi espri yap böylece hem yüzüğün anlamını öğrenirsin hem de evli olduğunu anladığını şu ana kadar ki hiçbir olayda aslında ona meyletme niyetinin olmadığını sanar çıldırırrr
Bir arkadaşım aynen böyle bir ofis flörtü yaşıyordu ve tesadüf bu ki o çocuğun da elinde gümüş sade bir yüzük vardı. Hiç kimse çocuğun medeni hali hakkında bilgi sahibi değildi ve herkes bekar zannediyordu. Yüzük gümüş, alyans olsa sarı altın olurdu vb. bahanelerle kendini uyuturken, öğrendik ki çocuk evliymiş ve dini inançları gereği altın yüzük takmıyormuş. Her durum birbirinin aynısı değildir tabii ama dikkatli olmakta fayda var.
Şöyle söyleyeyim, beni dışarıdan tanıyan insanlar 'aman bırak gıcık o,soğuk nevale derler'.
Daha sonra o ortama ısınmış ve alışmışsam bir anda huyum suyum değişir, sürekli konuşan biri olurum.
Belki beyefendi de öyledir, ilk zamanlar yeni olmanın verdiği huzursuzlukla uzak durmuştur.
Şimdi insanları izleyip, kendince elekten geçirdiğinde sizinle arkadaşlık edebileceğini düşünüp şakalara başlamıştır.
Ama çok açık söylüyorum, bu davranış türü benim okulda da sosyal hayatımda da çevremdekilerin iş yerlerinde de hep varolan bir şeydir.
Direk olarak hoşlantı diye düşünmeyin, biraz daha tuzaklar hazırlayın ve öyle değerlendirin derim.
bu son dediklerine bakınca sünnet olarak takıyordur tahminim ve böyle hassas bi insan hayatında biri varken sizinle paslaşmaz diye düşünüyorum.. ama bilinmez tabii insanlar süprizlerle dolu:26:
bi de şu var eğer bu konularda pek bi deneyimi yoksa size nasl yaklaşıcağını bilmediğinden dengesizlikler olabilir belki de ona siz şekil vereceksiniz kimbilir
işyerinde olan gönül işlerinde çok daha dikkatli olmak gerekiyor onun için pek aceleci olma canım yaa o kızın ilgisi onu itebilir de, zaten ilginin kimseyi çektiği görülmemiş maalesef kaçan kovalanır malum..
cv sini görmşsün tamam, cvlerin senin elinden geçtiğini belki o da biliyor, ama sen cv de bu ayrıntaya dikkat dahi etmemiş ona hep sahipli diye bakmış gibi bi muhabbette bulunursan daha çok ilgisini çekersin emin ol
hem belki sünnet olarak taktığını söylerse bi fikir alışverişinde bulunursunuz aranızda bi samimiet oluşabilir..
bi de sen bu kadar kapalı görüşlü biriyle olabilecek misin (kadın erkek bi arada çalışmamalı falan) onu da bi tartmaya başla kafanda yavaştan yavaştan bence
kesinlikle bir gönül birlikteliği var.Evet gümüş yüzük takmak sünnettir.Birlikteliği ifade eden bi sünnet.Bütün ilişkiler kağıt üstünde yaşanmaz.Bazıları yüzükle bazılarıda gönülle bağlılık ifade eder.Ben olsam sorardım.Kim için takıyosun diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?