Nasıl bir başlık atacağımı bile bilemedim

demsun

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
2.116
3.695
358
Selamlar arkadaşlar,

durumum o kadar karışık ki nasıl konu başlığı açsam bilemedim.İş yerinde yeni çalışmaya başlayan bir iş arkadaşım var. Yaklaşık 3.5 aydır bizimle çalışıyor.Ondan önce onun pozisyonunda bayan bir arkadaş vardı ve biz iyi anlaşırdık.Sürekli paslaşarak çalışırdık.Çok da iyi arkadaştık. Ama bu çocuk gelince işler sarpa sardı.Bişey soramıyorum.Sorsam istediğim cevabı alamıyorum.Sanki zoraki konuşuyor.Benim odaya geldiğinde bişey sorunca yürürken cevap verip çıkıyor,dediğini anlamıyorum vs. gıcık oluyordum bu çocuğa.Ben bununla nasıl çalışacağım diye kara kara düşünürken ne oldu,nasıl oldu bilmeden ben bu çocuğa gönlümü kaptırdım :S

Yalnız bir sorun vardı: Çocuğun sol en yüzük parmağında ince gümüş bir düz,taşsız hafif kendinden desenli bir yüzük var ( o kadar inceledim :)

Bekar olduğunu sözlü ve nişanlı olmadığını biliyorum. Ama ben bu konularda biraz cahilim.O yüzük neyin nesi?Birlikte olduğu biri mi var?Eğer öyleyse bu tür ilişkilerde çiftler yüzüğü sol el yüzük parmağına mı takar?

Son 2 haftadır ise onun bulunduğu odada teknik bir sorundan ötürü telefon olmadığı için sürekli mailleşerek işleri hallediyoruz.Ve bana maillerde sürekli takılmaya başladı.Maile ekli dosyada yanlış dosya göndermişim.Diline doladı sürekli espiri yapıyor.Gıcıklık yapmak hoşuma gidiyor diyor. Böyle atışır gibi yazışmaya başladık maillerde şaka yollu. İntikam olmak için acele etme uygun bir zamanı kolla yazmıştı en son. Hatta odasına gidince noldu intikam almaya mı geldin diyor.

Çok şaşkınım.Hiç konuşmayan çocuk birden değişti..Sizce ne bu şimdi? İlgisi var mı bana karşı? Yada birlikteliği mi var o yüzüğün anlamı ne?
Açıkçası gönlüm ne kadar istese de o yüzükten ötürü çok geri duruyorum.

Hahaha çok keyifli bir konu olmuş Atladım hemen. Bence sana ilgisi var. Ama hakkaten o yüzük neyin nesi? :53: Ben olsam şimdiye yüzüğün anlamını sormuştum. Böylece çok güzel olur. Anlamı varsa sen boşuna ümitlenmemiş olursun, bir anlamı yoksa da aranızda daha güzel bir elektrik olur. Bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Çünkü eğer samimi yazışmalara başladıysanız, onun yalnız olduğunu bilmek senin hakkın. Bu fazla bir soru olmaz...

Eğer sürekli aynı yüzük ise birlikteliği vardır...
Aksesuar olarak da yüzük takan arkadaşlarım var ama sürekli takmazlar ya da değiştirirler.
Oradan anlayabilirsiniz.
Davranışlarında bana arkadaşlık harici bir şey düşündürmedi açıkçası.:50:

Bu arada ben şu mantıla gidiyorum. İlişkisi olan erkek kişi yeni tanıştığı kadın iş akadaşına espri yolla sürekli takılmaz. Takılmamalıdır. Yani ben benim açımdan normal insan davranışına göre durumu yorumluyorum. İş arkadaşın benim açımdan normal davranmayacak biriyse bilemeyeceğim. :53:

yüzüğün anlamını sorma da gerçekten dokundurabileceğin bi fırsat yakalarsan bak eşin sana nasıl tahammül ediyo/bak eşin ne der buna şimdi/bak eşin olsa ne der işimdi falan gibi o yüzüğü evlilik manasında algıladığına dair bi espri yap böylece hem yüzüğün anlamını öğrenirsin hem de evli olduğunu anladığını şu ana kadar ki hiçbir olayda aslında ona meyletme niyetinin olmadığını sanar çıldırırrr:42::21::46::46:

Bir arkadaşım aynen böyle bir ofis flörtü yaşıyordu ve tesadüf bu ki o çocuğun da elinde gümüş sade bir yüzük vardı. Hiç kimse çocuğun medeni hali hakkında bilgi sahibi değildi ve herkes bekar zannediyordu. Yüzük gümüş, alyans olsa sarı altın olurdu vb. bahanelerle kendini uyuturken, öğrendik ki çocuk evliymiş ve dini inançları gereği altın yüzük takmıyormuş. Her durum birbirinin aynısı değildir tabii ama dikkatli olmakta fayda var. :ssz:

Hahaha çok keyifli bir konu olmuş Atladım hemen. Bence sana ilgisi var. Ama hakkaten o yüzük neyin nesi? :53: Ben olsam şimdiye yüzüğün anlamını sormuştum. Böylece çok güzel olur. Anlamı varsa sen boşuna ümitlenmemiş olursun, bir anlamı yoksa da aranızda daha güzel bir elektrik olur. Bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Çünkü eğer samimi yazışmalara başladıysanız, onun yalnız olduğunu bilmek senin hakkın. Bu fazla bir soru olmaz...

Bu arada ben şu mantıla gidiyorum. İlişkisi olan erkek kişi yeni tanıştığı kadın iş akadaşına espri yolla sürekli takılmaz. Takılmamalıdır. Yani ben benim açımdan normal insan davranışına göre durumu yorumluyorum. İş arkadaşın benim açımdan normal davranmayacak biriyse bilemeyeceğim. :53:

jookercim öyle bişey ki mailleşirken çok eğlenceliyiz ama birilerinin yanındayken bende, o da sanki o mailleri atan bizler değilmişiz gibi oluyoruz. Ben iş yerinde renk vermekten korkuyorum, çocuk yeni geldi öyle bir algı oluşsun istemiyorum.Onunda aslında diğerlerinin yanında bana diğerleri gibi normal davranması da hoşuma gidiyor. Şimdi dediğin soruyu sorarsam alenen ilgim olduğu belli olcak.Ben bunu istemiyorum.Yani eğer ilgisi varsa o düşünsün "acaba bu kızın hayatında biri var mı" diye :))) Başka bir ortamda tanışsak kesin şimdiye o yüzüğün anlamını öğrenmiştim ama iş yerindeyiz :( yapamam...

ikinci dediğinne katılıyorum aslında hayatında biri varsa bile asla başka bir kıza bakacak bir tip değil.3.5 ay dahi olmasına rağmen duruşunu belli etti bize.öyle bir insan değil.
o zaman o yüzük niye yaaa! niye :( kızlara başım bağlı mesajı verip başı rahat mı olsun istiyor anlamadım ki.eğer oysa mesajı aldım yani :((

Eğer sürekli aynı yüzük ise birlikteliği vardır...
Aksesuar olarak da yüzük takan arkadaşlarım var ama sürekli takmazlar ya da değiştirirler.
Oradan anlayabilirsiniz.
Davranışlarında bana arkadaşlık harici bir şey düşündürmedi açıkçası.:50:

yüzüğün anlamını sorma da gerçekten dokundurabileceğin bi fırsat yakalarsan bak eşin sana nasıl tahammül ediyo/bak eşin ne der buna şimdi/bak eşin olsa ne der işimdi falan gibi o yüzüğü evlilik manasında algıladığına dair bi espri yap böylece hem yüzüğün anlamını öğrenirsin hem de evli olduğunu anladığını şu ana kadar ki hiçbir olayda aslında ona meyletme niyetinin olmadığını sanar çıldırırrr:42::21::46::46:

Bir arkadaşım aynen böyle bir ofis flörtü yaşıyordu ve tesadüf bu ki o çocuğun da elinde gümüş sade bir yüzük vardı. Hiç kimse çocuğun medeni hali hakkında bilgi sahibi değildi ve herkes bekar zannediyordu. Yüzük gümüş, alyans olsa sarı altın olurdu vb. bahanelerle kendini uyuturken, öğrendik ki çocuk evliymiş ve dini inançları gereği altın yüzük takmıyormuş. Her durum birbirinin aynısı değildir tabii ama dikkatli olmakta fayda var. :ssz:

yüzük geldiğinden beri aynı. ya kızlar şöyle diyim bu çocuk dindar bi çocuk.Namaz falan kılıyor. Çok efendi.Benden daha efendi öle diyim size:D
bekar olduğuna eminim ben dosyaladım evraklarını işe başladığında,cv'si falan elimden geçti. zaten şu an arkadaşlarıyla birlikte kalıyor. bekar evinde.
evli değil kesinlikle eminim. hani Hz.Muhammed de gümüş yüzük takarmış ya,islamiyete göre erkeklerin gümüş takması güzel bir davranış sayılır sünnet çünkü.
ama tabi bunun mecburiyeti yok :D yani takmasa takmaz acaba sünnet diye mi takıyor? yoksa hani şu erkek ve kızın kendi aralarında taktığı yüzüklerden mi? :(

asıl kafamı kurcalayan bunun kafaya saksı mı düştü. Ya çok değişti önceden mıy mıy olup göz göze gelmeyi bırakın yüzüme bakmadan konuşan adam şimdi espiriler yapıyor?

bu dengesizliğini terazi burcu olmasına da bağalayabiliriz tabi :)) off ya ben mantık insanıyım bişey ya vardır, ya yoktur hiç sevmem bu belirsizliği:(
açıkcası yüzüğün anlamını sorarsam tamamen istediğim belli olur kızlar başka bi şekilde öğrenmem lazım ama aklıma bişey gelmiyor

Şöyle söyleyeyim, beni dışarıdan tanıyan insanlar 'aman bırak gıcık o,soğuk nevale derler'.
Daha sonra o ortama ısınmış ve alışmışsam bir anda huyum suyum değişir, sürekli konuşan biri olurum.
Belki beyefendi de öyledir, ilk zamanlar yeni olmanın verdiği huzursuzlukla uzak durmuştur.
Şimdi insanları izleyip, kendince elekten geçirdiğinde sizinle arkadaşlık edebileceğini düşünüp şakalara başlamıştır.
Ama çok açık söylüyorum, bu davranış türü benim okulda da sosyal hayatımda da çevremdekilerin iş yerlerinde de hep varolan bir şeydir.
Direk olarak hoşlantı diye düşünmeyin, biraz daha tuzaklar hazırlayın ve öyle değerlendirin derim.

bu son dediklerine bakınca sünnet olarak takıyordur tahminim ve böyle hassas bi insan hayatında biri varken sizinle paslaşmaz diye düşünüyorum.. ama bilinmez tabii insanlar süprizlerle dolu:26:

bi de şu var eğer bu konularda pek bi deneyimi yoksa size nasl yaklaşıcağını bilmediğinden dengesizlikler olabilir belki de ona siz şekil vereceksiniz kimbilir:32:

Şöyle söyleyeyim, beni dışarıdan tanıyan insanlar 'aman bırak gıcık o,soğuk nevale derler'.
Daha sonra o ortama ısınmış ve alışmışsam bir anda huyum suyum değişir, sürekli konuşan biri olurum.
Belki beyefendi de öyledir, ilk zamanlar yeni olmanın verdiği huzursuzlukla uzak durmuştur.
Şimdi insanları izleyip, kendince elekten geçirdiğinde sizinle arkadaşlık edebileceğini düşünüp şakalara başlamıştır.
Ama çok açık söylüyorum, bu davranış türü benim okulda da sosyal hayatımda da çevremdekilerin iş yerlerinde de hep varolan bir şeydir.
Direk olarak hoşlantı diye düşünmeyin, biraz daha tuzaklar hazırlayın ve öyle değerlendirin derim.

aslında haklısın ama bu çocuk kızlarla erkeklerlerin aynı ortamda çalışmasını doğru bulmayan biri :)
hani bizim sosyal hayat,sosyal arkadaşlık dediğimiz şeyleri tasvip etmiyor.
nasıl bir tuzak hazırlayabilirim.
benim acilen ustalıkla durumunu öğrenip aynı zamanda duygularımı belli etmeden sonuca bağlanmam lazım.
yoksa kendimi çok kaptırcam :( üzülmek istemiyorum sonunda..

bu son dediklerine bakınca sünnet olarak takıyordur tahminim ve böyle hassas bi insan hayatında biri varken sizinle paslaşmaz diye düşünüyorum.. ama bilinmez tabii insanlar süprizlerle dolu:26:

bi de şu var eğer bu konularda pek bi deneyimi yoksa size nasl yaklaşıcağını bilmediğinden dengesizlikler olabilir belki de ona siz şekil vereceksiniz kimbilir:32:

işyerinde olmasak ben ona çok güzel şeklliler veririm ama iş yerindeyiz. ayrıca iş yerinden bir kızın daha ona karşı ilgisi olduğunu hissediyorum.
yani acele etmem lazım kızlar :)

ah bi öğrenebilsem :(

işyerinde olan gönül işlerinde çok daha dikkatli olmak gerekiyor onun için pek aceleci olma canım yaa o kızın ilgisi onu itebilir de, zaten ilginin kimseyi çektiği görülmemiş maalesef kaçan kovalanır malum..
cv sini görmşsün tamam, cvlerin senin elinden geçtiğini belki o da biliyor, ama sen cv de bu ayrıntaya dikkat dahi etmemiş ona hep sahipli diye bakmış gibi bi muhabbette bulunursan daha çok ilgisini çekersin emin ol:34:
hem belki sünnet olarak taktığını söylerse bi fikir alışverişinde bulunursunuz aranızda bi samimiet oluşabilir..

bi de sen bu kadar kapalı görüşlü biriyle olabilecek misin (kadın erkek bi arada çalışmamalı falan) onu da bi tartmaya başla kafanda yavaştan yavaştan bence

kesinlikle bir gönül birlikteliği var.Evet gümüş yüzük takmak sünnettir.Birlikteliği ifade eden bi sünnet.Bütün ilişkiler kağıt üstünde yaşanmaz.Bazıları yüzükle bazılarıda gönülle bağlılık ifade eder.Ben olsam sorardım.Kim için takıyosun diye....

işyerinde olan gönül işlerinde çok daha dikkatli olmak gerekiyor onun için pek aceleci olma canım yaa o kızın ilgisi onu itebilir de, zaten ilginin kimseyi çektiği görülmemiş maalesef kaçan kovalanır malum..
cv sini görmşsün tamam, cvlerin senin elinden geçtiğini belki o da biliyor, ama sen cv de bu ayrıntaya dikkat dahi etmemiş ona hep sahipli diye bakmış gibi bi muhabbette bulunursan daha çok ilgisini çekersin emin ol:34:
hem belki sünnet olarak taktığını söylerse bi fikir alışverişinde bulunursunuz aranızda bi samimiet oluşabilir..

bi de sen bu kadar kapalı görüşlü biriyle olabilecek misin (kadın erkek bi arada çalışmamalı falan) onu da bi tartmaya başla kafanda yavaştan yavaştan bence

açıkcası bana da saçma geldi o görüşü.ama başka bir konu üzerinden konuşurken o cümleyi söyledi.tam lafa girip konu açacakken başka biri geldi söz bölündü..
şuan için zihnimi kurcalayan gönlünün başkasında olup olmadığı civcivcim. hani çıksak ayrılsak veya kafalar uyuşmadı diyip bitirsek nasip değil derim ama şimdi biri varsa ve buna rağmen bana yakınlık göstermeye başladıysa bu beni yaralar.

yani aramızda bişey olmamasına rağmen iş yerindeki çocuğa ilgisinin olduğundan şüphelendiğim kızı bu çocuktan kıskanıyorum resmen.. geçen gün odaya geldi tam wcye gitcektim sırf yalnız kalmasınlar diye çişimi tuttum kaç dk ya :) bi de cidden biri varsa kıskançlık hissi sanırım tavan yapcak :(

kesinlikle bir gönül birlikteliği var.Evet gümüş yüzük takmak sünnettir.Birlikteliği ifade eden bi sünnet.Bütün ilişkiler kağıt üstünde yaşanmaz.Bazıları yüzükle bazılarıda gönülle bağlılık ifade eder.Ben olsam sorardım.Kim için takıyosun diye....

öylesi bir samimiyetimin olmadığı birine nasıl sorayım? açıkcası bana biri sorsa içimden sanane derim,soruyorsa demek benle ilgilileniyo derim. işte bu dediğinden emin olmak için sormak dışında bir yol arıyorum.

Back
X