merhaba arkadaşlar, direk konuya girmek istyorum, daha önce bi konu açmıştım yaş farkı diye bilenler biliyo olumsuz yorumlar yapan arkadaşlar olmuştu...ve bir zaman sonra haklı olduklarını anladım ilişkimi bitirdim. Ama şimdi peşimi bırakmıyo bana birlikteyken harcadığı paraları borç çıkardı lanet olsun ödedim bi daha karşına çıkmıcam dedi... ama lafta iş yerime geliyo arkadaşlarımı rahatsız ediyo başka bi arkadaşımıda arkasından konuşuyorum diye üstüme saldı... ne yapacamı bilmiyorum suskun kaldım herşeye çünkü ikiside çirkef insanlar açıklama yapılamaz onlara kendini savundukça batarsın daha beter ben bu insandan nasıl yakamı kurtaracam akıl verin bana lütfen....
merhaba arkadaşlar, direk konuya girmek istyorum, daha önce bi konu açmıştım yaş farkı diye bilenler biliyo olumsuz yorumlar yapan arkadaşlar olmuştu...ve bir zaman sonra haklı olduklarını anladım ilişkimi bitirdim. Ama şimdi peşimi bırakmıyo bana birlikteyken harcadığı paraları borç çıkardı lanet olsun ödedim bi daha karşına çıkmıcam dedi... ama lafta iş yerime geliyo arkadaşlarımı rahatsız ediyo başka bi arkadaşımıda arkasından konuşuyorum diye üstüme saldı... ne yapacamı bilmiyorum suskun kaldım herşeye çünkü ikiside çirkef insanlar açıklama yapılamaz onlara kendini savundukça batarsın daha beter ben bu insandan nasıl yakamı kurtaracam akıl verin bana lütfen....
20 yaş varmış. Seni en iyi ben anlarım herhalde. Bizde de 20 yaş vardı. Bunlar var ya bunlar pislik! Aklı sıra buldum çıtırı ne yapar eder elimde tutarım tehditle, kavgayla, zorla da olsa elimde tutarım modunda! Bir tanesi de benim başımda. Yahu istemiyorum ama adam ne yapıyor ediyor kanıma girip sinirlerimi tepeye çıkarıyor sonra başlıyorum saldırmaya, senin ki de ondan uğraşıyor diyeyim bak sana elimde tutmam lazım mantığı ve eğer sinersen sana dünyayı dar eder o derece sapkın oluyor bunlar genç, çıtırı elde edebileceğini düşündüklerinde. Ben hastanelik oldum en son, kendine sahip çık arkadaşım! Ne zaman konuşmak, dertleşmek istersen buradayım.
Ne borcu bu anlamadım..
Senet mi imzaladınız ne yaptınız? Neye dayanarak sizden alacağı olduğunu iddia ediyor?
peki ne yapmam lazım para istedi durumumuda biliyo kötü olduğunu ben yine borç harç verdim bi daha karşıma çıkmıcana söz vermişti ama boşuna parayı veremicemi düşündü ama ben verdim buda onu çıkmaza soktu şimdi işi pisliğe döküyo allahım sen yardım et...((
işimden olacam diye korkuyorum arkadaşlar polis çözüm olmayacak biliyorum sessiz kalarak onu umursamaz bi tavı almaya çalışıyorum kendimce galiba bu onu dahada deli ediyo ne yapayım başka o havladıkça bendemi havlayayım böle dahada büyüyüp gitmezmi ???((
Bizde para isteme gibi bir durum olmadı ama sessiz durup durup işi pisliğe dökmek hakaret vs etmek benim eximin de huyudur, amaç zaten seni köşeye sıkıştırmak, ona geri dönmeni sağlamak ve sakın kanıp da döneyim deme çünkü bu dönüş çok acılı olur, uğraştırır seni ki sen öyle bir şey düşünmüyorsun anladığım kadarıyla. Bence umursamayarak en güzelini yapıyorsun, keşke ben de yapabilseydim ama ben saldırganlaşıyorum. Bir de tehdit edebilirsin polisle ama teper mi tepmez mi bilemeyiz bende daha çok havlamasına bana karşı saldırganlaşmasına sebep olmuştu, seni kafaya koymuş o adam, nasıl sıkıştırsam da bana muhtaç olsa modunda yoksa durumunu bilen insan elbet zaman verir paranı istese bile, insanlar ayrılsa bile birbirlerine saygı duyarlar.
Seninki ayrıldığınızı kabullensin bir önce de. Bana da ben ne zaman "bitti" dersem o zaman biter demişti daha iki gün önce
Bence 2 şansın var
1. Onun dilinden anlayacak bir tanıdığına şikayet edeceksin.Haddini bildirecek
2. Yok sayacaksın..Bu uzun süreç daha kötü olur,abartır ama zamanla tepki göremeyince vazgeçer,bırakır.. Ama sen para ver çekileyim dediğinde tmm dersen olmaz o iş..sömürdükçe sömürür hay..n!
sinirlendim
işimden olacam diye korkuyorum arkadaşlar polis çözüm olmayacak biliyorum sessiz kalarak onu umursamaz bi tavı almaya çalışıyorum kendimce galiba bu onu dahada deli ediyo ne yapayım başka o havladıkça bendemi havlayayım böle dahada büyüyüp gitmezmi ???((
Polis neden çözüm olmasın o seni yalnız başına bir kadın olarak görüyor.Gözü korkması lazım.Ateş olsa cürmü kadar yer yakar.
Sakın ama sakın korkma,tehdit et güçlü ol.Bir yakınından yardım iste en azından konuşsun yalnız olmadığını anlasın o pislisk
Gücü kadınlara yetiyormuş.Ah benim elime geçse ben onu adam edemeyen ama erkek sıfatına sokan bi tarafını kesmezmiyim
Bu tip erkeklerden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?