nasıl bir belaya bulaştım ben allah kahretsinn....

Ne yani öküz beyimiz yaptığı incelikleri masraf borç olarak görüyo sana ödetmek istiyo sende ödüyorsun öyle mi e yuh
Bu erkekler ne MAL yaa

yok beraber olduğumuz sürece bnim için harcadağı paralarmış...

Zaten ne kadar karaktersiz olduğu şu davranışından belli ..
böyle erkeğe adam da denmez, beraberken harcadığınız paraları geri isteyen bir zavallı..
Zavallı çünkü adamda hiç onur haysiyet yokmuş.
Hiç bulaşmayın uğraşmayın bence değmez, hala rahatsız ediyorsa direk savcılığa şikayet edin.

her yerde adamı var iş daha kötüye gider diyede korkuyorum açıkcası başka bi yol söyleyin bana (((

Her yerde adamımı var sen ne kadar korkmuşsun canım ya.
Bak bende buna benzer bir şey atlattım.İnan bana korkağın tekiler hiç bir şeyde yapamazlar sakın korkma.Yemişim adamını böyle ödleğin pislik birini kim kale alır.

Madem kimseden yardım almam polise gitmem diyorsun ya izini kaybettireceksin ya da katlanacaksın arkadaşım çok çözümü yok.Sana tek tavsiyem boyun eğmemen

Ne yani öküz beyimiz yaptığı incelikleri masraf borç olarak görüyo sana ödetmek istiyo sende ödüyorsun öyle mi e yuh
Bu erkekler ne MAL yaa

ne yapayım çalıştığım yere gidip geliyodu ver paramı diye lafını yapmasın diye verdim mecbur (((

yoo boyun eymiyorum zaten aslaaa ben onada dedim havlayan köpek ısırmaz dedim o sadece onu kağle almadımı görünce deliriyo iyi yaptımı sanıyorum ama yanılıyoomuyum diye düşünüyorum...

yoo boyun eymiyorum zaten aslaaa ben onada dedim havlayan köpek ısırmaz dedim o sadece onu kağle almadımı görünce deliriyo iyi yaptımı sanıyorum ama yanılıyoomuyum diye düşünüyorum...

İyi yapıyorsun.Bir müddet sonra bıkacaktır senden bir tepki alamayınca.İş ciddiye binerse sen yinede polisi göz önünde bulundur arkadaşım

valla ne desem bilemedim.çirkefe bulaştın mı senı de o çirkefliğin içine çekmeden rahat etmez böyle tipler.....
hiç yasından başından da mı utanmıyor acaba?
tv da neler görüyoruz ne polis çare oluyor ne bir şey.yeter ki psikopat olmaya görsünler......
zaten polise sadece benı rahatsız edıyor dıye gıdersın ....
para verdiğini kanıtlasan ne olacak bana borcu vardı der işin içinden çıkar....
bence direk gidip savcılığa başvuru yapabilirsin....
ya da bu adamın ailesi falan yok mu? onlara ulaşabilirsin:44::44::44:

Son düzenleme:
İyi yapıyorsun.Bir müddet sonra bıkacaktır senden bir tepki alamayınca.İş ciddiye binerse sen yinede polisi göz önünde bulundur arkadaşım

bende öyle düşünüyodum... ama dediğin gibi baktım işin içinden çıkamıyorum son çare polisss mecbuuurrr...

var ailesi olmazmı kızınla yaşıyo en son bende kızının yanına gidecem deli ediyo beni..

ne kadarmış borcun onun tabiri ile onu sorsana sonra mecbur borc bulup ödersin kurtulursun yada iş yerini değiştireceksin telefon numaranıda off ya sinir oldum bu adama

ah canım ya aynısını ben yaşadım geçmiş konularıma bakarsan görürsün sabrettim sessiz kaldım hala daha ara ara ofisimden beni arar taciz eder ama zamanla bıkıyorlar umarım sende sessiz sedasız sıyrılırsın

canım 7 ay olmak üzere :)
ben 7 aydır sabrediyorum
allah nasıl bir sabır verdiyse

Allah kahretsin böyle tipleri ya.Seninle yaşadığı güzel günlerin parasını dilenen bir dilenci.Olamaz böyle birşey.Ama hep söylüyoruz işte.Erkek için okulunu işini aileni bırakmaya değmez.
Sevdiklerine sırtını dönmeye değmez.
İşyerinde seni rahatsız ediyorsa polise git.Hatta senden para istediğine dair elinde mesaj falan varsa yada tehdide dair mesajların duruyor işyerinin güvenlik kameraları var hakkında suç duyurusunda bulunucam de.
Aptal herif ya karaktersizin tekiymiş.İnsan sevdiğine hediye de alır çiçekte kötü olunca parasınımı istemek lazım.Pessss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…