yok beraber olduğumuz sürece bnim için harcadağı paralarmış...
her yerde adamı var iş daha kötüye gider diyede korkuyorum açıkcası başka bi yol söyleyin bana(((
Ne yani öküz beyimiz yaptığı incelikleri masraf borç olarak görüyo sana ödetmek istiyo sende ödüyorsun öyle mi e yuh
Bu erkekler ne MAL yaa
ne yapayım çalıştığım yere gidip geliyodu ver paramı diye lafını yapmasın diye verdim mecbur(((
Her yerde adamımı var sen ne kadar korkmuşsun canım ya.
Bak bende buna benzer bir şey atlattım.İnan bana korkağın tekiler hiç bir şeyde yapamazlar sakın korkma.Yemişim adamını böyle ödleğin pislik birini kim kale alır.
Madem kimseden yardım almam polise gitmem diyorsun ya izini kaybettireceksin ya da katlanacaksın arkadaşım çok çözümü yok.Sana tek tavsiyem boyun eğmemen
yoo boyun eymiyorum zaten aslaaa ben onada dedim havlayan köpek ısırmaz dedim o sadece onu kağle almadımı görünce deliriyo iyi yaptımı sanıyorum ama yanılıyoomuyum diye düşünüyorum...
İyi yapıyorsun.Bir müddet sonra bıkacaktır senden bir tepki alamayınca.İş ciddiye binerse sen yinede polisi göz önünde bulundur arkadaşım
valla ne desem bilemedim.çirkefe bulaştın mı senı de o çirkefliğin içine çekmeden rahat etmez böyle tipler.....
hiç yasından başından da mı utanmıyor acaba?
tv da neler görüyoruz ne polis çare oluyor ne bir şey.yeter ki psikopat olmaya görsünler......
zaten polise sadece benı rahatsız edıyor dıye gıdersın ....
para verdiğini kanıtlasan ne olacak bana borcu vardı der işin içinden çıkar....
bence direk gidip savcılığa başvuru yapabilirsin....
ya da bu adamın ailesi falan yok mu? onlara ulaşabilirsin:44::44::44:
yoo boyun eymiyorum zaten aslaaa ben onada dedim havlayan köpek ısırmaz dedim o sadece onu kağle almadımı görünce deliriyo iyi yaptımı sanıyorum ama yanılıyoomuyum diye düşünüyorum...
ne kadarmış borcun onun tabiri ile onu sorsana sonra mecbur borc bulup ödersin kurtulursun yada iş yerini değiştireceksin telefon numaranıda off ya sinir oldum bu adama
ah canım ya aynısını ben yaşadım geçmiş konularıma bakarsan görürsün sabrettim sessiz kaldım hala daha ara ara ofisimden beni arar taciz eder ama zamanla bıkıyorlar umarım sende sessiz sedasız sıyrılırsın
bana birlikteyken harcadığı paraları borç çıkardı lanet olsun ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?