nasıl bir belaya bulaştım ben allah kahretsinn....

Katılıyorum..
Poliste,savcıda yol gösterir. Valla herkes, savcının kapısında burada..çekinme.. sormaktan konuşmaktan zarar gelmez.

Harcamasaydın,zorla mı aldırdım bu da sana ders olsun demek lazımmış o ş....size

Son düzenleme:
Sizin o yaştaki adamlarla işiniz ne ya...çok kızdım vallahi..ailenizin sizden hiç haberi yok mu? Allaha dua edin de kurtarsın sizi...Benden tavsiye evlenene kadar bekleyin biraz nefsinize hakim olun sonra Allah böyle belalar verir işte başınıza..

Maksimum yaş farkı 10 olsa ne ise 20 yaş nedir ? Olan olmuş artık adamda karaktersiz çıkmış hala üstüne geliyor ise git şikayette bulun oda çeksin burnu sürtünsün bunu yaptığına göre bayağı kullanmış seni amacı sevgi aşk değil olsa böyle saygısızlık yapmazdı.

en sonda yapacağını ilk başta yap,asla korkma taviz verme ailenden bir erkeğede durumu anlat bi görünsün bence.

bi anlık ilgi arsızlığına kapıldım kendime geldiğimde işte işler buraya geldi canım... çok pişmanım çoookkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…