Nasıl bir beşik almam gerektiğine karar veremiyorum...

obiviyante

Zamansızım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4.369
4.372
198
Selam hanımlar;

Evet, beşik konusunda çok kararsızım. Park beşik almayı düşünüyorduk. Benim için önemli olan bebeğimin yattığı zeminin kaliteli olması. Park beşik alıp içine ölçüsüne uygun yaylı yatak koyarız diye düşünmüştüm yalnız bazı arkadaşlarım bu tip beşikler yaylı yatak taşımaz dediler.

Büyüyen beşik almaya kalksak ona uygun büyüklükte bir yer bulmak sorun olacak, malum o tip beşikler çok yer kaplıyor.

Park beşik alıp ta benim düşündüğüm şekilde kullanan var mı aranızda?

Dediğim gibi benim için önemli olan bebeğimin sağlıklı bir zeminde uyuması.

Tecrübeli hanımlarımızdan fikir istiyorum. Selamlar...

Selam hanımlar;

Evet, beşik konusunda çok kararsızım. Park beşik almayı düşünüyorduk. Benim için önemli olan bebeğimin yattığı zeminin kaliteli olması. Park beşik alıp içine ölçüsüne uygun yaylı yatak koyarız diye düşünmüştüm yalnız bazı arkadaşlarım bu tip beşikler yaylı yatak taşımaz dediler.

Büyüyen beşik almaya kalksak ona uygun büyüklükte bir yer bulmak sorun olacak, malum o tip beşikler çok yer kaplıyor.

ben karyola beşşik almanı tavsiye ederim...hem çekmeceleri de var...beni ve oğlumu 3.5 yaşına kadar idare etti.sonrada baza aldım...büyüyen beşiklerin eni biraz dar oluyor...çocuklar sere serpe yattıkları için bizim olsa dar gelirdi eminim...

Benim ikizlerim var parkyatakta 3 ay birlikte yattılar park yatağa uygun visko yatak almıştık. Şuan ayrı ayrı kendi karyolalarında yatıyorlar 7 ayımız bitti. Büyümeyen normal bebek karyolası

Ikizlerin süper anası 👶👶

park yataklar sallanıyor canım
yanı bebek donmeye basladıktan sonra saa sola donerken epey sallanacak

benim oglumda buyuyen besık vardı besık buyeyemeden kırıldı gıttı hatat buradada cok satın alan oluyor belıs marka bebek odasıydı o sebeblen 2.5 yasındayken daha bıldıgın modern bır genc odasına sahıp oldu
neyse bır daha bebegım olacak olursa ben ıkeadan hıc buyumeyen duz bır besık alacagım zaten oda 1-2 sene osnra muhtemelen buyuk karyolaya gececek dıye dusunuyorum.

ben karyola beşşik almanı tavsiye ederim...hem çekmeceleri de var...beni ve oğlumu 3.5 yaşına kadar idare etti.sonrada baza aldım...büyüyen beşiklerin eni biraz dar oluyor...çocuklar sere serpe yattıkları için bizim olsa dar gelirdi eminim...

Beşikte çekmece olması büyük avantaj kesinlikle. Yalnız netten bakarken şaşırıyorum açıkçası. Yani ya fiyatlar gerçekten yüksek (600-700 civarı) yada ben araştırmayı bilmiyorum. Kaliteli bebek odası takımları 2500 civarı. Bunun yarısına yakın bir parayı beşiğe vermek istemiyorum.

Park beşikler daha uygun, yalnız zemin kalitesi konusunda endişelerim var. Acaba yaylı yatak olur mu ki?

park yataklar sallanıyor canım
yanı bebek donmeye basladıktan sonra saa sola donerken epey sallanacak

benim oglumda buyuyen besık vardı besık buyeyemeden kırıldı gıttı hatat buradada cok satın alan oluyor belıs marka bebek odasıydı o sebeblen 2.5 yasındayken daha bıldıgın modern bır genc odasına sahıp oldu
neyse bır daha bebegım olacak olursa ben ıkeadan hıc buyumeyen duz bır besık alacagım zaten oda 1-2 sene osnra muhtemelen buyuk karyolaya gececek dıye dusunuyorum.

:1: böyle bir durumda söz konusu olabiliyor tabii...

Ikea diyorsun ha, dur bir bakayım...

Benim ikizlerim var parkyatakta 3 ay birlikte yattılar park yatağa uygun visko yatak almıştık. Şuan ayrı ayrı kendi karyolalarında yatıyorlar 7 ayımız bitti. Büyümeyen normal bebek karyolası

Ikizlerin süper anası 👶👶

Satış elemanı visko yataklarla ilgili şikayet var dedi. Öyle olunca endişelendim.

Beşikte çekmece olması büyük avantaj kesinlikle. Yalnız netten bakarken şaşırıyorum açıkçası. Yani ya fiyatlar gerçekten yüksek (600-700 civarı) yada ben araştırmayı bilmiyorum. Kaliteli bebek odası takımları 2500 civarı. Bunun yarısına yakın bir parayı beşiğe vermek istemiyorum.

Park beşikler daha uygun, yalnız zemin kalitesi konusunda endişelerim var. Acaba yaylı yatak olur mu ki?

600 den aşağı bulamazsın zaten ama baza ya geçene kadar dolaba da gerek yok çekmeceler sayesinde... bunu da unutma. tabiki park beşiğe yaylı yatak koyabilirsin aynı ölçülerde bulabilirsen...ama 300 tl park beşik 100 tl yaylı yatak oldu 400 tl e dolap da lazım tabi karar senin ölç tart ona göre karar ver...

Selam hanımlar;

Ben su kavisli kafes gibi olan beşikler varya onlardan almıştım icine de yatak yaptırıp koymuştum. Gorumcemin de park beşiği vardı ona da yaptırdık yatak oda taşıdı kullandı. Vok da memnunduk ikimizde

Ben su kavisli kafes gibi olan beşikler varya onlardan almıştım icine de yatak yaptırıp koymuştum. Gorumcemin de park beşiği vardı ona da yaptırdık yatak oda taşıdı kullandı. Vok da memnunduk ikimizde

Başta bende kavisli modellerden düşündüm, yalnız ilerleyen zamanlarda bebek büyüdükçe sorun olur mu acaba dedim. Malum o tip beşikler bebek belli bir büyüklüğe ulaşınca kullanışlı olmuyorlar.

Başta bende kavisli modellerden düşündüm, yalnız ilerleyen zamanlarda bebek büyüdükçe sorun olur mu acaba dedim. Malum o tip beşikler bebek belli bir büyüklüğe ulaşınca kullanışlı olmuyorlar.

Bebegin büyüme hızına gore olabilir evet. Benim kız hep uzundu ayına gore vede cok hareketli o yüzden 6 ay biterken ayırdım beşiğini odasına gönderdim. Yoksa icinden atlayacakdi:)

Kızlar;

İlginize teşekkür ederim gerçekten. Sanırım karyola + yatak ikilemesi yapacağım. Öpüyorum hepinizi :54::54::54:...

Ben kizima ikeadan aldim besigini, icine de yayli yatak ohh mis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403505325065.webp
    $1403505325065.webp
    17 KB · Görüntüleme: 91
Selam hanımlar;

Park besik almistik ogluma.
İlk 4ay yatamadi tabi. Şu kcuk besikler warya ondan kullandik.
Park besiklerin ic boyutlari ayni standart, icine de yayli yatak alablrsnz. Bizde aldik. Ayaga kalkana kdr yayli yatagi kullandk.
Snra ince yataklr oluyor, onu koyduk .. yumusack onda yatiyor. Yayli yatagida koyunca ck yuksek oluor. Atlama ihtimalina karsi yayli yatagi cikardik ..

Bnce park besik al, heryrre de kolay tasinior.

Selam hanımlar;

ben kızımı park yatakta büyüttüm
üstelik çok ta memnun kaldım
oldukça uzun bir süre
yaklaık 3 yaşına kadarda kullandım
müzikli titreşimli bir modeldi
gerçi bu fonksiyonlarını çok kullanmadım
ancak çok güvenli
bebğinin düşme derdi endişesi olmaz
3 yaşından sonrada
genç karyolası aldım
kenarlarına korkuluk uydurduk
şuan