Nasıl bir beşik almam gerektiğine karar veremiyorum...

park yataktan çoooook memnunum.

ben de çok tereddütle almıştım. aynı anda doğum yaptığımız arkadaşım da şu beşik gibi mobilya bebek yataklarından aldı. sonuç ben 14 aydır çok rahat kullanıyorum o park yatak aldı bir daha.

park yatağın içine her çeşit yataklar var zaten viskon, pamuklu.

park yatağı ben doğduğundan itibaren kullandım.

çocuk ayaklanınca boyunu aşıp atlama ihtimali de olmuyor. veee sallanma konusu. sallanmıyor park yatak, ayarı var. sen istersen sallanma moduna getiriyorsun, istersen de beşik gibi sabit duruyor. benim kızımı gören bana acır o kadar hareketlidir, uyurken de öyle başı ayağına gelir döne döne ama hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür. sabit çünkü. sallanma modunu da öyle ayarlıyorlar ki bazen oynasın diye açıyorum deli gibi zıplıyor, oynuyor, düşüyor aha devrildi diyorum ama hayır ona göre sistem yapmışlar, yatak devrilmiyor.

yazlığa giderken at bagaja götür, kaliteli bişi al, kullan en az 2 yaşa kadar kullanırsın sonra da zaten mıobilyasını alırsın diye düşünüyorum.

Allah tamamına erdirsin sağlıkla, sevgiler.
 
Evet bu.model, takim yapmak isterseniz bu urun grubunda dolap falan da var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki nasıl buldunuz?

-Sağlam mı?
-Kurulumu nasıl yapılıyor?
-İçindeki yaylı bir yatak mı, öyleyse ilk kademeye mi koydunuz?
-Birde bu beşiklerin sallanma seçeneği yok malum. Sorun olur mu acaba?

Çok soru sordum farkındayım, vaktiniz olur da cevap verebilirseniz sevinirim. Selamlar :34:...
 
Selam hanımlar;

Evet, beşik konusunda çok kararsızım. Park beşik almayı düşünüyorduk. Benim için önemli olan bebeğimin yattığı zeminin kaliteli olması. Park beşik alıp içine ölçüsüne uygun yaylı yatak koyarız diye düşünmüştüm yalnız bazı arkadaşlarım bu tip beşikler yaylı yatak taşımaz dediler.

Büyüyen beşik almaya kalksak ona uygun büyüklükte bir yer bulmak sorun olacak, malum o tip beşikler çok yer kaplıyor.

Park beşik alıp ta benim düşündüğüm şekilde kullanan var mı aranızda?

Dediğim gibi benim için önemli olan bebeğimin sağlıklı bir zeminde uyuması.

Tecrübeli hanımlarımızdan fikir istiyorum. Selamlar...

Bizim bi kızımız var 2 yaşında ve park yatakta normal ( yaylı) yatak kullanıyoruz. Alacağınız kaliteli bi yatak problem çıkarmaz. Ben büyük beşiklerden daha pratik olduğunu düşünüyorum. Yatağı aşağıya aldığımızda kendisi uyanıp yanımıza geliyor (kapısını açarsak)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
ben mobilya karyola+yatak almıştım ama annem çocuk sentetik şeylerin üstünde yatmasın dedi ve ince bir yün döşek yaptı ve bence iyi de oldu.fakat ahşap karyolalar çok yer kaplıyor katlayıp bir yere koyamıyorsun park yatak almadığıma pişmanım.bence park yatak üstüne bir yatak ve onun üstüne de yün ince bir döşek.bebiş gömüle gömüle yatar.yün gibisi yok.
 
Peki nasıl buldunuz?

-Sağlam mı?
-Kurulumu nasıl yapılıyor?
-İçindeki yaylı bir yatak mı, öyleyse ilk kademeye mi koydunuz?
-Birde bu beşiklerin sallanma seçeneği yok malum. Sorun olur mu acaba?

Çok soru sordum farkındayım, vaktiniz olur da cevap verebilirseniz sevinirim. Selamlar :34:...

Estağfurullah sorun ki fikir sahibi olasiniz..

Saglam ve kurulumu oldukca basit, icine yayli yatak koyduk, ilk asamada ust kadenede kullandik, malum bebek donmeye ve kalkmaya baslayinca alt kademeye indirdik... sallanma konusuna gelirsek, ben besikte sallamadigim icin sorun yasamadim, ayagimda sallayip besigine koyuyorum. Besik arastirmasi yaparken birbde uyku egitimini arastirin derim.. bebek nasil alisirsa iyle gidiyor.. benim kizim elimde olmayan nedenlerden dolayi sallamaya alisti... tracy hogg un uyku egitimi ile ilgili bi kitabi var belki onu edinebilirsiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Back
X